Strona 2805 z 4555 PierwszyPierwszy ... 1805 2305 2705 2755 2795 2803 2804 2805 2806 2807 2815 2855 2905 3305 3805 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 28,041 do 28,050 z 45548
Like Tree1Lubią to

Wątek: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Hermenegida jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Rzeszów

Domyślnie Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Cytat Zamieszczone przez Gitarowa Zobacz posta
    Gratuluję !!
    Już niewiele zostało Ci do celu
    Zazdroszczę
    ale moje biodra dalej nie takie tylko dlatego jeszcze jestem na diecie.. ale oczywiście dziękuje Ci bardzo

Obecnie waga wacha się od 59-60 ale suwczka nie zmieniam żeby pokazać że można. Musiałam przytyć ponieważ źle wyglądałam z tamtą wagą Obecnie nie jestem na diecie tylko ćwiczę...

Awatar emanuella
    emanuella jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Cytat Zamieszczone przez hala09 Zobacz posta
    Witam dam ci dobrą radę /ja w październiku bylam trzy tygodne w sanatorium i też nie bylam na diecie/jedz wg diety dr.Haya tj,rozdzielnie jak mięsko na obiad to z warzywkami ,jak klusie to też z warzywkami,wędlinka z warzywkami,bulka ciemna może być z masełkiem i tak przetrzymasz nie robiąc sobie wiekszej szkody a piwko też mozesz ,bo będziesz duzo chodzić,pozdrawiam.
    [quote=hala09;971766]szkoda ze dr hay nie przewiduje pizzy i frytuni:P no ale masz racje bede musiała sie chociaz pod to podporzadkowac jezeli chodzi o piwko i w sumie inne alkohole też to ztym nie mam problemu poniewaz i tak pije je baaardzo rzadko, praktycznie w ogole, takze przynajmniej tym nie musze sie martwic

Awatar hala09
    hala09 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Zamość

Cytat Zamieszczone przez Hermenegida Zobacz posta
    ale moje biodra dalej nie takie tylko dlatego jeszcze jestem na diecie.. ale oczywiście dziękuje Ci bardzo
    Czytam książkę Dukana i pisze że na diecie proteinowej boczki i biodra szybko sie taci

Hermenegida jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Rzeszów

Cytat Zamieszczone przez beata5555 Zobacz posta
    nie załamuj się przecież zrobiłaś to w dobrej intencji, a jak zaczniesz ONZ to szybko zgubisz ten bagaż ,
    Noi zgubiłam i jeszcze troszke.. do tej pory nie mogę w to uwierzyć , wszystko dzięki WAM

Obecnie waga wacha się od 59-60 ale suwczka nie zmieniam żeby pokazać że można. Musiałam przytyć ponieważ źle wyglądałam z tamtą wagą Obecnie nie jestem na diecie tylko ćwiczę...

Awatar hala09
    hala09 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Zamość

Żegnam was, idę troszka poczytać,do jutra,pa.

Awatar Michaszka24
    Michaszka24 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Ryczywół
    Wpisy na blogu
    7

Cytat Zamieszczone przez emanuella Zobacz posta
    Michaszkaja wiem wiem niegrzeczna jestem:P a najlepsze jest to ze nie podjadałam nic starsznego, tazn nie rudzyłam zadnych słodycz, fast foodów itp tylko zwyłke jedzenie, tu kawałek mieska, tu gryzka nalesniczka ze szpinakiem,, tu łyzeczka tam łyżeczka i tak wyszłotez zrzucam czesc odpowiedzianosci na księżyc, bo na @ niestety nie moge.
    Pisałas ze swoje kiloski nazbieralas tylko w rok..ja sie zawsze nad tym zastanawiam, bo w sume 5 czy 10 kg to sporo i powinno sie zauwazyc ze waga rosnie,a zazwyczaj człowiek sie opamietuje jak juz jest powazny nadbagaz...ja sobie ostatnio uswiadomiłam ze jak ktos sie mnie pytało wage to odpowiadalam :"cos ok 60 albo 58" bo taka wage sobie zakodowałam,a tymczasem okazało sie ze moje 58 odchodzi w niepamiec:P i to dosc szybko...
    ale zamotałam:P
    emanuella ja widziałam, że waga rośnie i stosowałam diety, ćwiczyłam w domku, chodziłam na siłownie i raz w tygodniu fitness i mimo wszystko tyłam...zrzucam troszkę winy na tabletki anty, które oczywiście odstawiłam, ale tez rzuciłam w marcu 2009 papierosy i tak zaczęło się moje podjadanie... tez skubałam to mięska, to cukiereczka, to nawet owoce, ale ciągle coś musiałam rzuć, a diety nic nie pomagały, w żadnej długo nie wytrwałam.... Dopiero jak zobaczyłam zdjęcia z sylwestra, najpierw się troszkę podłamałam, nie wierzyłam, że na tych zdjęciach jestem ja... a potem postanowiłam się za siebie wziąć... Wiem że dam radę, to już miesiąc i wytrzymuje Ty też dasz radę, to forum bardzo motywuje, razem raźniej

Kasienia26 jest nieaktywny Nowy na forum

Smile Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Hej dziewczyny czy możecie mi wysłać ten plan na e-maila [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], wielkie dzięki

Awatar Michaszka24
    Mieszka w
    Ryczywół
    Wpisy na blogu
    7

Cytat Zamieszczone przez Kasienia26 Zobacz posta
    Hej dziewczyny czy możecie mi wysłać ten plan na e-maila [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], wielkie dzięki
    Poszukaj sobie na forum, dziewczyny podają linki do diety, na maila nikt Ci nie wyśle, bo to karalne

Margotka12346 Guest

no właśnie takie podjadanie - u mnie orzeszków - sprawiło że dziś rano (4 dzień diety) wróciłam do wagi z dnia 2 ale się opamiętałam i dziś wszystkiego ładnie przestrzegałam...
    no ok, orzeszki też były, ale dużo mniej

Jestem z siebie dumna z powodu wytrzymania bez słodyczy. Dziś nawet byłam w kawiarni i wzięłam samą kawę bez ciasta, co jeszcze kilka dni temu było nie do pomyślenia. Trudne to było okropnie ale wytrzymałam

Awatar Michaszka24
    Mieszka w
    Ryczywół
    Wpisy na blogu
    7

Cytat Zamieszczone przez Margotka12346 Zobacz posta
    no właśnie takie podjadanie - u mnie orzeszków - sprawiło że dziś rano (4 dzień diety) wróciłam do wagi z dnia 2 ale się opamiętałam i dziś wszystkiego ładnie przestrzegałam...
    no ok, orzeszki też były, ale dużo mniej

Jestem z siebie dumna z powodu wytrzymania bez słodyczy. Dziś nawet byłam w kawiarni i wzięłam samą kawę bez ciasta, co jeszcze kilka dni temu było nie do pomyślenia. Trudne to było okropnie ale wytrzymałam
    No podjadanie jest najgorsze...O to super, ze nie uległaś pokusie dasz radę

---------- Wiadomość dodana o 23:08 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 22:59 ----------

Zmykam spać... już się nie mogę jutra doczekać i porannego ważenia, i w końcu pogrzeszę troszkę, ale z umiarem oczywiście a od soboty zacznę kolejną trzecią turę. Mam nadzieję, ze coś z wagi ubyło i będę mogła zmienić swój suwaczek trzymajcie kciuki jutro Dobranoc, słodkich snów

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów