Strona 2801 z 4555 PierwszyPierwszy ... 1801 2301 2701 2751 2791 2799 2800 2801 2802 2803 2811 2851 2901 3301 3801 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 28,001 do 28,010 z 45548
Like Tree1Lubią to

Wątek: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Hermenegida jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Rzeszów

Domyślnie Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

_atunia_ skoro temat włosów jest Ci bliski to może Ty mi pomożesz, od jakiegoś czasu leca mi włosy zjadłam już 3 opakowanie inneov, zużyłam jedno opakowanie odżywki Vax (chyba do niej wrócę nie wiem czy troszke mi nie pomogła) 2 opakowania szamponu Vichy. Co prawda mam sporo odrostów ale naprawdę włosy mi lecą, co robić?

Obecnie waga wacha się od 59-60 ale suwczka nie zmieniam żeby pokazać że można. Musiałam przytyć ponieważ źle wyglądałam z tamtą wagą Obecnie nie jestem na diecie tylko ćwiczę...

Awatar kasienka0410
    kasienka0410 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Leeds

Cytat Zamieszczone przez enamorada89 Zobacz posta
    och to super! zazdroszczę Ci zacięcia w a6w ja był nie dała rady a jak efekty? Pozdrawiam i życzę sukcesów :*
    no jak narazie duzych efektow nie widac, chociaz czuje, ze lzej na brzuchu, no i lepsze miesnie brzuszka tez sa wysilek jest i to duzy ale na efekty warto popracowac ciezko Tobie tez zycze powodzenia w dietkowaniu i na aquaareobiku

Mieszka w
    Rzeszów

nowa_berta123 piszesz o tabletkach anty anty, to ich nie możesz brać i wymiotujesz?

Obecnie waga wacha się od 59-60 ale suwczka nie zmieniam żeby pokazać że można. Musiałam przytyć ponieważ źle wyglądałam z tamtą wagą Obecnie nie jestem na diecie tylko ćwiczę...

MagdaEM jest nieaktywny Nowy na forum

Cytat Zamieszczone przez Hermenegida Zobacz posta
    _atunia_ skoro temat włosów jest Ci bliski to może Ty mi pomożesz, od jakiegoś czasu leca mi włosy zjadłam już 3 opakowanie inneov, zużyłam jedno opakowanie odżywki Vax (chyba do niej wrócę nie wiem czy troszke mi nie pomogła) 2 opakowania szamponu Vichy. Co prawda mam sporo odrostów ale naprawdę włosy mi lecą, co robić?
    Herme ja mogę polecić Ci Capivit piękne włosy, brałam i mi pomógł, napewno jakoś super nie "przytrzyma włosów" ale właśnie mnóstwo nowych Ci wyrośnie, a napewno jest dużo tańszy niż środki których używałaś

Awatar Michaszka24
    Michaszka24 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Ryczywół
    Wpisy na blogu
    7

Cytat Zamieszczone przez scarlet40 Zobacz posta
    Witam
    Jestem nowa na tym forum, trafilam tu przypadkiem. Bardzo mnie zainteresowala dietka, wlasnie ja dzisiaj zdobylam. Moze tak krociutko o sobie. Mam 45 lat, 5 lat temu przeszlam zawal serca i oczywiscie przestalam palic. Przybylo mi 20kg... W pazdzierniku trafilam na strone [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] gdzie zakupilam diete. Od tamtego czasu stracilam prawie 10kg i mialam dobry kontakt z dietetyczka. Martwi mnie tylko to ze chudne bardzo powoli, niby to dobrze bo nie grozi mi efekt jojo, ale bym chciala troszke przyspieszyc spadek wagi. Nie zawsze czuje sie dobrze zeby cwiczyc, ale w dobrych dniach dotarlam do 50minut na rowerku stacjonarnym i 30 brzuszkow. U mnie najgorzej jest z brzuchem, mam tzw "otylosc brzuszna" i wygladam jak w ciazy)). Mam do Was kochane kobietki pytanie czy ktoras jest juz po tej diecie i jakie byly efekty? Czy nie ma efektu jojo? Przeczytalam kilka stron na poczatku tego postu i widzialam ze dziewczyny były zadowolone, wiec czemu nie sprobowac. Ja oczywiscie mam diete ktora mi ustalila dietetyczka i mam ja stosowac do uzyskania swojej wagi, ale tak jak juz pisalam troche dlugo to trwa). Pozdrawiam wszystkich i zycze sukcesow ))
    Witaj ja jestem dopiero po II turze, jutro się ważę i się okaże jaki efekt po I turze 2kg mniej Jak na razie jestem zadowolona bo jem do syta i raczej to co lubię, przepisy fajne można znaleźć na forum Efekty diety są raczej zadawalające, ale wszystko zależy od organizmu, niektórzy tracą nawet 5kg w jednej turze, a zdarza się, ze 0,5kg... różnie to bywa. Co do jojo to nie wiem... ponoć nie ma, ale sie okaże jak zakończe dietę Ale od października straciłas 10 kg to i tak bardzo dobrze Powodzenia w dalszej walce z kg

Mieszka w
    Rzeszów

Cytat Zamieszczone przez Marcelka92 Zobacz posta
    Jee swietnie gratuluje teraz czekamy na nowe spadki
    Dziękuje Ci bardzo za taką żywą reakcje to było naprawde bardzo miłe przepraszam że nie pisze za czesto ale tyle mam do nadrobienia

Awatar Gitarowa
    Gitarowa jest nieaktywny Znany na forum
    Wpisy na blogu
    1

Domyślnie Odp: odchudzanie na zawołanie

Cytat Zamieszczone przez kikulek Zobacz posta
    O widze ze ide prawie" leb w leb" bo moja tura konczy sie w piatek a z prosby meza zrobilam makowiec wiec ochotka nie zmierna ALE rowniez poczekam te kilka dni ( odkroilam kawalek i czeka zamkniety w pudeleczku) i mysle ze warto odkladac... bo moze jak przyjdzie ten dzien a waga pokaze spadek ( OBY ) moj makowiec wyladuje u meza na talerzu z radosci...(oby)....
    Hehhe Ale dziewczyny pisały że czasem oszukaniec się przydaje żeby oszukać organizm i dac mu lepszego kopa przy kolejnej turze
    Więc chyba warto czasem zjeść coś zakazanego...
    Więc ustaliłam sobie jeden dzień oszukańczy co dwie tury.. chyba że waga stanie to coś zmienię (oby nieprędko)
    A ten pączek... mmmm cały czas chodzi za mną
    Ale odganiam go jak mogę... do niedzieli niech poczeka..
    A jak już go zjem to sobie poćwiczę żeby go szybko spalić

DO SUKCESU NIE MA ŻADNEJ WINDY - TRZEBA IŚĆ PO SCHODACH...

Mieszka w
    Rzeszów

Cytat Zamieszczone przez kasienka0410 Zobacz posta
    Herme super wiadomosc powodzenia w przeganianiu
    Przegoniłam znowu zaczełam wierzyć że się uda
    Cytat Zamieszczone przez g_osiek Zobacz posta
    Herme gratulacje teraz przegoń suwaczek
    Dziękuje strasznie
    Cytat Zamieszczone przez nowa_berta123 Zobacz posta
    Brawo już twój cel bardzo blisko
    oj blisko, dlatego teraz jest tak zajebiaszczo trudno..

Awatar Michaszka24
    Michaszka24 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Ryczywół
    Wpisy na blogu
    7

Cytat Zamieszczone przez misia_tom Zobacz posta
    dziewczyny!! właśnie jestem po kolacji u mojej sąsiadki, która swoja droga namówiłam na nasza dietkę. danie było idealne dla nas i jakie pyszne mmmmmm....!!!
    zainteresowanym podaje przepis:

potrzebujemy: bakłażan, mrożona włoszczyznę (taka poszatkowana) koncentrat pomidorowy - 2 łyżeczki, łyżka oliwy
    przygotowanie: myjemy bakłażana i odcinamy końcówkę, przecinamy go wzdłuż i wydrążamy go łyżeczka zostawiając 1cm warstwę w środku. delikatnie solimy i odstawiamy. miąższ kroimy drobno i podsmażamy na patelni, następnie dodajemy mrożona włoszczyznę według uznania. 10min prużymy, mieszając. dodajemy koncentrat, posiekany koper i przyprawy. przekładamy na łódki bakłażanów, kładziemy na blachę i wkładamy do piekarnika nagrzanego do 180st. zapiekamy 20-25min. (można posypać delikatnie potartym serem żółtym, chociaż jeżeli mają to być same węglowodany to średnio...)

dziewczyny mówię serio pychotka!!!

dziękuję za przepis, na pewno wypróbuje wierzę na słowo, ze pychotka

Awatar Brzoskwinkaa
    Brzoskwinkaa jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Poznań

Witaj Katarino imienniczko
    witam, witam

Enamorada witaj zakochana dziewczyny na tej diecie cwicza, silownia, aerobic i takie domowe cwiczonka duzo dziewczyn wlacznie ze mna robia a6w na brzuszek aerobic na pewno ci nie zaszkodzi, wrecz przeciwnie!!
    jedno pytanie, co to to całe "a6w"?:>
    Jeżeli któraś z Was jest z Poznania, to u mnie na osiedlu podobno są fajne zajęcia
    aerobiku na basenie, ponoć kosztują 10zł za zajęcia, także jeżeli faktycznie tak tanio jest, to chyba warto iść, no nie?

Posty nadrobione
    no i jedzonko o regularnych porach pojdzie w zapomnienie... co wy byscie zrobily na moim miejscu? ogolnie nawet do wyjazdu sie nie zmieszcze z cala tura, bo w czwartek mam oszukanczy, no i jak zaczne w piatek to skoncze dopiero w nastepna sobote, wiec zrobie tylko 6 dni kolejnej tury. ehh ale dylematy i problemy z tym wyjazdem
    jeżeli na tym etapie jesteś zadowolona ze swojej wagi, to mała przerwa chyba nie zaszkodzi, tylko bez szaleństw :P

Cytat Zamieszczone przez Hermenegida Zobacz posta
    Ja biorę tabletki SILICA - służą one poprawie włosów, paznokci i poprawiają wygląd skóry.
    Wg mnie skuteczne, a przede wszystkim niedrogie. Gdzieś widziałam, że polecano Capivit, moja mama to bierze i niby też jest zadowolona

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów