Strona 2749 z 4555 PierwszyPierwszy ... 1749 2249 2649 2699 2739 2747 2748 2749 2750 2751 2759 2799 2849 3249 3749 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 27,481 do 27,490 z 45548
Like Tree1Lubią to

Wątek: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Awatar Halszka1000
    Halszka1000 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Thumbs up Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Cytat Zamieszczone przez agusia8999 Zobacz posta
    a wlasnie dziewczyny jak mam wstawic te fotki zeby byly w tresci mojej wypowiedzi?
    Musisz zrobić galerię zdjęć i tam dodać je . w treści ich nie będzie widać tylko jak się wejdzie w Twój profil.

kop_ytko jest nieaktywny Nowy na forum

Domyślnie Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Halszka, dziękuję bardzo za rady, faktycznie masz racje! tylko tak mi juz zbrzydły te warzywa na tych wszystkich moich dietach, no ale się przemogę jutro spróbuję oszukańczego leczo, z cebulki pomidorków i papryki, zobaczymy jak mi się uda można to chyba podsmażyć na odrobince oliwy? chyba muszę wnikliwiej doczytać wasze przepisy na ONZ

wiem wiem i tłumaczyłam sobie, że to przez @, ale chyba po prostu chciałam mieć wymówkę do jedzenia słodkiego ale już dziś się udało, dieta z 1 małym grzeszkiem łyżka ryżu dodana do jabłek na obiad oby tak dalej

niby nie mam nadwagi, ale jak niedawno ważyłam 10 kg mniej, to mi żal i się czuje jak wieloryb ale faktycznie, nie powinnam narzekać wybaczcie... to może ta pogoda przyłączam się do was: CHCĘ WIOSNĘ!!!

---------- Wiadomość dodana o 21:36 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 21:34 ----------

i wiecie co? jak są takie mrozy to czasem piję ciepłą wodę zawsze trochę cieplej się robi

Awatar Halszka1000
    Halszka1000 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Thumbs up Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Efta, gratuluję Ci i Twojej koleżance.

Hermenegida jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Rzeszów

hofmokla wybacz siostrunio kochana ale dają w kość w pracy i nie wydalam troszke a wieczorami ide szybko spać żeby szybko czas leciał bez maleństwa co by mnie to za wielkie smutki nie wzieły.. jak mogłabym o Tobie zapomnieć jak Ty moja siora reinkarnowana

Obecnie waga wacha się od 59-60 ale suwczka nie zmieniam żeby pokazać że można. Musiałam przytyć ponieważ źle wyglądałam z tamtą wagą Obecnie nie jestem na diecie tylko ćwiczę...

Lady_V jest nieaktywny Znany na forum

wybaczcie ale jestem chyba tepa i nie umiem tegio wstawic;p

a chcialam aby byly widoczne jako tresc mojeje wiadomosci a nie linki, no ale nie umiem;p
    [IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/AgAtKa/Pulpit/ja/DSCN3143.JPG[/IMG]
    Agusia, zeby ten sposob wklejenia zdjecia podzialal, musisz wrzucic je na jakis serwer i dopiero wtedy jako zrodlo (img) mozesz podac adres internetowy tego zdjecia na serwerze. Wtedy mozna je wkleic w wypowiedzi. Jesli zdjecie masz tylko na dysku twardym w swoim komputerze, wklejenie linku nie wystarczy - inni go nie zobacza, bo nie maja dostepu do Twojego dysku. Pozostaje wrzucic zdjecie do galerii lub wrzucic na jakis bezplatny serwer i wkleic link

I tura TURBO - 1,3 kg, II tura TURBO + 0,1 kg
    1. tydzien odchudzania po TURBO - 1,4 kg // 2. tydzien - 0,6 kg // 3. tydzien - 0,5 kg

agusia8999 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Sopot

DODAŁAM FOTKI I CO SĄDZICIE?
    PS. Zjadlam kawaleczek rybki teraz- GRZECH!!

Awatar Ewka_marchewka
    Ewka_marchewka jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Katowice

EFTA gratulacje ehhhhh jak ja Ci zazdroszcze( ale tak pozytywnie)
    AGUSIA nie przeginaj zabardzo z dietą może wystarczy poprostu mięśnie brzucha wyrobić a nie spadać z wagi bo znajac życie jak masz jakąś oponke to ona będzie jak nie poćwiczysz.... może A6W spróbuj
    KULKA zaraz zaczynam ćwiczyć ... dziś tak późno bo miałam zwariowany dzień ale zabieram sie do roboty a ty mam nadzieje już cwiczyłaś....

gratulacje wszystkiem dietujacym wytrwałości i spadków mniejszych i większych

ja dziś według planu bez grzeszków mimo wielkich pokus...
    zrobiłm sobie oszukany bigos( wszystko prócz mieska, kiełbaski.... same warzywka )

---------- Wiadomość dodana o 21:52 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 21:48 ----------

AGUSIA ja powiem tak że figurka jest niezła i jak bardzo chcesz dietować to ONZ nie zaszkodzi tylko nie przeginaj jedz tak żebyś się najadała i pilnuj wagi żebyś zabardzo nie spadła ale typowo na brzuch tak jak pisałam wcześniej poprostu poćwicz Fajna z Ciebie laska ehhhhhh jak ja chce juz taka mieć figurke

I tura -3,5kg

A6W

Awatar emanuella
    emanuella jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław

moim zdaniem ty nie potrzebujesz diety tyko ćwiczeń, zeby troche brzuszek zlikwidowac. Jak dla mnie to utrata wagi jest zbedna

Hermenegida jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Rzeszów

Cytat Zamieszczone przez apropos Zobacz posta
    HERME tak się dobrze zapowiadało....
    a Ty o papryczkach....
    Fajnie że znowu z nami.
    Też jeszcze nie nadrobilam postów
    ale narazie chcę być na bieżąco,zaległości
    też nadrobię.Już mi mało zostało.
    Trzymaj się.[COLOR="Silver"]
    ja dalej nie nadrobiłam gonie i gonie i dogonić nie mogę, no wiesz teraz to tylko papryczki na parapecie ale jak maleństwo wróci to kto wie

Obecnie waga wacha się od 59-60 ale suwczka nie zmieniam żeby pokazać że można. Musiałam przytyć ponieważ źle wyglądałam z tamtą wagą Obecnie nie jestem na diecie tylko ćwiczę...

Awatar emanuella
    emanuella jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Cytat Zamieszczone przez Ilonio Zobacz posta
    Czesc dziewczyny. Dzisiaj ostatni dzien diety turbo. Od wczoraj to jest jakas masakra!!! Zjadlam normalny obiad (tzn kopytka z sosem z pieczarkami ), a co za tym idzie oczywiscie nie dopilnowalam posilkow i nie wypilam tyle wody, ile trzeba. A dzisiaj? Coprawda pilnuje posilkow, ale za to slodycze odkurzam skad sie tylko da. No i weszlam na wage ( chyba niepotrzebnie), bo kilo przybylo! Wiec bilans wychodzi w sumie na minus (-1,5 kg), Suwak przesuwam jutro. Alez jestem wsciekla na siebie! Wrrrrrr..... A najgorsze jest to, ze jak jestem wsciekla to mam podwojna ochote na slodycze. Co za dzien....
    niepotrzebnie wchodzisz na wage po całym dniu jedzenia, wtedy jest to niemiarodajne. ja wieczrem ZAWSZE mam 1 lub 1,5 wiecej niz rano,niezaleznie od tego jak duzo zjadłam. Jezeli chcesz zobaczyc ile tak naprawde wazysz, to zrób to jak rano wstaniesz(po wucecie oczywiscie)i uwierz mi w pare godzin na pewno nie przytyłas kilograma

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów