Strona 3351 z 4555 PierwszyPierwszy ... 2351 2851 3251 3301 3341 3349 3350 3351 3352 3353 3361 3401 3451 3851 4351 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 33,501 do 33,510 z 45548
Like Tree1Lubią to

Wątek: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Awatar Sabionka
    Sabionka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gdańsk

Domyślnie Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Cytat Zamieszczone przez demonka2 Zobacz posta
    Dziękuje Sabionka Gdyby nie wsparcie bliskich to pewnie nie dałabym rady . Po tej chorobie jak i tej drugiej trzeba ciągle na siebie uważać żeby nie wrócić do tego . Dlatego jak oświadczyłam rodzince i chłopowi, że chcę dietkować wykład miałam ze 2 godz. i mnie pilnują jak mało kiedy . Trochę źle czuję sie z tą kontrolą ale sama sobie zasłużyłam

Kochana pamiętaj ! Każde nawet 0,5 kg to zawsze mniej o te 0,5 kg do celu
    Moja zmorą również jest tyłek, mega masywne uda i łydki ... Co do łydek i ud do zasługa jeździectwa siatkówki i kick boxingu, ale przez kontuzje kolana pożegnałam się ze sportem
    Gratuluję wszystkim spadków tych mniejszych i większych
    Nie ma za co po tych chorobach, to niestety tak jest, ze do konca zycia jest sie bulimiczka czy anorektyczka i na prawde latwo wrocic do nich..dlatego rozumiem twoja rodzine, ze sie martwi o ciebie, u mojej kuzynki kazdy spadek wagi rodzi przerazenie w oczach rodziny..tak niewiele brakowalo do tragedii, kochamy ja wszsycy i dlatego tak sie boimy u mni elydki i uda zmasywnialy po intensywnej jezdzie na rowerze..dziennie potrafilam zrobic ponad 100km...a teraz? leniwiec ze mnie straszny...poza tym tez wysiadly mi kolana, po kraksie, jaka mialam na rowerze..uch az sie nie chce myslec..

Cytat Zamieszczone przez Ilonta Zobacz posta
    Cześć Dziewczynki!!
    Na początek gratulacje dla wszystkich, które zrzuciły te wredne kilogramy i pocieszonko dla tych, co stoją w miejscu. Nie załamujcie się chwilowymi przestojami, dacie radę.

Ostatnio nie miałam czasu na wchodzenie na forum, a wczoraj poszliśmy na piwko z ludźmi z firmy. Niby było fajnie, ale mój Misiek popsuł mi całkowicie humor, a po powrocie do domu dołożyła się babcia. Misiek najpierw się obraził, że pojechałam swoim samochodem, a powinnam siedzieć w domu i czekać, aż łaskawie mnie zawiezie, a potem przysyłał smsy, że miło, że dbam o jego samopoczucie, że się martwi, a ja mam to gdzieś i takie tam. Babcia wystrzeliła, że jako narzeczona powinnam siedzieć w domu i pilnować faceta, bo jeszcze mnie zostawi za wychodzenie ze znajomymi. Dziś nadal jestem wyprowadzona z równowagi i wściekła. Miałam iść na przymierzanie sukien z siostrą, ale straciłam na to ochotę. Sorry, że smęcę, ale musiałam się komuś wygadać.

Buziaki Kochane Chudzielce!!
    Ilonta, alez smec do woli, przeciez po to jest wlasnie ten watek kobitko nie przejmuj sie, powiem tak zrob porzadek, twoj wiedzial co i jak, wiec nie wiem po co sie burzy, ustaw go do pionu, musisz jasno wyznaczyc granice by potem nie miec problemow po slubie a rodzina nie powinna sie wtracac, powiedzialabym co o tym mysle, oj powiedziala, ale ja z tych co wala prosto z mostu, jak cos nie pasi a na przymiarki to idz koniecznie, poprawisz sobie humorek takze glowa do gory!!!
    START ONZ 9.01.2010 -20KG

RESTART 21.03.2011

Awatar Sabionka
    Mieszka w
    Gdańsk

Cytat Zamieszczone przez _atunia_ Zobacz posta
    hej ho!
    nadal chora jestem, ale wróciłam do pracy
    zaczynam od dziś kolejną turę onz, jeśli nie będzie efektu w tej turze, to zacznę turbo
    podczas choroby jadłam tylko dozwolone i tylko 3 posiłki bo więcej nie mogłam zmieścić, w sumie przytyłam (a jednak!) 60 dag

pozdrowionka dla wszystkich
    Biedna ty moja, chora jestes, kuruj sie , szkoda, ze musialas wrocic do pracy, najlepiej w lozeczku bylo by polezec

Cytat Zamieszczone przez Nemanja Zobacz posta
    Hej

Jestem tu nowy więc chciałem na początku się przywitać

Moja sytuacja wygląda następująco, ważyłem dwa lata temu 75 kg, zaczęłem chodzić na siłownie i moja waga w półtora roku podskoczyła do 118 kg ale teraz chcę znowu ważyć tyle co kiedyś... Od grudnia zaczęłem pewną diete i waga spadła do 103 kg ale teraz stoi w miejscu wachając się od 102 do 105 kg ... Wczoraj natrafilem na tą diete i od dzisiaj zaczynam ją stosować, mam zamiar do wakacji zjechać do około 85 kg, czy jest to możliwe?

Mam nadzieje, że razem będzie łatwiej i przyjemniej stosować tą diete
    Witaj!!! Milo powitac w naszym gronie faceta no to mamy was dwoch no prawie, bo Bartka nam wcielo ostatnio, jak dostal psiaka konicznie pisz co i jak, pytaj w razie watpliwosci, zawsze ktos ci odpisze, a wage szybko osiagniesz jesli bedziesz trzymal sie dietki powodzenia

RESTART 21.03.2011

Awatar Halszka1000
    Halszka1000 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław

A można coś jeszcze jeść oprócz tego co jest na liście Węglowodanów i białek czy tylko to co jest podane w tablece Odchudzania na zawołanie?
    Owoce jem prawie wszystkie oprócz bananów
    Warzywa oprócz gotowanej marchwi. i oprócz ziemniaków
    Mięsa prawie wszystkie chude
    Ryby wszystkie oprócz pangi
    Chleb razowy, graham i także może być waza żytnia.

Awatar betty_blue
    betty_blue jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Kobitki wrzuciłam zdjęcia do albumy, z moim Lubym no i w okularkach bo na codzien je noszę, wprawdzie czasem soczewki założe ale jakoś nei mogę sie do nich przywyczaić

I tura ONZ 9.III-17.III-> -3kg!

Awatar Sabionka
    Mieszka w
    Gdańsk

Bety Blue a wiec wlasnie, uzywam czy tez zazywam tych prysznicy, smaruje sie roznymi takimi, ale w moim przypadku to chyb agenetycznie zapisane, ze po cycowaniu dziecka, cycki zaczynaja patrzec na podloge Takze chyba bedzie mi sie trzeba z tym pogodzic...

Halszuniu wlasnie gotuje dla rodzinki zupe jarzynowa taka gesta, czy jakbym wydlubala wszystkie ziemniaki, to moglabym sobie zjesc na W? taka mam straszna ochote...po prostu na ciepla zupke...

RESTART 21.03.2011

Awatar Nemanja
    Nemanja jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Bydgoszcz

Jak to wszystko czytam to aż wydaje mi się to zbyt proste i zbyt piękne hehe

Zobacze za 9 dni jak wejde na wage co i jak ;p

Awatar Halszka1000
    Mieszka w
    Wrocław

No więc tak:

Mam na imię Piotr, jestem z Bydgoszczy, interesuje się piłką nożną i do niedawna siłownią ale trzeba było z tego zrezygnować żeby wrócić do dawnej figury heh

Z zawodu jestem informatykiem ale obecnie staram się na posade zypełnie nie związaną z tym kierunkiem bo pragnę być strażnikiem więziennym tzw klawiszem
    Fajnie ,że Ciebie bliżej poznaliśmy.
    Z siłowni nie musisz całkiem rezygnować. Można robić brzuszki albo inne ćwiczenia które nie powodują przyrostu mięśni tylko spalają tłuszcz.
    Dziwie się tylko ,że chcesz zamienić pracę informatyka na "klawisz"
    Mój syn jest informatykiem i jest mega zadowolony.

Awatar Nemanja
    Nemanja jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Bydgoszcz

Bardzo interesujące jest to, że po 15 latach można na emeryture iść ;p

Zarobki też bardzo ładne a mają być jeszcze lepsze

Hermenegida jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Rzeszów

megabit28 własnie słyszłam że tescowe staniki są dosyć fajne a i zapomniałam ze jeszcze H&M są fajne ale trzeba czaić na promocje wtedy można kupić coś za około 40zł

Obecnie waga wacha się od 59-60 ale suwczka nie zmieniam żeby pokazać że można. Musiałam przytyć ponieważ źle wyglądałam z tamtą wagą Obecnie nie jestem na diecie tylko ćwiczę...

Awatar Halszka1000
    Mieszka w
    Wrocław

Cytat Zamieszczone przez Sabionka Zobacz posta
    Halszuniu wlasnie gotuje dla rodzinki zupe jarzynowa taka gesta, czy jakbym wydlubala wszystkie ziemniaki, to moglabym sobie zjesc na W? taka mam straszna ochote...po prostu na ciepla zupke...
    Jasne ,zupkę jedz na zdrowie tylko bez mięska a jak jest tłusta , to ja zlewam tłuszczyk z wierzchu.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów