Witam Lasencje!
same chudzinki juz tu na tym forum sa![]()
Apropos gratuluje spadku!! oby ci zjechalo i zebys dogonila w koncu ten suwaczek
Efta tobie rowniez gratuluje super wynik!! zycze wytrwalosci do konca no i powodzenia dla współlokatorki
Agusia witam na forummasz super figurke, i powiem to co inni-jestes szczupla osoba a na te twoje boczki to cwiczenia pomoga napewno
a6w jest super
![]()
ja dzisiejszy dzien zaliczam do skonczonego i udanego - bez grzeszkowjutro rano sie zwarze i sprawdze czy i mi ta nadwyzka juz zleciala
![]()
ide pocwiczyc - trzeba nadrobic![]()
Witam panie serdecznie, czy któraś z pań mogłaby się zemną podzielić tą super dietą bardzo proszębyłabym wdzienczna dozgonnie o przesłanie jej na e-mail [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
![]()
Dobra laseczki, wiec zaczelam a6w. mam nadzieje, ze pomoze. Robilam to przy 1 2 i 3 turze, ale slabo pomoglo. W sumie nie wiem. A co radzicie jeszcze do A6W?
a tutaj jest wiele przepisów na ONZ, aż nabrałam ochoty jak to czytam!! Nasze życie - Nasza Dieta ONZ i TURBO - Grupy Wsparcia Dieta.pl
lecę juz spac, bo coś mnie głowa boli, może od tego czytaniaale nas tu dużo!
dobranoc!
---------- Wiadomość dodana o 22:29 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 22:27 ----------
oooj, ale się znam na tych stronkach, wysłałam to samo co Beataale się wdrożę! dobranoc
![]()
Kawę jak pijemy po turecku to należy zostawiać resztkę to jest 2 cm,nad fusami i nigdy nie pić płuczków czyli fusy zalewane drugi raz,najlepsza kawa to ziarnista i samemu mielona i parzona właśnie w zaparzaczach ,jak kto nie ma to można do duzego kubka włożyć filtr papierowy ,wsypać kawę i przelać wodą i po zaparzeniu zlać,jest dobra