Strona 3052 z 4555 PierwszyPierwszy ... 2052 2552 2952 3002 3042 3050 3051 3052 3053 3054 3062 3102 3152 3552 4052 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 30,511 do 30,520 z 45548
Like Tree1Lubią to

Wątek: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Awatar Sabionka
    Sabionka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gdańsk

Domyślnie Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Cytat Zamieszczone przez Mamba35 Zobacz posta
    Oj, to się będzie działo... byle nie bylo jak u nas, że mój Pytonek o 2 w nocy łóżeczko vel jeb...dełko młotkiem zbijal, bo sie zapadło

A kawusie zacznę pic, jak słodzik w morde jeża dostanę.

czekam ciotki jak zbawienia...
    Jeżu malusienki,... normalnie mnie rozwalasz tymi tekstami fajnie, ze sie u nas zjawilas bedzie weselej

Koko
    ekstra, ze sie wcisnelas w te gatki micha sie musiala tobie niezle smiac gratki!!!
    paulinka129 gratuluje spadku!!! piekny wynik tak trymaj
    alime1987 witaj ponownie!! gratuluje obrony! i nie marudz, ze nie dasz rady nadgonic tych kiloskow, przeciez to dal ciebie nic trudnego! dasz rade!! 3mam kciukasy!!

rooda4 gratuluje za duzej kiecy slubnej!! oj jeszcze ci beda zmniejszac

apropos burza byla od dluzszego czasu, dzis nastala cisza i ja tez lubie burze, wszsytko takie wtedy napiete heh a ja tu widze maly zboczuch z ciebie ( jak to Herme mowi )
    Ostatnio edytowane przez Sabionka ; 19-02-2010 o 22:55
    START ONZ 9.01.2010 -20KG

RESTART 21.03.2011

Awatar Sabionka
    Mieszka w
    Gdańsk

Olo_Olo dobrze, ze mimo grzeszkow waga nie wzrosla zdrowe masz podejscie do dietki, wiesz, ze sa okresy stabilizacji wagi i tak trzymaj!
    Cytat Zamieszczone przez Mamba35 Zobacz posta
    Jest @, jest @, je je je /

Cześć dziewczyny srana

Takie miałam w nocy koszmary, że az @ dostałam. Kurde blaszka, śniło mi się, że musiałam zostawić mojego kochanego Pytonka i wróciłam do ex palanta. Obudziłam się i z godzinę się walałam nie mogąc zasnąć... Czy to skutki diety, czy psychiatrę powinnam sobie załatwić?
    no po prostu musialam cie zacytowac juz dawno nie widzialam, zeby ktos sie tak cieszyl z przyjazdu ciotki masz ty babko jazdy przypominasz mi oja ciotke, tez jest taka postrzelona z reszta mi tez czesto wali na dekiel

megabit28 gratki dla twojej silnej woli , zapiekance sie oprzec, to wyczyn
    Grubcio199717 Bartku super, ze masz juz swojego ukochanego psiurka!!! koniecznie wrzuc foteczki, to powzdycham troszku ,imie super wybrales
    emanuella na twoim miejscu, to zrobilabym tescik ciazowy tak na wszelki wypadek, ja jak bralam tabsy, to mialam dokladnie o tej samej porze o godzinie 7 rano, jesli mialam jakies zawirowania w braniu ich, to zdazala sie ta @ przyjechac troche pozniej do okolo 12godzin...ale tyle czasu to juz bardzo podejrzane..

Efta, ja tez dzis jestem saczaca : fajnie, ze waga ci sie trzyma nisko baty za rozpuste w pracy : i powiem ci, ze juz cie lubie jeszcze bardziej!! za te leginsy a co?! przeciez po to mamy tyle wyrzeczen, by na koniec szpanowac swoim zgrabnym cialkiem a ona niech padnie z wrazenia ! i koniecznie zaproponuj jej ciuszki koniecznie napisz jaka byla reakcja, czy ja szlag na miejscu trafil ?
    Ostatnio edytowane przez Sabionka ; 19-02-2010 o 22:57

RESTART 21.03.2011

Awatar apropos
    apropos jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Nowa Sól
    Wpisy na blogu
    9

JUSTYNA KOWALCZYK GRATULACJE!!!
    mamy brąz!!! a już myślałam że nic....

Porady,przepisy,jadłospisy Nasze życie - Nasza Dieta ONZ i TURBO - Grupy Wsparcia Dieta.pl
    Moja dieta ONZ i przepychanki z jojem...Grupy Wsparcia Dieta.pl MÓJ BLOG

renata1973 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    płock

witam was serdecznie i mam ogromną prośbe o dietę o której mowa w tytule , oczywiście o ile to możliwe i napiszcie czy to naprawdę działa [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] bardzo proszę i z góry dziękuję bo nie mogę sobie poradzić sama z waga.

Awatar Sabionka
    Mieszka w
    Gdańsk

Cytat Zamieszczone przez hala09 Zobacz posta
    witam dziewczynki ,nie mialam czasu do was zglądać ,ale powiem wam że waga moja w czwartek po tygodniu diety hajowo-punktowej spadla o 1,10 kg ,ale mam do suwaćzka jeszcze brak 0,40 kg ,jak się ważylam to mialam78,9 kg może w tym tygodniu nadgonię bo tak dalej dietkuję ,cięzko ,bo to zima malo ruchu i organiam to taka machina że wie co jest dobre i sadelka nie chce oddać,pozdrawiam wszystkich tych co stracili troszka sadelka tych co nie moga,.troszka was poczytam teraz ,co sie dzieje.
    Hala super!!! widac tobie tez sluzy to polaczenie dietek!! moze tez sie zaglebie w ten mix i w razie braku spadkow sie przylacze

Cytat Zamieszczone przez apropos Zobacz posta
    Chciałam się tylko pochwalić ile ja się
    dzisiaj nasłuchałam że schudłam,że już
    starczy,że mam dłuższe nogi
    dobre przecież nie urosłam.Nogi zawsze miałam
    długie tak myślę,bo często miałam problem z
    kupieniem spodni. Podobno całkiem zmieniła
    mi się sylwetka i jestem jakby wyższa.
    To super bo podobają mi się wysokie kobiety
    ale skoro urosłam to problem,bo Miś jest mojego
    wzrostu i będę się z nim czuła jak mamusia z synkiem.
    Dobra idę ściskać kciuki.
    Kochan!! to ty dopiero teraz komplementy dostalas?! przeciez jestes fajna babeczka, masz slicznego buziaka, jestes taka apetyczna (nie mysl sobie, nie jestem"ciepla", ale potrafie przyznac, jak kobieta jest ladna i sexi), a teraz to wogole z ciebie laska, tylko to chcialam napisac a z tymi kg to fakt, przyciagaja nas ku ziemi i wydajemy sie mali i okragli...a jak zgubi sie troche, to czlowiek od razu lzejszy wizualnie i wyzszy tez

---------- Wiadomość dodana o 23:08 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 23:06 ----------

Cytat Zamieszczone przez renata1973 Zobacz posta
    witam was serdecznie i mam ogromną prośbe o dietę o której mowa w tytule , oczywiście o ile to możliwe i napiszcie czy to naprawdę działa [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] bardzo proszę i z góry dziękuję bo nie mogę sobie poradzić sama z waga.
    Moja droga witaj, w zwiazku z tym, ze mam dobry humor, to ci pomoge diet nie mozna nam wysylac, gdyz grozi za to wysoka grzywna, ale wystarczy sie rozejrzec i sama dasz sobie rade w moim podpisie masz link, w ktorym znajdziesz to czego szukasz zycze powodzenia! a czy dziala, spojrz na nasze suwaczki i masz odpowiedz ja to co widzisz zgubilam w miesiac teraz lece kolejna ture i wiem, ze znow mi waga spadla takze dziala, dziala, dziala!!!

RESTART 21.03.2011

Awatar apropos
    Mieszka w
    Nowa Sól
    Wpisy na blogu
    9

Cytat Zamieszczone przez Gitarowa Zobacz posta
    Ty też się nie poddawaj... Ładnie schudłaś więc teraz potrzeba czasu na to by waga się ustabilizowała... Twoje kiloski też walczą o to by wrócić na swoje miejsce ale w końcu zrozumieją że miejsca dla nich już nie ma i dadzą sobie spokój
    GITAROWA pięknie to napisałaś chyba muszę to
    zapisać! Kiloski nie ma tu dla was miejsca dajcie
    sobie spokój.

---------- Wiadomość dodana o 23:13 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 23:09 ----------

Cytat Zamieszczone przez paulinka129 Zobacz posta
    to ja tak się mogę pochwalić, że po mojej I turze schudłam teraz 3,5 kg.
    PAULINKA GRATULACJE!!!
    kilosek z oszukańców szybko sobie pójdzie.
    Walcz dalej - trzymam kciuki!!!

Porady,przepisy,jadłospisy Nasze życie - Nasza Dieta ONZ i TURBO - Grupy Wsparcia Dieta.pl

Awatar Sabionka
    Mieszka w
    Gdańsk

Ja juz sie pozegnam moi Kochani ide sie poplumkac i spac lulku dobrej nocki buziaki

RESTART 21.03.2011

Awatar apropos
    Mieszka w
    Nowa Sól
    Wpisy na blogu
    9

Cytat Zamieszczone przez alime1987 Zobacz posta
    witam po przerwie... kochani obroniłam się!!! jestem pielęgniarką bardzo szczęśliwą:-D
    ALIME GRATULACJE!!!
    a welfrony to łagodnie wkłuwasz? ile ja tego
    w ciąży miałam
    Co do dietki to nie zaniedbuj wracaj na nią szybko
    na początek jedz dużo surowych warzyw o owoców.
    Napewno tyle nie przytyłaś w tak krótkim czasie
    zapchałaś jelitka (tylko nie rób sobie lewatywy)
    Powodzenia pisz jak Ci idzie.

Awatar Ola2631
    Ola2631 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez apropos Zobacz posta
    JUSTYNA KOWALCZYK GRATULACJE!!!
    mamy brąz!!! a już myślałam że nic....
    A ja wieeeedziałam!!!!!!!!!!!! Justyna jest wspaniała. Trzymam kciuki za nią i za Was!

I etap 93 = > 80 - walczę!!!
    II etap 80 => 70 - motylem będę....

Awatar apropos
    Mieszka w
    Nowa Sól
    Wpisy na blogu
    9

Cytat Zamieszczone przez ninka501 Zobacz posta
    Apropos, czekamy na Ciebie, co tam u wagi słychać? mój 4 dzień wyglądał tak 1. sałatka jajeczna(Twoja) 2. serek wiejski 3. 2 jabłka( z braku warzywek) 4. tuńczyk z orzechami i kawałek fileta bez paniery obiecuję, że się nie poddam
    NINKA kolejny wzorcowy dzień!!!
    Tak trzymaj liczę na Ciebie!
    A gdzie dzisiejszy raport?

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów