Strona 2750 z 4555 PierwszyPierwszy ... 1750 2250 2650 2700 2740 2748 2749 2750 2751 2752 2760 2800 2850 3250 3750 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 27,491 do 27,500 z 45548
Like Tree1Lubią to

Wątek: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Awatar Michaszka24
    Michaszka24 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Ryczywół
    Wpisy na blogu
    7

Domyślnie Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Cytat Zamieszczone przez agusia8999 Zobacz posta
    DODAŁAM FOTKI I CO SĄDZICIE?
    PS. Zjadlam kawaleczek rybki teraz- GRZECH!!
    wydaje mi się, ze powinnaś robić ćwiczenia na brzuszek... świetna masz figurkę i nie ma co się odchudzać..... choć myślę, ze jedna tura ONZ nie zaszkodzi

Awatar Ilonio
    Ilonio jest nieaktywny Znany na forum

Dzieki za słowa otuchy Jeszcze troche i sama nabiore doswiadczenia w "dietowaniu"

Hermenegida jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Rzeszów

Cytat Zamieszczone przez marcel574 Zobacz posta
    Cześć Hermenegida, miło Cię widzieć, mam do Ciebie słabość, chyba dlatego że mi odpisałaś jak prosiłam o dietkę na maila choć sama już na takie posty nie odpisuję
    no coś Ty to miło ja też nie odpisuje ale jak dostane meila a dostaje ich sporo to przesyłam a nich mają

Obecnie waga wacha się od 59-60 ale suwczka nie zmieniam żeby pokazać że można. Musiałam przytyć ponieważ źle wyglądałam z tamtą wagą Obecnie nie jestem na diecie tylko ćwiczę...

Awatar kasienka0410
    kasienka0410 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Leeds

Witam Lasencje!
    same chudzinki juz tu na tym forum sa
    Apropos gratuluje spadku!! oby ci zjechalo i zebys dogonila w koncu ten suwaczek
    Efta tobie rowniez gratuluje super wynik!! zycze wytrwalosci do konca no i powodzenia dla współlokatorki
    Agusia witam na forum masz super figurke, i powiem to co inni-jestes szczupla osoba a na te twoje boczki to cwiczenia pomoga napewno a6w jest super

ja dzisiejszy dzien zaliczam do skonczonego i udanego - bez grzeszkow jutro rano sie zwarze i sprawdze czy i mi ta nadwyzka juz zleciala
    ide pocwiczyc - trzeba nadrobic

mika842 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    wrocław

Smile Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Witam panie serdecznie, czy któraś z pań mogłaby się zemną podzielić tą super dietą bardzo proszę byłabym wdzienczna dozgonnie o przesłanie jej na e-mail [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

agusia8999 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Sopot

Dobra laseczki, wiec zaczelam a6w. mam nadzieje, ze pomoze. Robilam to przy 1 2 i 3 turze, ale slabo pomoglo. W sumie nie wiem. A co radzicie jeszcze do A6W?

kop_ytko jest nieaktywny Nowy na forum

Milka kuknij szybko na pierwsze strony tego wątku, chyba gdzies na 9 były linki podobno wysy łanie diety jest karalne, a poszukanie linku zajmie Ci chwilkę!

Awatar beata5555
    beata5555 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Kraków
    Wpisy na blogu
    16

Cytat Zamieszczone przez mika842 Zobacz posta
    Witam panie serdecznie, czy któraś z pań mogłaby się zemną podzielić tą super dietą bardzo proszę
    ależ oczywiście kliknij w ling w moim podpisie a tam jest dieta, można ją sobie ściagnąć.

kop_ytko jest nieaktywny Nowy na forum

a tutaj jest wiele przepisów na ONZ, aż nabrałam ochoty jak to czytam!! Nasze życie - Nasza Dieta ONZ i TURBO - Grupy Wsparcia Dieta.pl

lecę juz spac, bo coś mnie głowa boli, może od tego czytania ale nas tu dużo!

dobranoc!

---------- Wiadomość dodana o 22:29 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 22:27 ----------

oooj, ale się znam na tych stronkach, wysłałam to samo co Beata ale się wdrożę! dobranoc

Awatar hala09
    hala09 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Zamość

Cytat Zamieszczone przez Halszka1000 Zobacz posta
    Może to jest prawdą z tą kawą.Tylko dlaczego po operacji woreczka żółciowego lekarz powiedział mi żeby nie pić kawy sypanej tylko rozpuszczalną. Taka przez zaparzacz jest chyba jednak zdrowsza.
    Kawę jak pijemy po turecku to należy zostawiać resztkę to jest 2 cm,nad fusami i nigdy nie pić płuczków czyli fusy zalewane drugi raz,najlepsza kawa to ziarnista i samemu mielona i parzona właśnie w zaparzaczach ,jak kto nie ma to można do duzego kubka włożyć filtr papierowy ,wsypać kawę i przelać wodą i po zaparzeniu zlać,jest dobra

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów