Mam nadzieję, że nie zmaleją tak dużo!
Kiedyś ważyłam 61kg i piersi miałam 75C...Zobaczymy co będzie jak będę ważyć 58....najbardziej chcę żeby mi z brzucha zeszło sadełkoale nie tak do końca, bo mojemu M podobają się moje "oponki"
))
Herme suknia jest cudowna i właśnie ma ozdób w sam raz. dlatego ja też takiej poszukam, żeby potem nie żałować, że przymierzałam wszystkie na jedno kopyto. Jakąś super odjechaną też pewnie przymierzę dla porównaniaByć może z psiapsiółami wyruszę w poniedziałek na pierwsze przymiarki
![]()
Koko, jeśli chozi o @ i tycie, to czytałam, że waga przed @ może skoczyć nawet o 4 kg!!!!!!!!!!!! totalny szok
---------- Wiadomość dodana o 20:55 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 20:52 ----------
Ilonta super, ja też chcę wreszcie 5 z przodu!!!
witam! obecnie przygotowuje sie do matury i przytyłam ;( strasznie się obawiam ,że nie schudne sama...Mogę też prosić na maila? [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ....Z góry bardzo dziękuję![]()
i oby tak dalej, brawo!!!
---------- Wiadomość dodana o 21:36 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 21:31 ----------
Milvanka jak chodzisz głodna to przerzuć się na TURBO, jest 6 posiłków, zrób sobie ostępy co 2 godz to nie zdążysz być głodna
ja zrobiłam 6 razy turbo
KASIA uważaj na to oko koniecznie skontroluj
za jakiś czas.Moja Mama miała mega komplikacje.
Rogówka to bardzo ważna rzecz.
Zdrówka!!!
---------- Wiadomość dodana o 22:11 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 22:06 ----------
KOKO ja nie bardzo umiem HAYA ale coś tam
próbuję,żeby utrzymać wagę.Napewno wybór
produktów jest większy i bardzo mi to pasuje.
Jem dużo kasz i ryżu,uwielbiam też ziemniaki
z jogurtem naturalnym.Głównie tych rzeczy
brakowało mi na ONZ no i sera żóltego.![]()
Więc powodzenia na Hayu!!!!
---------- Wiadomość dodana o 22:17 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 22:11 ----------
HERME bo szczupłe wiedzą jak podkreślić sylwetkę
i korzystają ze swojego atutu a grubsze myślą że
pod falbankami,tiulami i szerokimi kieckami zgubią
fałdki no i właśnie wyglądają jak bezy.
A Ty będziesz wyglądała pięknie,smukło i elegancko...
Normalnie cud!![]()
Porady,przepisy,jadłospisy Nasze życie - Nasza Dieta ONZ i TURBO - Grupy Wsparcia Dieta.pl
Moja dieta ONZ i przepychanki z jojem...Grupy Wsparcia Dieta.pl MÓJ BLOG