Strona 3251 z 4555 PierwszyPierwszy ... 2251 2751 3151 3201 3241 3249 3250 3251 3252 3253 3261 3301 3351 3751 4251 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 32,501 do 32,510 z 45548
Like Tree1Lubią to

Wątek: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Awatar Sabionka
    Sabionka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gdańsk

Domyślnie Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Cytat Zamieszczone przez Halszka1000 Zobacz posta
    Herme,nie chcę być złym prorokiem ale rękawki na gumce zabiorą tej sukience elegancję.
    Ja bym zostawiła taka jaka jest tylko z koronki kazałabym sobie tam uszyć króciutkie bolerko.
    Przemyśl to i poradź się w salonie stylisty
    Cytat Zamieszczone przez Hermenegida Zobacz posta
    Halszka1000 tej gumki w ogóle ma nie być widać zresztą nad tym mają pracować plastycy i krawcowe więc myślę że zaproponują mi coś "godziwego" sukienki. Bolerko już mam wybrane tylko w innym salonie dlatego tutaj muszą mi dopiero uszyć
    Hermus za nic w swiecie nie doszywaj zadnych rekawkow, na zadnej gumce a fe!!! kobitko ta sukienka jest tak piekna, ze normalnie jak cos jej zrobisz to przyjade do ciebie osobiscie i ci to rozwale poza tym pieknie schudlas, i bedziesz sie w niej prezentowala bosko, z tymi odkrytymi ramionami...jezusie nie psuj tego!! bolerko, tak zgadzam sie, jak najbardziej pasuje, zwlaszcza do kosciola... a potem na weselu, jak zdejmiesz je to wszyscy padna z wrazenia!!! wiec prosze nie rob zadnych rekawkow bo zaczne plakac
    START ONZ 9.01.2010 -20KG

RESTART 21.03.2011

Hermenegida jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Rzeszów

Sabionka może faktycznie na wagę dzisiaj nie wchodź dzisiaj to jakis taki "nabąbiony" dzień czuję się wieeeeelka Do nutelli tak mnie nie ciągnie ale nie wiem czy pamiętacie był kiedyś taki snickers w słoiku teraz nie mogę tego nigdzie znaleźć uwielbiałam to Dziękuje jeszcze raz za miłe słowa na temat sukni i ogólnie Ja swoim mężczyznom powysyłałam życzonka Kochanie cellulit wyćwicz i wymasuj a rozstępy niestety tu łącze się w bóluniestety rękawy muszą być takie opadające drobne.. dlaczego.. nie chce o tym pisać to zbyt przykre.. wierz mi wolałabym bez

Obecnie waga wacha się od 59-60 ale suwczka nie zmieniam żeby pokazać że można. Musiałam przytyć ponieważ źle wyglądałam z tamtą wagą Obecnie nie jestem na diecie tylko ćwiczę...

Awatar Sabionka
    Sabionka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gdańsk

Herme i tak bedziesz pieknie wygladac...sukienka jest tak piekna, ty jeszcze bardziej...domyslam sie, ze chcesz cos zakryc, w takim razie rob te rekawki, skoro bedziesz czula sie pewniej i tak bedzie cudnie ja tez marze o sukni, slubie..eh... moze kiedys ...jak bede stara i brzydka...juz zaczynam lapac urodzinowego dola...a troche wczesniej w tym roku...moze dlatego, ze taka okragla....stara dupa ze mnie...sorki, ze tu jeszcze ci smece, ale tak jakos wpadlam w dolinke...

---------- Wiadomość dodana o 11:34 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 11:32 ----------

Cytat Zamieszczone przez emotion Zobacz posta
    Witam.
    Po raz pierwszy pojawiam się w tym wątku.
    Odchudzam się od trzech tygodni stosując diete 1000kcal.
    jest jak jest i zgubiłam już 5 kg. to celu jeszcze mi daleko.
    A pryzmat nadchodzącego lata nawiedza mnie nawet w snach
    czas schudnąc i zacząć być dumną ze swojego ciała latem.
    Witaj u nas !!! dasz rade zgubic te pare kiloskow pytaj w razie watpliwosci, na pewno ktoras odpisze zycze powodzenia, z nami na pewno dasz rade
    START ONZ 9.01.2010 -20KG

RESTART 21.03.2011

Awatar niki1983
    niki1983 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Myszków

hej wszystkim!Niestety nie mam czasu na nadrabianie ale wpadłam podać oficjalny wynik III tury. -1,0 kg .Dzisiaj urodzinki męża,więc troszke pogrzesze!

I tura -> -1,5 kg
    II tura -> -0,5 kg
    III tura -> -1,0 kg

Hermenegida jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Rzeszów

Sabionka chce coś ukryć masz racje z tego co mi kobieta pokazywała to wygląda to bardzo ładnie więc jestem dobrej myśli.. Jaka Ty stara jesteś przestań wymyślać.. jesteś taka śliczna nie długo będziesz jeszcze taka zgrabniutka przestań Wiem dzisiaj dzień typowo dolinkowy.. ja już w nocy miałam "chodzone" i "myślone" ..
    niki1983 no to szalej kochana musisz mu dogodzić dzisiaj porządnie. Gratuluje spadku wagi dzisiaj będziesz miała wieczorem robótkę to znowu coś poleci

Obecnie waga wacha się od 59-60 ale suwczka nie zmieniam żeby pokazać że można. Musiałam przytyć ponieważ źle wyglądałam z tamtą wagą Obecnie nie jestem na diecie tylko ćwiczę...

Awatar betty_blue
    betty_blue jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Coś dla ducha, coś dla ciała!!

Hej moje kochane dziewczynki, uwielbiam Was poczytać z rana bo to mi daje kopa, żeby ładnie trzymać się diety, ale dziś jakoś tak widzę, że humorki nie do końca pozytywne, może to przez pogodę....jest jaka jest,niefajowa...ale żeby ten humorek poprawić zróbcie dziś coś tylko dla siebie...

coś dla ciała..
    Podczas wieczornego(popołudniowego?)prysznica zróbcie sobie peeling...ale nie taki zwykły...wymieszajcie fusy od kawy(najlepiej juz parzone,można do kubeczka zbierać to co w ciągu dnia zostanie,bo juz zaparzone są lepsze) z oliwą z oliwek, tak żeby powstała gęsta papka.Taką miksturą wymasujcie porządnie ciało juz po kąpieli a następnie spłuczcie (UWAGA!!żeby nie zatkać fusami odpływu) ja osobiście uwielbiam ten zabieg, ciało jest cuudooooownie gładkie i miękkie a kofeina zawarta w kawie dodatkowo korzystnie wpływa na cellulit (niestety taki peeling można robić raz w miesiącu-tak mówiła znajoma kosmetyczka) a ponadto nie trzeba się już smarować dodatkowo balsamami...

Coś dla ducha....

po takim relaksującym zabiegu czas na filmik i tu chciałabym serdecznie polecic - "Pod słońcem Toskanii"(tym , które jeszcze nie widziały) cudowny film o kobiecie,która po rozwodzie poszukuje swojego miesca w świecie. Piękny, momentami wzruszający, w sam raz an sobotni relaks (we dwoje lub samemu)

A tymczasem miłego dnia i wytrwałości na dziś

I tura ONZ 9.III-17.III-> -3kg!

Niikii69 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Opole

Smile Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Hej dziweczyny.. widze ze to troche stary temat, ale czy moglabym prosic o przeslanie tej diety na moj email? no i + dieta turbo ! Prosze.. do moich urodzin 14 dni.. Chcialabym schudnac !

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar kasienka0410
    kasienka0410 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Leeds

Cytat Zamieszczone przez Sabionka Zobacz posta
    no i wystawiam wam dupsko do batow przez nia i przez to, ze was nie bylo grzeszylam...kuzwa sloik nutelli sama przez te 3 dni wciagnelam oj durna ja durna...na wage nie wchodze, boje sie stanac, bo nie dosc, ze @ to jeszcze te grzechy
    Sabionka ja tez mialam slabe chwile ale zobazysz poprawi nam sie jeszcze ten humorek oczywiscie sie naleza przez ta nutelle
    widac jak brak forum potrafi nas zdolowac i prowadzic do grzechow. wez sie w garsc i nastepna tura bez grzeszkow ma byc

---------- Wiadomość dodana o 12:54 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 12:54 ----------

Witam wszystkich ehh widze, ze humorek disiaj nie dopisuje i mnie rowniez wczoraj wiezorem 'rzucilam' sie na rafaello i kilka wpierdzielilam wieczorem brzuszek strasznie bolal, a dzisiaj na wadze wiecej niz na poczatku tury zalamie sie! i na dodatek dzisiaj ostatni dzien i jutro wazenie... jak nie zejdzie ani grama to sie zalamie
    dobra juz nie dorzuam wiecej moich wyzalen...
    u mnie dzisiaj sloneczko wpada przez okienko i widac, ze cieputko pewnie okolo 8-9 stopni w plusie idealnie na spacerek

---------- Wiadomość dodana o 12:56 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 12:54 ----------

Cytat Zamieszczone przez niki1983 Zobacz posta
    wpadłam podać oficjalny wynik III tury. -1,0 kg .Dzisiaj urodzinki męża,więc troszke pogrzesze!
    Niki gratulacje sto lat dla meza i grzesz w nagrode

Awatar Gitarowa
    Gitarowa jest nieaktywny Znany na forum
    Wpisy na blogu
    1

Cytat Zamieszczone przez apropos Zobacz posta
    GITAROWA no niestety nigdy nie miałam
    płaskiego brzuszka a teraz to wyglądam
    jak w ciąży Wyjmijcie to ze mnie......
    Czego ja dzisiaj nie jadłam i piłam żeby krety
    zachęcić do wyjścia.Jutro rano wciągnę
    grejpfruta bo nie mam kapusty kiszonej.
    Nie martw się w końcu wyjdzie
    Jedz dużo błonnika i powinien ruszyć :P
    Hmm... a jeśli nic nie pomoże to spróbuj środkami chemicznymi... może Xenna ?

---------- Wiadomość dodana o 13:23 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 13:15 ----------

Gitarowa – o Matko aż mi „szklanki” w oczach stanęły jak przeczytałam Twoje słowa  Niedługo zmieścisz się w taką samą  „Ogonka” miało nie być mojemu maleństwu się nie podobało  ale zobaczył tą i powiedział że musi być.. tak samo ze „sznurówkami” z tyłu też nie chciał a jak zobaczył te to stwierdził że takie musi być.. i to niby kobieta zmienną jest, tak 
    haha szybko zdanie zmienił
    ale to właśnie dlatego że ta sukienka jest idealna... widocznie twój M też doszedł do takiego wniosku i ni chciał nic w niej zmieniać

---------- Wiadomość dodana o 13:31 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 13:23 ----------

Gitarowa – jak się spodobały przepisy Twojej mamie? Wiesz z tym ślubem to jest tak ze kiedyś chciałam go bardzo, (chociaż trochę też dlatego a może bardziej niż trochę żeby na legalu móc mieszkać z maleństwem bo wszyscy się nas czepiali) ale moje maleństwo nie chciało  i całe szczęście  teraz mi już nie zależy i trochę się boje.. na wszystko jestem teraz mega wyczulona („patrzę mu na ręce”) może za bardzo się czepiam nie wiem.. Cholera po prostu nie wiem.. ślub to w końcu nie więzienie nie mamy dzieci gdyby się coś działo zawsze można się rozwieść teraz to już nie jest taka tragedia jak kiedyś.. po prostu jest we mnie taki strach momentami i to nie jest fajne.. Kocham go oczywiście ale ta moja wolność gdzieś zniknie
    Wiesz.. czytając to jak odbierasz ten ślub to miałam wrażenie że tak naprawdę go nie chcesz Jak można przed ślubem pisać że w razie czego się rozwiedziesz
    Przecież ślub to ma być wasza wspólna decyzja i najpiękniejszy dzień w waszym życiu który zapieczętuje i wzmocni wasz związek... Kurcze mam nadzieję że to co napisałaś to tylko przez tremę przed ślubem (żeby wszytsko się udało itp) mam nadzieję że naprawdę tak nie myślisz
    Mogę Ci życzyć tylko udanego ślubu i jeszcze silniejszej miłości męża do żony i vice versa!

A mama przepisów jeszcze nie widziała bo nie zebrałam wszystkich jeszcze. Robię taką tabelkę.. jak ją skończę to wyślę i Wam! Może się komuś przyda

---------- Wiadomość dodana o 13:33 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 13:31 ----------

Cytat Zamieszczone przez Sabionka Zobacz posta
    Gitarowa mi na poczatku, tez sie rozkladalo rownomiernie..ale nagle najwiecej mi przybylo w tylku i udach...i sa to moje koszmary..do tego przez te tycia i chudniecia, mam mnostwo rozstepow wlasnie w tych miejscach i paskudny celulit...mam nadzieje, ze mi sie zmniejszy jak Apropos, jak schudne..licze na cud..
    Cudów nie ma Ale myślę że jak schudniesz to cellulit sam się troszkę zmniejszy a resztę to maści(balsamy), masaże, basen i będziesz jak nowa

DO SUKCESU NIE MA ŻADNEJ WINDY - TRZEBA IŚĆ PO SCHODACH...

Awatar Gitarowa
    Gitarowa jest nieaktywny Znany na forum
    Wpisy na blogu
    1

Cytat Zamieszczone przez betty_blue Zobacz posta
    po takim relaksującym zabiegu czas na filmik i tu chciałabym serdecznie polecic - "Pod słońcem Toskanii"(tym , które jeszcze nie widziały) cudowny film o kobiecie,która po rozwodzie poszukuje swojego miesca w świecie. Piękny, momentami wzruszający, w sam raz an sobotni relaks (we dwoje lub samemu)
    hmm... ściągnę go sobie i chętnie obejrzę Ach te pirackie filmy <3
    Dziękuję !

DO SUKCESU NIE MA ŻADNEJ WINDY - TRZEBA IŚĆ PO SCHODACH...

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów