Wszystkiego najlepszego kobietki dużo chudych dupek, szczupłych bioderek i talii osy![]()
Wszystkiego najlepszego kobietki dużo chudych dupek, szczupłych bioderek i talii osy![]()
Anada jakja sie ciesze, ze ty nas nie opuscialas tak na prawdekobietko, jeszcze troche i potem bedziesz sie lepiej czula, malenstwo teraz troche miesz w orgu, ktory traktuje je jak intruza
a dzidzie to bedziesz tulila, zycze ci slicznej coreczki
czy chlopczyka
a tak wogole, to chyba najwazniejsze by bylo zdrowe, takze zycze ci zdrowego dzidziulka
dziekuje ci za gratki
pozdrawiam Kochana, trzymaj sie i odwiedzaj nas jak najczesciej
Hala, szkoda, ze nie odkrylam was przed ciaza, mi tez by sie ta rada przydala...praktycznie pol ciazy ponad mialam mdlosci...calodobowe...![]()
Jesli tylko wysilek jest rownomierny, to jak najbardziej
Atunia, to bylo po prostu za duzo kalorii, wiec org od razu sobie odlozyl... Pizza i lasagna sa bardzo kaloryczne, samo piwo (jesli pollitrowe) to ponad 300 kcal. A taka bulka z maslemm, serem i szynka moze tez miec dobrze ponad 300 kcal. Nastepny oszukaniec zrob z liczeniem kalorii - jedz co masz ochote, ale nie przesadz z iloscia - taka moja radaPowodzenia
![]()
Dziekuje droga Apropos!! powiem ci, ze mnie tez zdziwily na maxa te cmi cholernie sie ciesze
oby ten 9 stycznia byl dobra wrozba
tak mi sie marzy, ten blysk w jego oku na moj widok...tak jak kiedys...
Megabit!!!ekstra, gratuluje!!! super avatarek, taki wesoly i radosny jak ty!
Pyszna gratki!!!
Wlasnie, tez sie pod tym podpisujewyniki, cyferki mi tu prosze podac, a nie...
centymetr właśniesobie sprawdziłam i @ ma przyjść za parę dni, więc może ten kilosek, o którym pisałam wyżej to przez małpę?
tia, już widzę te ilości L-4 -> bo maja okres, w paluszek się skaleczą a robią rwetes jakby im rękę urwało, niektórzy niewrażliwi na widok krwi, czujesz? mdlejąca pierdoła na chorobowym, a my kobiety latające wokół nich - never!
atunia no ale dzisiaj to oni będą gonić! mam nadzieje ,że chociaż kwiatka dostanę!!!bo jak nie to....wrrrrrrrrr
zreszta i tak nie mam na co narzekać,jak sobie pomyślę jakiego faceta ma moja kumpela to....
![]()
no to dzisiaj my rządzimy!!!!!juuuupiiiii!!!
---------- Wiadomość dodana o 09:15 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 09:13 ----------
dziękuje za rade,spróbuję zastosować magnez![]()
Dzieki kochana i oczywiście tego samego życzymy tobie :O)
Widzę że schudłaś więcej niż chciałaś, gratulację, mam nadzieję że pójdę w twoje ślady :O) Patrząc na twój suwaczek od razu sie podbudowuję:O)
---------- Wiadomość dodana o 09:37 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 09:29 ----------
KasiaN4 super spada ci waga gratulacje, a i zazdroszczę Ci ciasta mmm ja w sobotę byłam na urodzinkach i tylko patrzyłam jak wszyscy wcinają torta orzechowego :O)
Marcel witaj ponownie, powiem ci, ze pocieszajacy jak dla mnie jest twoj post, ja tez jestem z tych obzeraczyi tez sie zastanawiam co bedzie "po", choc jeszcze przede mna dluga droga...2kg to wcale nie duzo
Hala super!!! ja nie uwazam, by 0,7kg to bylo niewielezwlaszcza na tydzien..Gratuluje i zycze by dalej tak ci ladnie spadaly te kiloski
Oj Tysia!! bo zaraz portki ci zdejme i po dupsku natrzaskam!!co to znaczy MALO? jaki brak zapalu?! bierz sie kobieto do roboty, popatrz na swoj suwaczek?!dalej nie masz energii do walki z kg?! masz bardzo ladna wage! zobaczysz jeszcze przyjdzie dzien, gdy org sie podda i skoczy ci gwaltownie w dol! gratuluje ci spadku AZ 1,5kg!!!