[quote=hala09;971766]szkoda ze dr hay nie przewiduje pizzy i frytuni:P no ale masz racje bede musiała sie chociaz pod to podporzadkowacjezeli chodzi o piwko i w sumie inne alkohole też to ztym nie mam problemu poniewaz i tak pije je baaardzo rzadko, praktycznie w ogole, takze przynajmniej tym nie musze sie martwic
![]()
Żegnam was, idę troszka poczytać,do jutra,pa.
emanuella ja widziałam, że waga rośnie i stosowałam diety, ćwiczyłam w domku, chodziłam na siłownie i raz w tygodniu fitness i mimo wszystko tyłam...zrzucam troszkę winy na tabletki anty, które oczywiście odstawiłam, ale tez rzuciłam w marcu 2009 papierosy i tak zaczęło się moje podjadanie... tez skubałam to mięska, to cukiereczka, to nawet owoce, ale ciągle coś musiałam rzuć, a diety nic nie pomagały, w żadnej długo nie wytrwałam.... Dopiero jak zobaczyłam zdjęcia z sylwestra, najpierw się troszkę podłamałam, nie wierzyłam, że na tych zdjęciach jestem ja... a potem postanowiłam się za siebie wziąć... Wiem że dam radę, to już miesiąc i wytrzymujeTy też dasz radę, to forum bardzo motywuje, razem raźniej
![]()
Hej dziewczyny czy możecie mi wysłać ten plan na e-maila [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], wielkie dzięki
no właśnie takie podjadanie - u mnie orzeszków - sprawiło że dziś rano (4 dzień diety) wróciłam do wagi z dnia 2 ale się opamiętałam i dziś wszystkiego ładnie przestrzegałam...
no ok, orzeszki też były, ale dużo mniej
Jestem z siebie dumna z powodu wytrzymania bez słodyczy. Dziś nawet byłam w kawiarni i wzięłam samą kawę bez ciasta, co jeszcze kilka dni temu było nie do pomyślenia. Trudne to było okropnie ale wytrzymałam![]()
No podjadanie jest najgorsze...O to super, ze nie uległaś pokusiedasz radę
---------- Wiadomość dodana o 23:08 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 22:59 ----------
Zmykam spać... już się nie mogę jutra doczekać i porannego ważenia, i w końcu pogrzeszę troszkę, ale z umiarem oczywiściea od soboty zacznę kolejną trzecią turę. Mam nadzieję, ze coś z wagi ubyło i będę mogła zmienić swój suwaczek
trzymajcie kciuki jutro
Dobranoc, słodkich snów
![]()