Strona 2851 z 4555 PierwszyPierwszy ... 1851 2351 2751 2801 2841 2849 2850 2851 2852 2853 2861 2901 2951 3351 3851 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 28,501 do 28,510 z 45548
Like Tree1Lubią to

Wątek: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Awatar Sabionka
    Sabionka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gdańsk

Domyślnie Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Cytat Zamieszczone przez _atunia_ Zobacz posta
    za cho ro wa łam na wax:
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    w superlatywach piszą dziewczyny o tym cudzie z jedyną uwagą, żeby stosować raz na tydzień albo rzadziej, bo robi się siano
    wiecie co? idę do apteki!!
    Atunia warto korzystac z waxu, ale pierwsze slysze, zeby od jej uzywania robilo sie siano, wrecz odwrotnie, ja robilam co 2-3 dni i wrecz efekt byl taki, ze przestaly bys sianem, staly sie mocne, geste i nie rozdwajaly sie koncowki
    Cytat Zamieszczone przez DzikaKiszka Zobacz posta
    No dzieki wielkie mysle jednak ze ta chcia to poprostu przez to ze lubilam slodkie, o to dopiero moje pierwsze podejscie do diety. Najgorszy jest ten szok. Trzeba sie przyzwyczaic, nie pamietam keidy ostatnio bylam na diecie i nagle z dnia na dzien przestalam jesc mysle ze to dlatego. Juz jednak zaczelam sie przyzwyczajac.
    Niewiedzialam jednak ze problem moze stwarzac popoludniowy owoc. Prosze o porade dlaczego powinno sie jesc owocki przed poludniem
    Dzika Kiszko owoce powinno sie jesc do poludnia, a nie na wieczor, z tego oto prostego powodu, fermentuja a cukier w nich zawarty idzie ladnie w boczki a tego to my chyba nie chcemy, prawda?
    Cytat Zamieszczone przez Olo_Olo Zobacz posta
    Dziewczyny!
    Wczoraj załamana wam tu pisałam o tym, że po 5 dniu ONZ podstawa weszłam rano na wagę i było 73 albo 74 (moja waga jest tarczowa nie elektroniczna), dzisiaj weszłam znowu i patrze 72 ale przypatrzyłam się przez moment i patrze, że ta wskazówka jest między 60 a 70 a nie między 70 a 80 po prostu na odwrót się popatrzyłam (głupia blondyna pomyślałam) bo ważę 68 a nie 72 i może wczoraj było tak samo........Może być jeszcze tak, że waga jest popsuta, ale ona raczej dobrze zawsze pokazywała, tylko wiadomo przez to, że jest tarcza, która się przesuwa i kreseczka pokazuje ile się waży to ona nie jest tak dokładna jak elektroniczna, która pokazuje po przecinku. Jeśli chodzi o "gazetkę" to dziś jak tylko pokręciłam się rano to odrazu było bez żadnych dodatkowych wspomagaczy. Przepraszam Was wszystkie za to moje wczorajsze sianie paniki, fermentu i nie wiem jeszcze czego......JEST MI WSTYD dziękuję również wszystkim dziewczyną, które wczoraj zaangażowały się w odpowiedz na moje jak się okazało durnowate rozterki głupiej ślepej blondyny. Następnym razem zaważę się po zakończeniu pierwszej tury i potwierdzę to jeszcze na wadze elektronicznej u moich rodziców. POZDRAWIAM!
    He he Olo Olo, widzisz tak sie stresowalas, wniosek jeden, alebo wazysz sie na poczatku tury i na koncu, albo codziennie, waga potrafi niezle nas zaskoczyc, waz sie najlepiej na jednej, to nie bedziesz miala takich stresow nie masz sie czego wstydzic
    START ONZ 9.01.2010 -20KG

RESTART 21.03.2011

Awatar Halszka1000
    Halszka1000 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Cytat Zamieszczone przez _atunia_ Zobacz posta
    za cho ro wa łam na wax:
    w superlatywach piszą dziewczyny o tym cudzie z jedyną uwagą, żeby stosować raz na tydzień albo rzadziej, bo robi się siano
    wiecie co? idę do apteki!!
    Ja stosuje wax już od jakiegoś czasu i włosy przestały wypadać i rosną nowe . Nakładam 1 raz w tygodniu.Polecam

Hermenegida jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Rzeszów

Cytat Zamieszczone przez Brzoskwinkaa Zobacz posta
    Dziewczyny, czy któraś z Was stosowała THERM LINE II ???

Podobno są dobre jako suplement w czasie odchudzania. że niby skuteczne..
    ja stosowałam pisałam już o tym byłam zadowolona nie ma tam jakiś cudów w składzie ale dobrze jest przy tym ćwiczyć ja właściwie dlatego to jadłam, potem spróbowałam tez therm line forte jest mocniejsze przemianę materii miałam boska naprawdę tylko drogie noi to drugie juz ma więcej składników niewiadomego pochodzenia
    Cytat Zamieszczone przez Halszka1000 Zobacz posta
    Herme , jesteś już taka wylaszczona i tak się bardzo przejmujesz.
    wiesz dopiero zaczynam zauważać teraz różnice jakoś tak chyba ruszyło w końcu to co chciałam niewyobrażalnie się ciesze i nie wiem jak mam Wam dziękować

Obecnie waga wacha się od 59-60 ale suwczka nie zmieniam żeby pokazać że można. Musiałam przytyć ponieważ źle wyglądałam z tamtą wagą Obecnie nie jestem na diecie tylko ćwiczę...

Awatar Halszka1000
    Mieszka w
    Wrocław

Thumbs up Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Następnym razem zaważę się po zakończeniu pierwszej tury i potwierdzę to jeszcze na wadze elektronicznej u moich rodziców. POZDRAWIAM![/COLOR][/SIZE][/FONT][/SIZE]
    Pamiętaj ,że najlepiej jest zważyć się na czczo Widzisz już po kłopocie.

Mieszka w
    Rzeszów

Cytat Zamieszczone przez Ilonta Zobacz posta
    Hermuś, a kiedy masz ten Wielki Dzień??
    31 lipiec i boję się tak zajebiście, wiem wiem przecież juz tyle z nim mieszkam i w ogóle i takie tam i naprawdę kocham cholernika przeogromnie chociaż czasem mnie wkurza (ja pewnie jego też ) ale sama nie wiem skąd mi się to bierze. A na kiedy Wy macie termin, ustaliliście już??
    Cytat Zamieszczone przez Brzoskwinkaa Zobacz posta
    PS. I proszę nie zwracać się do mnie per Pani czuję się wtedy staro i bardziej wolę jak po imieniu (Kasia) do mnie ludzie się zwracają bądź po ksywce Katarina
    Bartosz jest mega wychowaną osobą i pewnie nie chciał Cię urazić i pisał do Ciebie na Ty są tu osoby w różnym wieku ale tylko jesli chodzi o metrykę bo tak naprawde to serca i duszyczki mają "nastoletnie"

Obecnie waga wacha się od 59-60 ale suwczka nie zmieniam żeby pokazać że można. Musiałam przytyć ponieważ źle wyglądałam z tamtą wagą Obecnie nie jestem na diecie tylko ćwiczę...

grazka52 Guest

Cytat Zamieszczone przez niki1983 Zobacz posta
    Ja już jestem po wszystkich posiłkach dzisiaj.Pierwszy dzień za mną.Nie jest żle.Dostałam dziś link do ściagnięcia diety (bo przecież głupia zapłaciłam przed znalezieniem tego forum).
    I z emeilem z linkiem otrzymałam kolejną promocję :
    A Dla Wszystkich Moich Klientek Załatwiłam Specjalną
    Promocję Która Pozwoli Ci Chudnąć 8kg-9kg Co 9 Dni!

Jeżeli zakupiłaś dietę to zawsze możesz w razie wątpliwości zawsze ich pytać.

To super,jakby co to będziemy się zwracać do Ciebie!!!
    Chyba że masz coś przeciw

Mieszka w
    Rzeszów

Cytat Zamieszczone przez Gitarowa Zobacz posta
    A co do bioder.. stosujesz na to jakieś ćwiczenia? może spróbuj maści wyszczuplających właśnie te miejsca?
    ćwiczę troszkę chociaż teraz tak waga fajowo leci ze nic nie robię od poniedziałku po wizycie u mamy zacznie jeśli chodzi o maści to stosuje właściwie tylko jakieś pachnące tłuste kremy bo uwielbiam a one zwykle nie dają żadnych efektów wyszczuplenia, stosuje jedynie pilingi ale to tylko do ujędrnienia nie sadze żeby mi to coś dało na inne rzeczy po prostu dieta i ruch mnie ratuje

Awatar Halszka1000
    Mieszka w
    Wrocław

Thumbs up Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Lady, kochaniutka już wystarczy Ci tego oczyszczania . Spróbuj teraz może diety strażników wagi , myślę że na niej dużo byś schudła tak jak Madzia .
    Szkoda mi Twojego organizmu jak mu wszystkiego dobrego odmawiasz - myślę o dobrym jedzonku .

Mieszka w
    Rzeszów

Cytat Zamieszczone przez kasienka0410 Zobacz posta
    Herme z mama juz jest o wiele lepiej ale to fakt. walcze zaciekle tez dla niej zeby jej pokazac ze potrafie
    i pokażesz właśnie doczytała że pisałaś o tym jak mama zaczęła doceniać i widzieć efekty pewnie byłaś z siebie dumna i dobrze

Awatar Gitarowa
    Gitarowa jest nieaktywny Znany na forum
    Wpisy na blogu
    1

bo ważę 68 a nie 72
    Uff.. kamień z serca że to tylko taka pomyłka a nie wariowanie organizmu
    No to czekamy na wynik po zakończeniu tury!!

DO SUKCESU NIE MA ŻADNEJ WINDY - TRZEBA IŚĆ PO SCHODACH...

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów