Strona 2791 z 4555 PierwszyPierwszy ... 1791 2291 2691 2741 2781 2789 2790 2791 2792 2793 2801 2841 2891 3291 3791 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 27,901 do 27,910 z 45548
Like Tree1Lubią to

Wątek: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Awatar Brzoskwinkaa
    Brzoskwinkaa jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Poznań

Domyślnie Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

pewnie, że w kupie raźniej, tylko że ja już stosowałam różne diety cud i nic z tego nie wyszło a tak czytałam z kilkanaście stron z tego wątku i zaciekawiło mnie to.. Tak się zastanawiałam, czy może bym tego spróbowała, skoro tak Wam się udaje, a ja już na siebie patrzeć nie mogę.. no i bym spróbowała tej Waszej diety, ale nie wiem o co w tym wszystkim chodzi, doradzicie? byłabym bardzo wdzięczna!

Pozdrawiam

Awatar misia_tom
    misia_tom jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    bydgoszcz

Cytat Zamieszczone przez Brzoskwinkaa Zobacz posta
    pewnie, że w kupie raźniej, tylko że ja już stosowałam różne diety cud i nic z tego nie wyszło a tak czytałam z kilkanaście stron z tego wątku i zaciekawiło mnie to.. Tak się zastanawiałam, czy może bym tego spróbowała, skoro tak Wam się udaje, a ja już na siebie patrzeć nie mogę.. no i bym spróbowała tej Waszej diety, ale nie wiem o co w tym wszystkim chodzi, doradzicie? byłabym bardzo wdzięczna!

Pozdrawiam

prosze bardzo: Ściągnij Odchudzanie Na Zawołanie i TURBO

hehehe ost. mama mojej kolezanki (z nadwaga i to taka dosyc duza) zapytala sie na jakiej jestem znowu diecie, wysluchawszy mnie stwierdzila ze ona jest na diecie CUD! pytam co to za dieta?! - jak schudne to bedzie CUD!! hehehe

MadziulekS11 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Siedlce

Dzięki............................. już wszystko znalazłam..................

Awatar efta1983
    efta1983 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Konin

Cytat Zamieszczone przez Brzoskwinkaa Zobacz posta

Pozdrawiam
    no to cię zmartwie ONZ to nie jest dieta cud - takie nie istnieją.
    to czy schudniesz zależy tylko od ciebie!
    pewnie że ci doradzimy co i jak. na początek musisz ściągnąć sobie tą dietę znajdziesz ją np. tu: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] jak juz poczytasz i bedziesz miała jakieś pytania to pytaj smiało.
    powodzenia

Awatar Gitarowa
    Gitarowa jest nieaktywny Znany na forum
    Wpisy na blogu
    1

Cytat Zamieszczone przez misia_tom Zobacz posta

i ze gatki juz wam zaczynaja spadac z coraz zgrabniejszych tyleczkow gratuluje wszystkim spadkow!!!
    Spadków gatków czy spadków kilogramów?
    (Tak mi się zrymowało że musiałam to napisać)

---------- Wiadomość dodana o 21:06 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 20:55 ----------

Cytat Zamieszczone przez MagdaEM Zobacz posta
    Gitarowa, Tobie szczególnie dziękuję za opierdziel potrzebowałam tego.
    Uwierz mi że Cię rozumiem... Jak niedawno oglądałam swoje zdjęcia dokładnie z 2005 roku to już widziałam ze mi brzuszek rósł.. ale poza tym miałam szczupłe nóżki i ramiona i w ogole nosiłam takie fajne rzeczy... A teraz? Nie znoszę zakupów (tym bardziej z kimś bo sama to jakoś daję radę) bo wstydzę się siebie i swojego rozmiaru
    A tym bardziej jak usłyszę jakiś (niby niewinny) komentarz typu: "oooo dla pani to raczej rozmiarku nie będzie" lub "z tych spodni są tylko małe rozmiary" co sugeruje że ja nie wejdę ;/ podczas gdy moja siostra przebiera sobie w ciuchach ;/
    Aż mnie ściska jak coś takiego słyszę... więcej nie idę do takich sklepów.. wole jakieś większe gdzie jest samoobsługa i można samemu wybierać co się chce... tyle ze znów jak się z kimś idzie to ta osoba widzi jaki rozmiar biorę i to mnie krępuje... Wiem.. powiecie że jestem przewrażliwiona i może tak jest.. ale cieszę się bo dzięki temu dietkuję

A poza tym pierwszy raz słyszę żeby ktoś dziękował za opieprz

---------- Wiadomość dodana o 21:11 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 21:06 ----------

A tak w ogóle to ja mam dziś 4 dzień
    Zjadłam:
    Ś: jajecznica z szynką
    IIŚ: 2 tosty z sałatą (oryginalne ale smaczne )
    O: rybka
    K: rybka (bo została z obiadu a że była pyszna to wcięłam )

I znów dziś zrobiłam tę pyszną sałatkę (tym razem bez soku z cytryny) ale że już jadłam W to nie posmakuję jej... Tata się zdziwił że nawet owoców nie mogę ale wyjaśniłam co i jak i przyszłam tu żeby nie patrzeć jak oni się obżerają pychotkami
    Jutro też bym jej nie zjadła bo będę miała
    3b i 1wb
    A że w szkole muszę też coś zjeść (bo jednak 8 godzin) to wezmę sobie kanapki z warzywamy i z.... ? (co polecacie?)
    Ostatnio edytowane przez Gitarowa ; 01-02-2010 o 20:58

DO SUKCESU NIE MA ŻADNEJ WINDY - TRZEBA IŚĆ PO SCHODACH...

Awatar Michaszka24
    Michaszka24 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Ryczywół
    Wpisy na blogu
    7

Cytat Zamieszczone przez misia_tom Zobacz posta
    hehehe ost. mama mojej kolezanki (z nadwaga i to taka dosyc duza) zapytala sie na jakiej jestem znowu diecie, wysluchawszy mnie stwierdzila ze ona jest na diecie CUD! pytam co to za dieta?! - jak schudne to bedzie CUD!! hehehe
    hihihi słyszałam już to gdzieś no na cud nie ma co liczyć, trzeba się wziąć za siebie

---------- Wiadomość dodana o 21:44 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 21:39 ----------

Odkąd jestem na ONZ mam problemy z "przeglądem prasy", kupiłam dzisiaj XENEA z błonnikiem. Stosował ktoś? czy jest to chociaż skuteczne czy lepsze będą herbatki przeczyszczające?

Awatar apropos
    apropos jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Nowa Sól
    Wpisy na blogu
    9

Witajcie!!!
    Dzisiaj miałam do d..y dzień ale nie będę
    truć.W dodatku zjadłam leczo i mam niezłe
    bąbelkowo w brzuchu.Nawet espumisam
    nie pomógł.Mam wrażenie że czuję ruchy
    dziecka a to tylko papryka gania się z cukinią.
    Fatalne samopoczucie,może jak Was poczytam
    to mi przejdzie.

Porady,przepisy,jadłospisy Nasze życie - Nasza Dieta ONZ i TURBO - Grupy Wsparcia Dieta.pl
    Moja dieta ONZ i przepychanki z jojem...Grupy Wsparcia Dieta.pl MÓJ BLOG

Awatar hala09
    hala09 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Zamość

Cytat Zamieszczone przez LadyShadowFlame Zobacz posta
    Wybaczcie że mało Was poczytam, i nie podoradzam, ale jak czytam o jedzeniu to zaczynam mieć smaki, a jak wiedzą tu niektóre jestem na detoksie i nie jem xD hah

A ja przyszłam się pochwalić że zaliczyłam 3 egzaminy w weekend

Z Psychologii 5
    z Dietetyki 5
    i z Pracowni Chemii kosmetycznej 4

Jestem już na 8 dniu detoksu, a waga pokazała dziś rano 88,3
    Lady gratuluję zdanych egzaminów,brawo za stopnie,no i wytrwałości ,a ja mówiłam że jesteś troszkę leniuszek ,wycofuję się i przepraszam .
    Moja dietka jakoś leci , może dobiegnę do suwaczka,pozdrawiam wszystkie dziewczyny ,może wspólnie wytrwamy do wiosny ,a na wiosnę jak zdejmiemy ciepłe kurtki ,to nas znajomi nie poznają ,oby tak było ,życzę tego wszystkim.

Hermenegida jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Rzeszów

Cytat Zamieszczone przez efta1983 Zobacz posta
    powiem ci że bardzo nie źle.
    ja jak juz sie zmusze do steperka to w około 20 min robie jakies 1500kroków.
    jak ty zaliczyłaś 3800 w 22 min to nie mam pojęcia. jestem pod wrażeniem. nastepnym razem jak wejde na steper to zapisze sobie dokładnie ile mi kroków wyszło w jakim czasie.
    Naprawde kurcze ale ja sie boje że on nic mi tam nie ruszy.. no wiesz.. wogóle to postanowiłam zakupić leg magic nie jest drogi a może w końcu pomoże coś na te moje nogi na te moje okropne uda bo tylko daletgo jeszcze sie odchudzam noi w takim razie skoro jednak robie ich sporo (teraz robie 4300 z jakies nie całe 30 minut) to musze coś czuć a ja sie spoce to fakt ale jakoś taka nie czuje się wyćwiczona przecież nogi pracują i coś sie powinno dziać a tu nic

Obecnie waga wacha się od 59-60 ale suwczka nie zmieniam żeby pokazać że można. Musiałam przytyć ponieważ źle wyglądałam z tamtą wagą Obecnie nie jestem na diecie tylko ćwiczę...

Awatar hala09
    hala09 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Zamość

Cytat Zamieszczone przez tysia41 Zobacz posta
    Ja jestem strasznie nie regularna moze zmobilizuje sie teraz do regularnego jedzenia. Zastanawiam sie czy na Turbo szybciej sie chudnie czy na zwykłej.Chciałabym , abyscie mi napisały z waszego doswiadczenia jak to wyglada. Znalazlam chlebek owsiany i od wczoraj zmieniłam diete z turbo na zwykła. Jade od 7 dnia bo tyle trwała turbo zanim ta zaczełam . Nie wiem czy dobrze zrobiłam. Doradzcie mi bo za bardzo sie nie znam.
    Powinnaś wytrwać do końca tury a potem zmienić na ONZ.A co do diety to zależy od organizmu każda inaczej chudnie,tak że musiasz sama wypróbować na sobie,życzę wytrwałości a wyniki będa.

---------- Wiadomość dodana o 22:20 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 22:16 ----------

Cytat Zamieszczone przez Gitarowa Zobacz posta
    No właśnie nie schudłam nigdzie... No ale myślę że to zbyt mało żeby coś było widać.. Ty i tak miałaś mało kilosków do zrzucenia więc pewnie było szybko widać a ja jeszcze mam co zrzucać Licząc że sama woda to pewnie koło 3kg (z początku) to max schudłam 2kg z tłuszczyku... Więc dlatego pewnie nie widać
    Na mnie się tak głupio rozkłada że wszędzie po trochu chciałabym mieć chociaż coś szczupłe.. np. ramiona
    A piersi mam nadzieję że dużo nie zmaleją.. bo niektórzy mówią że mam zaj****te
    A do sałatki dodałam tego soku z połówki cytryny bo gdzieś tak wyczytałam że się dodaje
    Ale to nic.. jakoś zjedliśmy.. na moje była pyszna
    A jak nie zacznę sama robić w kuchni to nigdy się nie nauczę...
    a przecież mówią że przez żołądek do serca... Więc trzeba ćwiczyć (na rodzince )

---------- Wiadomość dodana o 19:09 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 18:58 ----------

A bo się wkurzyłam... To co pisała MagdaEm że jest do dupy, że zawsze będzie gruba... To jakbym siebie słyszała! Przez takie gadanie straciłam tyle czasu (co roku po sylwestrze sobie mówiłam ze koniec z żarciem że się biorę za odchudzanie.. pamiętam że mówiłam tak ważąc 70 kg.. i co teraz? 20 kg przybyło i się obudziłam) Jestem pewna że Ona za jakiś czas żałowałaby jeśli teraz zrezygnuje... A to będzie tylko na jej niekorzyść bo jak wreszcie zrozumie że chce się odchudzać to będzie miała o wiele więcej do zrzucenia niż ma teraz... Decyzja należy do niej!
    Mam nadzieję że wróci jeszcze na to forum!
    A jeśli innych to także zmotywowało to mogę się tylko cieszyć... Bo jak na razie to sama czytałam to forum poprawiając własną motywację... Dobrze że napisałam wreszcie coś co zmobilizuje innych
    Brawo dziewczyno ,mądre słowa ,napewno nas wszystkich to pokrzepiło .

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów