Strona 2755 z 4555 PierwszyPierwszy ... 1755 2255 2655 2705 2745 2753 2754 2755 2756 2757 2765 2805 2855 3255 3755 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 27,541 do 27,550 z 45548
Like Tree1Lubią to

Wątek: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Awatar beata5555
    beata5555 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Kraków
    Wpisy na blogu
    16

Domyślnie Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Cytat Zamieszczone przez kulka8 Zobacz posta
    Ja tak czytam to forum a Wy tak ciągle piszecie o tej makreli a przecież makrela jest jedną z tłustszych ryb :/
    kochana dieta to nie religia a jak się zje makrele raz na ture to chyba tragedii nie ma, halibut wędzony 30 zł/kg a makrela 12 jest różnica, ja jak byłam na diecie to często jadłam dorsza. Zawsze mi się wydawało że tłuszcz rybi jest zdrowszy od tłuszczu z innych zwierząt.

Cytat Zamieszczone przez MagdaEM Zobacz posta
    ta cebulka mnie martwi bo to miał być posiłek białkowy, ale nie potrafie żyć bez cebulk
    witaj, niewielka ilośc nie zaszkodzi, ja tylko nie jadła bym owoców na noc bo fermentują w brzuchu i pamiętaj aby dziennie było więcej niż 1000 kal bo inaczej zwolnisz metabolizm i nie będziesz chudła, ipij dużo wody.

Cytat Zamieszczone przez Bromba40 Zobacz posta
    U mnie dzis 4 dzien diety ONZ,choc przyznaje sie,ze troche oszukiwalam,tzn jak siadlam do orzeszkow,to nie moglam skonczyc
    jak mój M zjadł całą paczke chyba z 30 dkg nerkowców to oberwało mu się ode mnie, a on rano wszedł na wagę i miał dużo mniej nie pamiętam już ile, więc może nie bedzie tak źle byle codziennie nie zjadać paczko.

Cytat Zamieszczone przez Ilonio Zobacz posta
    Dzisiaj wielki dzien Przesuwam suwaczek po 1 turze turbo o 2,5 kilo
    Gratuluje , lubie czytać takie posty gdzie waga ładnie spada bo to motywuje do dalszej pracy.

Ja właśnie o 12 zjadłam jabłko z parowaru a na 15 mam cycki z kurczaka i marchewkę.

---------- Wiadomość dodana o 12:51 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 12:40 ----------

Cytat Zamieszczone przez asiula82 Zobacz posta
    Dzięki również z tymi pokusami to różnie bywa dziś moja mama kupiła pączki mmmm tak mi ślinka poleciała hehe ale oblizałam sie i nie wziełam ale miałam wielką ochote no cóz musze być twarda w swoim postanowieniu
    gratuluje takiej postawy, ja tak miałam w styczniu gdy na karnawał pojawiły się faworki (chrust ) a ja je uwielbiam ale byłam twarda i jak kupowałam dzieciaka to nawet nie spróbowałam, bez tego da się żyć a bycie lżejsza to dla mnie ważniejszy priorytet

Cytat Zamieszczone przez kulka8 Zobacz posta
    Tak mi przyszło na myśl a propos pączków że niedługo tłusty czwartek więc trzeba sobie tak wyliczyć kolejne tury żeby na czwartek wypadł oszukańczy dzień
    no w ostateczności pod W jednego podciągnać

A ja miałam wczoraj kiepski wieczór , nerwy mną szargały ( choć ja spokojna jestem ) ale chyba przez @ i rozstawiałam wszystkich po kątach , dziewczyną się oberwało za bałagan w pokoju, mąż zdrowo zarobił a to za zatkaną kabine, a to za wyrwany kontakt itp aż wieczorem jak szłam spać to mi chłopina powiedział że on rozumie że mam ciężkie dni ale chciałby żeby już minęły, bo trudno że mną wytrzymać.
    Dziś już lepiej wczoraj nafaszerowałam się witaminami i mikroelementami ( dawniwj zjadła bym wielką czekoladę ) a dziś wypiłam magnez forte .

ChikaDuerres jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Lublin

Witam Was Dziewczyny!
    Mam pytanie jak to jest odnośnie tej całej diety "odchudzanie na zawołanie". Czy byłaby któraś z Was w stanie opisać tą całą diete na tym forum lub bezpośrednio na mojego
    e-maila? [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar efta1983
    efta1983 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Konin

Cytat Zamieszczone przez beata5555 Zobacz posta
    A ja miałam wczoraj kiepski wieczór , nerwy mną szargały ( choć ja spokojna jestem ) ale chyba przez @ i rozstawiałam wszystkich po kątach , dziewczyną się oberwało za bałagan w pokoju, mąż zdrowo zarobił a to za zatkaną kabine, a to za wyrwany kontakt itp aż wieczorem jak szłam spać to mi chłopina powiedział że on rozumie że mam ciężkie dni ale chciałby żeby już minęły, bo trudno że mną wytrzymać. Dziś już lepiej wczoraj nafaszerowałam się witaminami i mikroelementami ( dawniwj zjadła bym wielką czekoladę ) a dziś wypiłam magnez forte .
    o skąd ja znam te humorki przed @. też czasem podziwiam mojego męża że ze mną wytrzymuje :P
    ale takie już my kobitki jesteśmy jak to mówią "kobieta zmienną jest"

---------- Wiadomość dodana o 14:11 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 14:07 ----------

Cytat Zamieszczone przez ChikaDuerres Zobacz posta
    Witam Was Dziewczyny!
    Mam pytanie jak to jest odnośnie tej całej diety "odchudzanie na zawołanie". Czy byłaby któraś z Was w stanie opisać tą całą diete na tym forum lub bezpośrednio na mojego
    e-maila? [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    opisywania by było trochę za dużo
    możesz sobie ściągnąć diete na swoj komputer jest ona w pliku pdf
    tu masz link do ściągnięcia.
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    zycze powodzenia
    w razie problemów pytaj pomożemy

iwonkaiwonka Guest

a ja mam pytanko.
    czy moge jesc codziennie np jajecznice? jezeli oczywiscie tak mam w rozpisce. wiem, ze lepiej byloby zmieniac menu, ale kocham jajecznice. ma to wplyw na chudniecie?????

pozdrowionka!

ChikaDuerres jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Lublin

Dziękuję za tego linka.. bardzo! )

Awatar Halszka1000
    Halszka1000 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Cytat Zamieszczone przez anad_a Zobacz posta

[/COLOR]
    HALSZKA przez ile tur w onz waga u Ciebie stała że zmieniłas na haya?
    Waga stała mi chyba 2 tygodnie a potem zaczęła wzrastać to wtedy przeszłam na Haya

MagdaEM jest nieaktywny Nowy na forum

Cytat Zamieszczone przez beata5555 Zobacz posta
    A ja miałam wczoraj kiepski wieczór , nerwy mną szargały ( choć ja spokojna jestem ) ale chyba przez @ i rozstawiałam wszystkich po kątach , dziewczyną się oberwało za bałagan w pokoju, mąż zdrowo zarobił a to za zatkaną kabine, a to za wyrwany kontakt itp aż wieczorem jak szłam spać to mi chłopina powiedział że on rozumie że mam ciężkie dni ale chciałby żeby już minęły, bo trudno że mną wytrzymać.
    Dziś już lepiej wczoraj nafaszerowałam się witaminami i mikroelementami ( dawniwj zjadła bym wielką czekoladę ) a dziś wypiłam magnez forte .
    Hehe, świetnie to rozumiem. Mój mąż stwierdził wczoraj że nie cierpi jak jestem na diecie. Nie rozumie że robie to dla niego i dla siebie (z naciskiem na siebie ) wiem że złościłam się na niego bez powodu, ale szlag mnie trafiał jak mi zjadał ostatnie piersi z kurczaka (boje sie że nie będe miała co jeść), a potem wcina przy mnie jeszce kupę kanapek z żółtym serkiem i poprawia czekoladą z ciateczkami, wrrr ... jak tu się nie wkurzać? Pozatym ostatnio ja byłam główną, przygotowującą obiad, a teraz, robimy: on sobie, ja sobie. Nie wiem ile tak jeszcze wytrzyma Cuż, żeby być piękną trzeba cierpieć :P
    Największa próba dziś przedemną, kolega zaprosił nas na piwko... i nie wiem co zrobić ;(

grazka52 Guest

Pozdrawiam dietowiczki!!!

Dwa dni za mną!!!1.200 mniej-oby tak dalej to dogonię swój suwaczek.

To forum motywuje!!!

Żeby tylko wytrwać do końca.
    Pozdrawiam!!!

http://www.dieta.pl/chce-schudnac/34...obre-rady.html

iwonkaiwonka Guest

Cytat Zamieszczone przez MagdaEM Zobacz posta
    Hehe, świetnie to rozumiem. Mój mąż stwierdził wczoraj że nie cierpi jak jestem na diecie. Nie rozumie że robie to dla niego i dla siebie (z naciskiem na siebie ) wiem że złościłam się na niego bez powodu, ale szlag mnie trafiał jak mi zjadał ostatnie piersi z kurczaka (boje sie że nie będe miała co jeść), a potem wcina przy mnie jeszce kupę kanapek z żółtym serkiem i poprawia czekoladą z ciateczkami, wrrr ... jak tu się nie wkurzać? Pozatym ostatnio ja byłam główną, przygotowującą obiad, a teraz, robimy: on sobie, ja sobie. Nie wiem ile tak jeszcze wytrzyma Cuż, żeby być piękną trzeba cierpieć :P
    Największa próba dziś przedemną, kolega zaprosił nas na piwko... i nie wiem co zrobić ;(
    witaj MagdaEM.
    moim zdaniem to powinnas sobie darowac to piwko. wszyscy wiemy ze ma duuuzoooo kalorii. bo jak sie skusisz to bedziesz zalowala. wiem to po sobie. tymbardziej ze wytrzymalas te kanapeczki z zoltym serkiem:-)))
    trzymam kciuka zebys sie nie dala!!!!!:-)))

---------- Wiadomość dodana o 14:12 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 13:59 ----------

dziewczyny jak wstawic buzki????????????????????????????

Awatar Halszka1000
    Halszka1000 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Thumbs up Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Cytat Zamieszczone przez asiula82 Zobacz posta
    Witam parę dni mnie nie było a więc już się chwalę wczoraj był ost dzień mojej I tury Turbo i w sumie 5,5 kg spadło ale się ciesze. Apropos chyba mocno trzymałaś kciuki bo pomogło hehe Tobie również gratuluje spadku wagi chyba najlepszą nagroda jest jak znajomi mnie widzą i już zauważaja mój spadek wagi to naprawde cieszy. Dziś zaczynam ONZ a potem zrobie sobie z 2 dni oszukańcze zobacze która dietka bardziej mi służy.
    Duże gratulacje.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów