Gitarowa – jak się spodobały przepisy Twojej mamie? Wiesz z tym ślubem to jest tak ze kiedyś chciałam go bardzo, (chociaż trochę też dlatego a może bardziej niż trochę żeby na legalu móc mieszkać z maleństwem bo wszyscy się nas czepiali) ale moje maleństwo nie chciało i całe szczęście teraz mi już nie zależy i trochę się boje.. na wszystko jestem teraz mega wyczulona („patrzę mu na ręce”) może za bardzo się czepiam nie wiem.. Cholera po prostu nie wiem.. ślub to w końcu nie więzienie nie mamy dzieci gdyby się coś działo zawsze można się rozwieść teraz to już nie jest taka tragedia jak kiedyś.. po prostu jest we mnie taki strach momentami i to nie jest fajne.. Kocham go oczywiście ale ta moja wolność gdzieś zniknie
Halszka1000 – dziękuje bardzo za zdjęcie.. mam co do niego pytanie.. nie przeszkadzały Twojej synowej te rękawy w tańcu ? Bo chciałabym takie..
betty_blue – dokładnie nie ważne że to woda ważne że mniej na wadze i tu jest radocha
agentkaaga – jak nie nadążasz z 6 jedzonkami to może pomyśl o ONZ
apropos – nie przejmuj się ja też mam dzisiaj baniaka zamiast brzucha siedzę w pracy i wchłaniam drugą duuuużą czerwoną herbatę ale siku jak nie było tak nie ma