Witam
Jestem nowa na tym forum, trafilam tu przypadkiem. Bardzo mnie zainteresowala dietka, wlasnie ja dzisiaj zdobylam. Moze tak krociutko o sobie. Mam 45 lat, 5 lat temu przeszlam zawal serca i oczywiscie przestalam palic. Przybylo mi 20kg... W pazdzierniku trafilam na strone
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] gdzie zakupilam diete. Od tamtego czasu stracilam prawie 10kg i mialam dobry kontakt z dietetyczka. Martwi mnie tylko to ze chudne bardzo powoli, niby to dobrze bo nie grozi mi efekt jojo, ale bym chciala troszke przyspieszyc spadek wagi

. Nie zawsze czuje sie dobrze zeby cwiczyc, ale w dobrych dniach dotarlam do 50minut na rowerku stacjonarnym i 30 brzuszkow. U mnie najgorzej jest z brzuchem, mam tzw "otylosc brzuszna" i wygladam jak w ciazy

)). Mam do Was kochane kobietki pytanie czy ktoras jest juz po tej diecie i jakie byly efekty? Czy nie ma efektu jojo? Przeczytalam kilka stron na poczatku tego postu i widzialam ze dziewczyny były zadowolone, wiec czemu nie sprobowac

. Ja oczywiscie mam diete ktora mi ustalila dietetyczka i mam ja stosowac do uzyskania swojej wagi, ale tak jak juz pisalam troche dlugo to trwa

). Pozdrawiam wszystkich i zycze sukcesow

))