Strona 3255 z 4555 PierwszyPierwszy ... 2255 2755 3155 3205 3245 3253 3254 3255 3256 3257 3265 3305 3355 3755 4255 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 32,541 do 32,550 z 45548
Like Tree1Lubią to

Wątek: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

tinkalinka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Jelenia Góra
    Wpisy na blogu
    2

Domyślnie Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Mam nadzieję, że nie zmaleją tak dużo!
    Kiedyś ważyłam 61kg i piersi miałam 75C...Zobaczymy co będzie jak będę ważyć 58....najbardziej chcę żeby mi z brzucha zeszło sadełko ale nie tak do końca, bo mojemu M podobają się moje "oponki"))

Awatar Ilonta
    Ilonta jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Radom
    Wpisy na blogu
    2

Cytat Zamieszczone przez Hermenegida Zobacz posta
    Ilona – mniej ozdobną? Kurcze ja cały czas przymierzałam mniej ozdobne jak przymierzyłam tą i zobaczyłam oczy maleństwa stwierdziłam ze bierzemy a potem zastanawiałam się właśnie czy nie z dużo a może za mało. Zwykle mierzyłam sukienki skromniejsze z mniejszą ilością ozdób, ale te ozdoby wydawały się bardziej wyraziste a tu jest więcej, ale takie delikatne.. Tak mi się przynajmniej zdaje…
    Herme suknia jest cudowna i właśnie ma ozdób w sam raz. dlatego ja też takiej poszukam, żeby potem nie żałować, że przymierzałam wszystkie na jedno kopyto. Jakąś super odjechaną też pewnie przymierzę dla porównania Być może z psiapsiółami wyruszę w poniedziałek na pierwsze przymiarki

Awatar sama_niewiem
    sama_niewiem jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wyszków
    Wpisy na blogu
    8

Cytat Zamieszczone przez Koko999 Zobacz posta
    Gratuluję! mi niestety rośnie Nie wiem czy to po wtorku, gdzie nagrzeszyłam, czy @ idzie, bo i to bardzo możliwe... Ale przecież nie da się z dnia na dzień przytyć 1,5 kg, więc to raczej @ albo solidny kret (chociaż wczoraj wychodził z norki) Ostatnio waga pokazywała mi 91, dziś 92,5... Dziś ostatni dzień tury, ale jeżeli to przez @ to nie dowiem się, czy tura udana, czy nie...
    Koko, jeśli chozi o @ i tycie, to czytałam, że waga przed @ może skoczyć nawet o 4 kg!!!!!!!!!!!! totalny szok

---------- Wiadomość dodana o 20:55 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 20:52 ----------

Cytat Zamieszczone przez Ilonta Zobacz posta
    Dziękuję!! 0,3 kg, a tyle radości. Hihi
    Ilonta super, ja też chcę wreszcie 5 z przodu!!!

sekumaaa jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    siedlce

witam! obecnie przygotowuje sie do matury i przytyłam ;( strasznie się obawiam ,że nie schudne sama...Mogę też prosić na maila? [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ....Z góry bardzo dziękuję

Awatar sama_niewiem
    Mieszka w
    Wyszków
    Wpisy na blogu
    8

Cytat Zamieszczone przez betty_blue Zobacz posta
    hej kochane, muszę się wam czymś pochwalić, stanęłam dziś na wagę a tam.....1,5 kg mniej!!!! Czy to wogole możliwe, żeby po 3 dniach tyle spadło??przyznaje... trzymam się planu i troszki ćwicze(ale bez przesady) ale kurcze jestem MEGA MEGA MEGA happy Dziewczyny nie macie pojęcia od jak DAAAAAAAWNO waga nie pokazywała mniej niż 80 kg albo i wiecej

A dla tych które(tak jak ja) nie znoszą samego serka wiejskiego, kolejne dwa patenty...

1. Ugotować 1-2 jajka na twardo i pokroić w kostkę, do tego 2-3 plasterki chudej szynki no i to wszystko ładnie mieszamy w miseczce, dodajemy troche przyprawy i zjadamy....wypróbowane i PYSZNIUTKIE!!!

2.Drugi patent tez na białkowy dzień, mianowicie do serka wiejskiego dodajemy tuńczyka z puszki(KONIECZNIE w sosie własnym!!!!!), odrobinke szczypiorku no i ulubione przyprawy, po czym mieszamy i pałaszujemy

A wszystkim zakatarzonym życzę powrotu do zdrowia, mnie też non stop leje się z nosa co jest baaaardzo niefajowe..

I dziewczyny...jeszcze raz dzięki za wsparcie wiem, że bez was już bym sie pewnie załamała i nawet tych trzech dni nie wytrzymała

---------- Wiadomość dodana o 16:24 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 16:22 ----------

Jeszcze mam pytanie.... jak zmienić suwaczek do przodu?????
    Cytat Zamieszczone przez betty_blue Zobacz posta
    hej kochane, muszę się wam czymś pochwalić, stanęłam dziś na wagę a tam.....1,5 kg mniej!!!! Czy to wogole możliwe, żeby po 3 dniach tyle spadło??przyznaje... trzymam się planu i troszki ćwicze(ale bez przesady) ale kurcze jestem MEGA MEGA MEGA happy Dziewczyny nie macie pojęcia od jak DAAAAAAAWNO waga nie pokazywała mniej niż 80 kg albo i wiecej
    betty_blue bardzo dobrze Ci idzie

---------- Wiadomość dodana o 21:07 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 21:04 ----------

efta1983 jutro rano zobacze jak to u mnie jest i Cie napisze
    DOdałam sukienkę napiszcie co sądzicie??
    betty_blue gratuluje spuerowego spadku wagi
    Hermenegida, sukienka PIĘKNA JEST będziesz ślicznie wyglądać

Awatar sama_niewiem
    Mieszka w
    Wyszków
    Wpisy na blogu
    8

Cytat Zamieszczone przez Sabionka Zobacz posta
    Herme i tak bedziesz pieknie wygladac...sukienka jest tak piekna, ty jeszcze bardziej...domyslam sie, ze chcesz cos zakryc, w takim razie rob te rekawki, skoro bedziesz czula sie pewniej i tak bedzie cudnie ja tez marze o sukni, slubie..eh... moze kiedys ...jak bede stara i brzydka...juz zaczynam lapac urodzinowego dola...a troche wczesniej w tym roku...moze dlatego, ze taka okragla....stara dupa ze mnie...sorki, ze tu jeszcze ci smece, ale tak jakos wpadlam w dolinke...
    SABIONKA... co ja mam powiedzieć mam 37 lat, jestem sama i o sukni ślubnej to nawet nie myślę... cóż. TY jesteś młoda i bardzo ładna, jak zrzucisz te kiloski to, ech dziewczyna marzenie

Mieszka w
    Jelenia Góra
    Wpisy na blogu
    2

Cytat Zamieszczone przez sekumaaa Zobacz posta
    witam! obecnie przygotowuje sie do matury i przytyłam ;( strasznie się obawiam ,że nie schudne sama...Mogę też prosić na maila? [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ....Z góry bardzo dziękuję
    Z nami dasz radę!!! Napisz coś o sobie. ile masz wzrostu i ile ważysz itd.

Awatar sama_niewiem
    Mieszka w
    Wyszków
    Wpisy na blogu
    8

Cytat Zamieszczone przez niki1983 Zobacz posta
    hej wszystkim!Niestety nie mam czasu na nadrabianie ale wpadłam podać oficjalny wynik III tury. -1,0 kg .Dzisiaj urodzinki męża,więc troszke pogrzesze!
    i oby tak dalej, brawo!!!

---------- Wiadomość dodana o 21:36 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 21:31 ----------

Cytat Zamieszczone przez Milvanka Zobacz posta
    Witam! Jestem nowa na tym forum a zapisałam się bo stosuję tę dietę od 2 tygodni bez dnia przerwy, ścisle jej przestrzegając i trochę załamuje mnie, że po pierwszym tygodniu było -3kg a po drugim tylko -1kg. Nigdy wczesniej nie odchudzalam sie, bo nie musialam, jednak po urodzeniu dziecka zamoast schudnac przytylam. Dlatego zaczęłam stosować tę dietę. Nie mogę znieść swojego wyglądu i tego że nie mieszczę się w swoje ubrania, najwięcej mi zostało wokół talii, wygląda to fatalnie, brzuch tez nie jest płaski jak wczesniej. Co niektórzy mi mówią ze nie będę już nigdy tak szczupła jak przed ciążą ale ja w to nie wierze, bo moje koleżanki wróciły do swoich figur, co prawda po kilku latach (u mnie minęło od porodu 9 miesięcy).
    Zazdroszczę kobietkom które przy stosowaniu tej diety są najedzone bo ja jestem ciągle głodna.
    Chciałabym się spytać co to jest ta wersja turbo?
    Milvanka jak chodzisz głodna to przerzuć się na TURBO, jest 6 posiłków, zrób sobie ostępy co 2 godz to nie zdążysz być głodna
    ja zrobiłam 6 razy turbo

Awatar apropos
    apropos jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Nowa Sól
    Wpisy na blogu
    9

Cytat Zamieszczone przez KasiaN4 Zobacz posta
    A tak na marginesie, wczoraj wylądowałam na pogotowiu bo mi coś do oka się wbiło w rogówkę (rano z bólem oka się obudziłam) i cholera musieli mi wyciągać pod mikroskopem jakieś cholerstwo ) a teraz wyglądam jak jednooki pirat i nigdzie wyjść nie mogę, i tak jeszcze 3 dni .
    KASIA uważaj na to oko koniecznie skontroluj
    za jakiś czas.Moja Mama miała mega komplikacje.
    Rogówka to bardzo ważna rzecz.
    Zdrówka!!!

---------- Wiadomość dodana o 22:11 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 22:06 ----------

Cytat Zamieszczone przez Koko999 Zobacz posta
    Następnej na razie nie będzie... Od poniedziałku przechodzę na Haya... Potrzebuję zmiany.
    KOKO ja nie bardzo umiem HAYA ale coś tam
    próbuję,żeby utrzymać wagę.Napewno wybór
    produktów jest większy i bardzo mi to pasuje.
    Jem dużo kasz i ryżu,uwielbiam też ziemniaki
    z jogurtem naturalnym.Głównie tych rzeczy
    brakowało mi na ONZ no i sera żóltego.
    Więc powodzenia na Hayu!!!!

---------- Wiadomość dodana o 22:17 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 22:11 ----------

wiesz teraz jak patrzę na tą sukienkę (ja tak często mam) to coraz bardziej mi się podoba .. beza powiadasz.. jak byłam mierzyć te wszystkie sukienki to kobiety się wściekały że przychodzą szczupłe dziewczyny to mierzą takie skromne subtelne.. a jak przyjdzie jakaś przy kości to zabiera się za najbardziej wyozdobianą a to pogarsza efekt i „uwypukla” wage
    HERME bo szczupłe wiedzą jak podkreślić sylwetkę
    i korzystają ze swojego atutu a grubsze myślą że
    pod falbankami,tiulami i szerokimi kieckami zgubią
    fałdki no i właśnie wyglądają jak bezy.
    A Ty będziesz wyglądała pięknie,smukło i elegancko...
    Normalnie cud!

Porady,przepisy,jadłospisy Nasze życie - Nasza Dieta ONZ i TURBO - Grupy Wsparcia Dieta.pl
    Moja dieta ONZ i przepychanki z jojem...Grupy Wsparcia Dieta.pl MÓJ BLOG

Mieszka w
    Jelenia Góra
    Wpisy na blogu
    2

Ale cisza tutaj??
    Chyba wszyscy poszli spać tylko ja siedze i czytam.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów