Strona 2753 z 4555 PierwszyPierwszy ... 1753 2253 2653 2703 2743 2751 2752 2753 2754 2755 2763 2803 2853 3253 3753 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 27,521 do 27,530 z 45548
Like Tree1Lubią to

Wątek: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Lady_V jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Czesc Dziewczyny

Troche mnie niepokoja moje wzrosty wagi - wczoraj 0,3 kg i 0,3 kg dzis. Niby to malo, ale biorac pod uwage, ze moja waga generalnie niewiele sie waha, a w I turze schudlam tylko 1,3 kg, to zaczynam sie niepokoic... Wina @ moze byc tylko dzisiejszy wzrost (bo biore tabletki i moj ogranizm dopiero dzis ma prawo sie zorientowac ze @ sie zbliza), ale to i tak duzo; przed okresem waze niewiele wiecej... slyszalam tez o ksiezycu No nie jestem zachwycona... nie chcialabym zeby mi wrocilo wszystko co zrzucilam w I turze... Macie moze jakies rady? Pije bardzo duzo, wczoraj ok 2,5-3 litry...

I tura TURBO - 1,3 kg, II tura TURBO + 0,1 kg
    1. tydzien odchudzania po TURBO - 1,4 kg // 2. tydzien - 0,6 kg // 3. tydzien - 0,5 kg

agusia8999 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Sopot

ja juz po sniadanku i musz e sie pochwalic. ostatnio jakos okolo 3tygodnie temu mierzylam swoja olowkowa kiecke- nie dopinalam sie na sawej gorze tak ze 2-3 cm. a dzis rano mnie rzucilo, by ja przymierzyc, i co sie okazalo?
    Dopinam sie do konca

Nie grzeszcie ei badzcie wytrawale- sama probuje

Awatar asiula82
    asiula82 jest nieaktywny Nowy na forum

Talking Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Witam parę dni mnie nie było a więc już się chwalę wczoraj był ost dzień mojej I tury Turbo i w sumie 5,5 kg spadło ale się ciesze. Apropos chyba mocno trzymałaś kciuki bo pomogło hehe Tobie również gratuluje spadku wagi chyba najlepszą nagroda jest jak znajomi mnie widzą i już zauważaja mój spadek wagi to naprawde cieszy. Dziś zaczynam ONZ a potem zrobie sobie z 2 dni oszukańcze zobacze która dietka bardziej mi służy.

iwonkaiwonka Guest

Smile Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Witajcie dziewuszki!!!

dzis drugi dzien.
    wczoraj o 18 zjadlam ostatni posileczek. pomidorka, ogoraska i papryczke. przyznam, za wieczorkiem mialam lekkie ssanko, ale poszlam spac. w nocy o 2 wstalam nakarmic dziecko. o matkoooooo jak mi sie jesc chcialooo!!!! napilam sie wody i na szczescie zasnelam.

a wiecie co jest w tym wszystkim najlepsze?????
    wlazlam rano na wage-bo nie wytrzymalam.
    i czy to mozliwe????? 1,5 kilosa mniej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
    moze dlatego ze mam tego cialka i na poczatku szybko waga leci. nie wiem. ale dostalam tyle energii, ze nie macie pojecia.
    wlasnie wypilam kawusie i zjadlam jablko i mandaryne.

zycze milusinskiego dzionka wszystkim:-))))))))

MagdaEM jest nieaktywny Nowy na forum

Witam. Jestem nowa w temacie tej dietki i potrzebuje wsparcia Dzis jestem na 3 dniu. Jadłospis:

1 dzień:
    6:30 pomarańcza + kiwi
    11:30 duża, surowa, marchew + zielona fasolka szparagowa
    16:00 kotlety sojowe z cebulką, papryką, fasolką i pomidorami z puszki
    18:40 1,5 jabłka

2 dzień:
    6:30 kroma chlebka owsianego z pomidorkiem ogórkiem i cebulką
    11:50 2 jabłka
    16:30 jajecznica z 3 jaj + cebulka... i właśnie byłam jeszcze strasznie głodna to skubnęłam odrobinkę tuńczyka, a że nadal byłam głodna, to zrobiłam sobie jeszcze serek wiejski z cebulką i wędlinką
    19:40 kiwi

ta cebulka mnie martwi bo to miał być posiłek białkowy, ale nie potrafie żyć bez cebulki

w pracy wypijam 3 kubki czerwonej herbaty, w domu z 2 szklanki zielonej i woda, woda, woda

Pierwszego dnia zaliczyłam jeszcze 1h, spokojnego "chodzenia" na orbitreku, dziś pewnie też na niego wskocze

Poradźcie mi Drogie Panie czy wszystko robie O.K, czy coś zmienić :/ próbowałam na forum na "Kefeterii", ale tam wiecznie są posty typu "wyślijcie mi tą dietę", a odchudzających się brak i to jakoś strasznie mierzi. Pozdrawiam!

kulka8 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Cytat Zamieszczone przez MagdaEM Zobacz posta
    Witam. Jestem nowa w temacie tej dietki i potrzebuje wsparcia Dzis jestem na 3 dniu. Jadłospis:

1 dzień:

2 dzień:
    16:30 jajecznica z 3 jaj + cebulka... i właśnie byłam jeszcze strasznie głodna to skubnęłam odrobinkę tuńczyka, a że nadal byłam głodna, to zrobiłam sobie jeszcze serek wiejski z cebulką i wędlinką

ta cebulka mnie martwi bo to miał być posiłek białkowy, ale nie potrafie żyć bez cebulki

w pracy wypijam 3 kubki czerwonej herbaty, w domu z 2 szklanki zielonej i woda, woda, woda

Pierwszego dnia zaliczyłam jeszcze 1h, spokojnego "chodzenia" na orbitreku, dziś pewnie też na niego wskocze

Poradźcie mi Drogie Panie czy wszystko robie O.K, czy coś zmienić :/ próbowałam na forum na "Kefeterii", ale tam wiecznie są posty typu "wyślijcie mi tą dietę", a odchudzających się brak i to jakoś strasznie mierzi. Pozdrawiam!
    jak dla mnie to ja bym sobie tym nie pojadła - już się nauczyłam na tej diecie że to że się zje mniej nie oznacza że się więcej schudnie a może być nawet na odwrót. Jeżeli Tobie to wystarcza i nie chodzisz głodna to ok. Co do cebulki myślę że trochę nie zaszkodzi no chyba że jest jej więcej niż jajek

Awatar efta1983
    efta1983 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Konin

Cytat Zamieszczone przez MagdaEM Zobacz posta

1 dzień:

2 dzień:

ja uważam że twoje menu jest ok. ja też jem miejwiecej takie ilości.
    zycze wytrwałości

---------- Wiadomość dodana o 12:19 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 12:15 ----------

a tak wogóle to oczywiście witam wszystkich
    kolejną serię czas zacząć. po wczorajszym dniu oszukańczym 300 gr wiecej a wiec bez tragedii moment to zgubie. szczególnie że dziś na łyżwy planuje iść - juz sie nie moge doczekać z 10-12 lat nie jeździłam!!!
    A wiec 12 seria start

kulka8 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Ja tak czytam to forum a Wy tak ciągle piszecie o tej makreli a przecież makrela jest jedną z tłustszych ryb :/

Awatar asiula82
    asiula82 jest nieaktywny Nowy na forum

Talking Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Cytat Zamieszczone przez efta1983 Zobacz posta
    ja uważam że twoje menu jest ok. ja też jem miejwiecej takie ilości.
    zycze wytrwałości

---------- Wiadomość dodana o 12:19 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 12:15 ----------

a tak wogóle to oczywiście witam wszystkich
    kolejną serię czas zacząć. po wczorajszym dniu oszukańczym 300 gr wiecej a wiec bez tragedii moment to zgubie. szczególnie że dziś na łyżwy planuje iść - juz sie nie moge doczekać z 10-12 lat nie jeździłam!!!
    A wiec 12 seria start

To życzę Ci miłej zabawy na łyżwach i uważaj na siebie hehe

Awatar Bromba40
    Bromba40 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Cambridge

Smile Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Witajcie chudzinki!!!
    Kurcze wy na zdjeciach wygladacie jak modelki i komu tu sie odchudzac?????
    Z kosci na osci????
    Nie zagladalam tutaj,bo mi internet sie zawiesil wczoraj,nie nadazam was czytac.........
    U mnie dzis 4 dzien diety ONZ,choc przyznaje sie,ze troche oszukiwalam,tzn jak siadlam do orzeszkow,to nie moglam skonczyc
    Dzis trzymam sie dietki,nie waze sie,aby sie nie denerwowac.Nie moge sie zmusic tylko do cwiczen,moze jak sie zrobic cieplej na dworze
    Makrela jest dosc tlusta,dlatego ja jem tunczyka w puszce lub z grilla-pyszny!!!!!
    Szkoda tylko,ze nie mozna laczyc wegl. z bialk. bo z salatka tunczyk pieczony lub z fasolka smakuje wybornie!!!)
    Zabieram sie teraz za robotke,to nie bede czula glodu!!!
    Milego dnia!!

Co nas nie zlamie,to nas wzmocni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów