[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
heloł
dodałam obecne zdjęcie - dużo mnie to kosztowało..bo
nie na wi dzę swoich fotek
jak będę wiotka i szczupła to se wszystko będę fotografować, a teraz? kysz!!
wczoraj znów grzeszek, szalałam w kuchni i m.in. zrobiłam kapuchę, wiecie zasmażkaboczek, cebula mrrr no i zeżarłam
złaa Atuniaaa i jeszcze raz po dupsku
ałaaaa
wyjątkowo ciężko idzie ta tura![]()
witam lachony!!!!
Ja dzisiaj mam ostatni dzień II tury!!!Wytrwałam!!!Jutro oficjalne ważenie!!!Myślę,że się nie rozczaruje
![]()
Czekam na steper!Liczę że dzisiaj przyjdzie i zaraz go męczę!
Od piątku zaczynam III turę a przede mną dwa dni oszukiwania!!!Ale na nic szczególnie nie mam ochoty,więc na siłę nie będę w siebie wpychać!Może jutro najdzie mnie na coś ochotka.
III tura akurat skończy mi się 13 marca,czyli w dzień kiedy urządzam urodzinki męża ,hura!Wtedy troszkę pogrzeszę
Ok wracam was nadrabiać bo utknęłam na 3162 stronie.![]()
centymetr dobrze prawi, nalać jej wina![]()
truskaffko ja przez dwie tury zapierałam się zadnimi łapami przed oszukańcem, ale to pomaga i na psyche i na nasz org, który już powoli przywykł do chudego i regularnego żarełka, siedzi więc przyczajony i miętosi ten tłuszczyk i za nic nie chce go puścić - wredota jedna
na oszukańcu jesz to, na co masz ochotę, jednakże w porach posiłków onza to że przytyjesz? znów nie tak wiele, w 1 dniu onz wcinasz węgle (polecam warzywa al'dente) wymiotą śmieciuchy z flaków, a woda wypłucze toksyny i gra gitara
porządne oszukańce made by Atunia (trzymaj się fotela): tost (x2) z serem i szynką (made synio) do tego sos curry; 2 kawałki pizzy; schab czy co tam jedzą moje sierściuchy; dobijam się kebabem/hamburgerem/tostami -> wymiennie
ślinianki zaczynają mi aktywnie pracować kończę wiec ten temat
Emilio gęba mi płonie ze wstydu jak czytam ile wysiłku wkładasz w dietę i ćwiczenia..jessssu jaki leń ze mniezazdroszczę Ci tego powera i podziwiam za wytrwałość!!!
Centymetr dziekimoja corcia zachwycona 3 razy kazala sobie puscic i jak tanczyla mala
a ja razem z nia
powera dostalam, za oknem piekne slonce, szkoda tylko, ze tak bardzo wieje, chyba ze spaceru znowu nici
Atuniu!!! zaraz lece obejrzec foteczkija wstawilam wczoraj tylko 2 zdjatka, na wiecej nie znalazlam czasu, musze po kompie poszukac, chce wam znalezc jak bylam szczupla bardzo i wazylam 63 kg
a nie 30kg wiecej...masakra
A za kapuche to ci po dupsku nalac porzadnie by sie przydalo, ale widze, ze sama sie juz zbiczowalas i sama ochrzanilas, wiec juz ci nie dokladam![]()