Strona 3350 z 4555 PierwszyPierwszy ... 2350 2850 3250 3300 3340 3348 3349 3350 3351 3352 3360 3400 3450 3850 4350 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 33,491 do 33,500 z 45548
Like Tree1Lubią to

Wątek: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Awatar Nemanja
    Nemanja jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Bydgoszcz

Domyślnie Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Droga Halszko po pierwsze jestem chłopakiem a po drugie raczej nie jestem chory bo miałem badania starajać się do pewnej pracy i 15 lekarzy nic nie wykryło poza cukrem na poziomie 107 który według nich był minimalnie za wysoki ...

Myśle, że to przez siłownie oraz zbyt późne w tamtych czasach posiłki, zdarzało się że z braku czasu kolacje jadłem o godzinie 2:00 - 3:00 wcinając strasznie niezdrową zupke chińską i chleb ...

Teraz już nie jem takich rzeczy więc nie powinnienem mieć problemu z dostosowaniem się do tej diety

Awatar Ilonta
    Ilonta jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Radom
    Wpisy na blogu
    2

Cytat Zamieszczone przez Halszka1000 Zobacz posta
    lonta, moja droga , jeżeli twój M wiedział że idziesz na spotkanie ze znajomymi to nie powinien się obrażać i instruować Ciebie w każdej kwestii.
    Ty jesteś już dorosła i on nie musi Ciebie na każdym kroku instruować.
    Nie daj się jemu stłamsić
    Od razu sobie to wyjaśnijcie żeby potem nie było rozczarowań.
    Żeby nie zarzucał Ci po ślubie że miało być inaczej.
    Babci też nie pozwalaj się wtrącać do Twoich spraw.
    Dzięki Halszuś. Babcia już odpuściła, gorzej będzie z M, ale przecież nie mam go za co przepraszać. No nic, zobaczymy, jak to będzie. Buziak!!

Awatar Halszka1000
    Halszka1000 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Cytat Zamieszczone przez Nemanja Zobacz posta
    O jakiej porze najlepiej jeść pierwszy i ostatni posiłek jeśli chodze spać nie wcześniej niż o 24:00? Ostatnio kolacje jadłem między 16:00 a 18:00, trzymać się dalej tej godziny?

9:00
    12:00
    15:00
    18:00

Takie godziny będą prawidłowe czy jak je ustawić?

Te dwa litry wody dziennie też trzeba pić regularnie w równych odstępach czasu?
    Takie pory posiłków są prawidłowe.
    Wody nie trzeba pić regularnie. Ale nie należy pić przy posiłku.
    Najlepiej wypić 1 szkl 30 min przed posiłkiem później nie wcześniej jak 30 min po posiłku
    Można pić także herbaty zielone -są fajne smakowe, czerwone ,białe , owocowe, ziołowe. Jest duży wybór ,ale nie słodzić.

Awatar Nemanja
    Mieszka w
    Bydgoszcz

Od roku nie słodze herbaty i kawy więc nie będzie problemu

Zwykła herbata i kawa też powinny być odstawione na czas diety ?

Ale te 2 litry wody trzeba pić dziennie tak?

Awatar Halszka1000
    Mieszka w
    Wrocław

Droga Halszko po pierwsze jestem chłopakiem a po drugie raczej nie jestem chory bo miałem badania starajać się do pewnej pracy i 15 lekarzy nic nie wykryło poza cukrem na poziomie 107 który według nich był minimalnie za wysoki ...

Myśle, że to przez siłownie oraz zbyt późne w tamtych czasach posiłki, zdarzało się że z braku czasu kolacje jadłem o godzinie 2:00 - 3:00 wcinając strasznie niezdrową zupke chińską i chleb ...

Teraz już nie jem takich rzeczy więc nie powinnienem mieć problemu z dostosowaniem się do tej diety
    Już dobrze doczytałam i skorygowałam swoje wypowiedzi ,że jesteś chłopcem Tym bardziej miło nam powitać mężczyznę w naszych szeregach.
    Mieliśmy tu na forum kilku panów i ładnie chudli
    Panowie dużo łatwiej zrzucają wagę niż panie .
    Zupki chińskie to odstaw na zawsze , to świństwo potrafi bardzo utuczyć .
    Nasza koleżanka właśnie na tych zupkach bardzo przytyła
    Należy jeść dużo warzyw które zapełniają żołądek i nie czujemy się głodni.

---------- Wiadomość dodana o 10:32 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 10:27 ----------

Od roku nie słodze herbaty i kawy więc nie będzie problemu

Zwykła herbata i kawa też powinny być odstawione na czas diety ?

Ale te 2 litry wody trzeba pić dziennie tak?
    Z tego co wiem to wszystkie dziewczyny piją po 2 kawy z mlekiem dziennie
    Ja piję 2 kawy dziennie z mlekiem
    Czarnej herbaty nie powinno się pić . Wszystkie inne ale nie czarną.
    Herbata wlicza się w ilość płynów dziennie , kawa nie .
    Wodę też należy pić. Cała ilość płynów nie powinna być mniejsza niż 2 l
    Można pić więcej. Ile się chce.

Awatar Halszka1000
    Mieszka w
    Wrocław

Nemanja ,napisz coś więcej o sobie . Lubimy wiedzieć z kim piszemy

Awatar Nemanja
    Mieszka w
    Bydgoszcz

A można coś jeszcze jeść oprócz tego co jest na liście Węglowodanów i białek czy tylko to co jest podane w tablece Odchudzania na zawołanie?

Awatar betty_blue
    betty_blue jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Cytat Zamieszczone przez g_osiek Zobacz posta
    Dzień Doberek

8 dzień diety

Miłego dnia
    Cytat Zamieszczone przez demonka2 Zobacz posta
    Cześć dziewczyny

Dziś 8 dzień Jeszcze jutro i w środę ważenie Już nie mogę się doczekać aż wskoczę na wagę

Miłego dzionka
    Szalejecie dziewczyny, czkemay na pokaźne spadki wagi
    Cytat Zamieszczone przez Sabionka Zobacz posta
    betty_blue nie przerywaj dietki z doswiadczenia wiem, ze lepiej zakonczyc ja z marnym wynikiem, niz zaczynac wszystko od nowa a za grzeszenie
    Ja tez od czasu do czasu stosuje ten syropek i tez potwierdzam jego dzialanie

NIki glosuje codziennie powiedz mi, ktore masz miejsce?
    Sabionka zasłużyłam na lańsko i to ostre wiem,wiem ale to wszystko przez mego lubego echhh...muszę się nauczyć więcej silnej woli,no i w efekcie wyszło mi 4 dni!! przerwy między turami ale waga wzrosła "tylko" o 1 kg,myślałam nawet, że wróci do początkowej więc jest git. No a ture jednak zaczęłam od nowa,trudno
    Niki czyzbyscie mieli 5 miejsce?chyba znalazlam ranking;d ale nie wiem czy to oficjalny sama głosuje codziennie i wstawilam na gg linka zeby znajomi jeszcze pogłosowali,powodzenia!!

Cytat Zamieszczone przez Sabionka Zobacz posta
    Kasiu wierz mi, ze chetnie walczylabym tylko z tymi 2 kiloskami, ktore ty masz...bo przede mna jeszcze 20...masakra jakas...no, ale sama sobie jestem winna...fakt, ciaza zmienia nasze cialo, widze to po sobie Moja zmora tez zawsze byly uda i dupa...niestety...teraz doszly do tego piersi..dlugo karmilam mala...teraz schudlam i normalnie mi sflaczaly na maxa..zawsze mialam dosc spory biust, ale teraz to porazka...
    Sabionka ja tez mam duuży biust,co zreszta na zdjeciu widac, i mimo, że w ciązy nie byłam to jeśli schudne to tez będzie sflaczały na bank!! więc codziennie masuje go pod prysznicem, tak w miare delikatnie, a pożniej polewam zimna i cieplą wodą na zmiane(tak jak i uda,pupe,brzuszek), skóa jest troche lepiej napięta juz po niedlugim czasie..Tobei też polecam taki zabieg bo jest tani(darmowy;D), a do tego możesz zafundowaf sobie jakieś serum pojędrniające, myslę, ze taki trud sie oplaci w końcu musimy dbac o nasze dwa skarby

Cytat Zamieszczone przez Ilonta Zobacz posta
    Ostatnio nie miałam czasu na wchodzenie na forum, a wczoraj poszliśmy na piwko z ludźmi z firmy. Niby było fajnie, ale mój Misiek popsuł mi całkowicie humor, a po powrocie do domu dołożyła się babcia. Misiek najpierw się obraził, że pojechałam swoim samochodem, a powinnam siedzieć w domu i czekać, aż łaskawie mnie zawiezie, a potem przysyłał smsy, że miło, że dbam o jego samopoczucie, że się martwi, a ja mam to gdzieś i takie tam. Babcia wystrzeliła, że jako narzeczona powinnam siedzieć w domu i pilnować faceta, bo jeszcze mnie zostawi za wychodzenie ze znajomymi. Dziś nadal jestem wyprowadzona z równowagi i wściekła. Miałam iść na przymierzanie sukien z siostrą, ale straciłam na to ochotę. Sorry, że smęcę, ale musiałam się komuś wygadać.

Buziaki Kochane Chudzielce!!
    Oj tak to jest z tymi naszymi facetami, że są zadrośni o każde wyjście,nawet to ze znajomymi, ja mam z moim to samo niestety, ale po wieeelu wieelu takich "akcjach" nie mam problemu z wychodzeniem na piwko czy impreze.Po prostu musisz z nim poagdac szczerze, zeby sie nie maartwil o Ciebie bo jesteś dużą dziewczynką i ze znajomymi nic Ci nei będzie, a skoro On wie, że wychodzisz z Nimi, to niech nie pisze co 5 minut, bo reszte swojej uwagi poświęcasz głównie Jemu)no i w końcu niech nie będzie zazrosny(bo pewnie głównie o to chodzi,u mnie właśnei o to chodziło hehehe) bo przecież to Jego kochasz najbardziej na świecie i inni faceci nawet nie istnieją, sa brzydcy i wogłóle fee i takei tam pierdoły..faceci wbrew pozorom uwielbiaja być komplementowani,jacy to oni nie są cudowni i neizastąpieni ogólnie uwiebiają kiedy im się słodzi mozesz spróbowac ze swoim misiem takich trików, u mnie prawie zawsze działa. No a babcia, to juz przesada, nie powinna się do waszych prywatnych spraw mieszać trzecia osoba!!! Powodzenia kochana

I tura ONZ 9.III-17.III-> -3kg!

Awatar Nemanja
    Mieszka w
    Bydgoszcz

Cytat Zamieszczone przez Halszka1000 Zobacz posta
    Nemanja ,napisz coś więcej o sobie . Lubimy wiedzieć z kim piszemy
    No więc tak:

Mam na imię Piotr, jestem z Bydgoszczy, interesuje się piłką nożną i do niedawna siłownią ale trzeba było z tego zrezygnować żeby wrócić do dawnej figury heh

Z zawodu jestem informatykiem ale obecnie staram się na posade zypełnie nie związaną z tym kierunkiem bo pragnę być strażnikiem więziennym tzw klawiszem

Awatar betty_blue
    betty_blue jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Kurcze sorry, że tak sie rozpisuje:/ muszę nauczyć się pisac krótko, zwięźle i na temat hehe

I tura ONZ 9.III-17.III-> -3kg!

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów