Strona 3352 z 4555 PierwszyPierwszy ... 2352 2852 3252 3302 3342 3350 3351 3352 3353 3354 3362 3402 3452 3852 4352 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 33,511 do 33,520 z 45548
Like Tree1Lubią to

Wątek: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Awatar betty_blue
    betty_blue jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Domyślnie Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Kochane zmieniłam album na prywatny,bo te fotki to jednak troche osobiste są,więc jak ktoś chce sobie mnie obejrzeć to wysłać zaproszenie

I tura ONZ 9.III-17.III-> -3kg!

Awatar Halszka1000
    Halszka1000 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Cytat Zamieszczone przez Nemanja Zobacz posta
    Jak to wszystko czytam to aż wydaje mi się to zbyt proste i zbyt piękne hehe

Zobacze za 9 dni jak wejde na wage co i jak ;p
    Zobacz na nasze suwaczki ile schudłyśmy.
    Tylko ze miedzy turami a nawet w turze było dużo niedozwolonego jedzenia.

Awatar betty_blue
    betty_blue jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Cytat Zamieszczone przez Hermenegida Zobacz posta
    megabit28 własnie słyszłam że tescowe staniki są dosyć fajne a i zapomniałam ze jeszcze H&M są fajne ale trzeba czaić na promocje wtedy można kupić coś za około 40zł
    Ja jeszcze od siebie dobrzuce,że ejstem bardzo zadowolona ze staników reserved,te które świetnie podtrzymują mój spory biust,nie niszczą się jakośszczególnie i sa stosunkowo niedrogie

I tura ONZ 9.III-17.III-> -3kg!

Hermenegida jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Rzeszów

Milvanka ja jak wchodze do sklepu i szukam czegos konkretnego a najczesciej w sklepie z bielizna mówie ze mam do wydania tyle i tyle i babki szukaja tylko do tej ceny

Obecnie waga wacha się od 59-60 ale suwczka nie zmieniam żeby pokazać że można. Musiałam przytyć ponieważ źle wyglądałam z tamtą wagą Obecnie nie jestem na diecie tylko ćwiczę...

Awatar Halszka1000
    Mieszka w
    Wrocław

Cytat Zamieszczone przez Nemanja Zobacz posta
    Bardzo interesujące jest to, że po 15 latach można na emeryture iść ;p

Zarobki też bardzo ładne a mają być jeszcze lepsze
    Każdy robi co uważa i tak kieruje swoja karierą ale jakby mi syn powiedział ,że chce zamienić na taka pracę to pomyślałabym ,że zwariował
    Po takich ciężkich studiach i tak obiecującej się karierze zamienia na takie coś. Uwierz mi ,że informatycy potrafią dużo zarobić . W dobrej firmie we Wrocławiu zarobki są bardzo dobre i duże zapotrzebowanie na dobrych informatyków.

Awatar Nemanja
    Nemanja jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Bydgoszcz

Widze, że ładnie wszystkie chudniecie, teraz czas przyłączyć się do tego i też troche kilo pozrzucać ;p

renia_33 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Myszków

cześć dziewczyny,w końcu nadrobiłam was z czytaniem,nie wczodziłam na foum przez wekend no a u was tępo na maksa
    Cytat Zamieszczone przez Halszka1000 Zobacz posta
    Możesz jeść takie ogórki Trzeba być dobrej myśli ,że waga pokaże mnie]

30.03 jest pełnia ,do tego czasu księżyc przybywa więc trzeba uważać na to co się je

---------- Wiadomość dodana o 09:06 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 09:03 ----------
    o co chodzi z tą pełnią i na co trzeba uważać?

Cytat Zamieszczone przez niki1983 Zobacz posta
    ONZetki dodałam fotki do albumu z roku na rok jak waga rosła itp.
    i dodałam też adres profilu mojego na nk.Jeśli chcecie czekam na zaproszenia
    Ja dzisiaj jestem 6 dzień na ONZ i nadal gonie suwaczek!Już go prawie miałam ale mój mężuś zaprosił mnie wczoraj na romantyczną kolację!I nie mogłam i nie chciałam odmawiać bo ostatnio rzadko nam się zdarza.Na szczęście waga za dużo nie wzrosła także mam nadzieje że szybko zleci!
    Miłej niedzieli kochane
    jak to miło jak mąż rozpieszcza żonę,ja nie pamiętam kiedy mój mnie zaprosił,czyba jakoś na początku naszego małżeństwa a jesteśmy już 10 lat po ślubie

Cytat Zamieszczone przez centymetr Zobacz posta
    właśnie czytałam forum ,a którym piszą ,że jest jakaś cud dieta MICHAŁA TOMBAKA, można schudnąć w ciągu 10 dni 6-7 kilo! polega ona na jedzeniu kaszy przez 10 dni! bez soli bez dodatków,sama kasza,mozna jeśc różną kasze prócz manny! i jak najmniej pić,tylko wtedy gdy czuje sie pragnienie wiecie co

....BBBBBUUUHHHAAAAAAAAAAAAAHHHAA!!!!!!! JAKIŚ KICZ! KTO BY WYTRZYMAŁ JEDZĄC SAMĄ KASZE I TO BEZ SOLI,PRZEZ 10 DNI !? A JAK TO WPŁYNIE NA ŻOŁĄDEK? MASAKRA!!!
    może z innej beczki ale mój pies jak przeszedł z makaronu na kaszę to się rozchorował no ale też bardzo schudł
    Cytat Zamieszczone przez Sabionka Zobacz posta
    G_osiek, Olo_olo, Demonka widze, ze my wszystkie jutro mamy ostatni dzien Zycze nam ladnych wynikow u mnie wiem, ze bedzie marny mimo iz polaczona tura...
    ja też mam jutro ostatni dzień,pytanko robicie sobie oszukańca czy jedziecie dalej z dietką?
    Witam Wszystkich bardzo cieplutko
    Dwa tygodnie do świąt
    Od dzisiaj zero słodyczy do świąt i wzorcowa dieta Hayowa - zobaczę ile mi spadnie .Nie piszę ile mam , jak dogonię suwaczek to napiszę , ale nie jest źle patrząc na to co jadłam , znaczy ile słodkiego pochłaniałam.
    Czekam niecierpliwie do jutra , w sprawie odpowiedzi o pracy.

Wszyscy powinniśmy sobie postanowić ,że do świąt dietka będzie wzorcowa.
    Wtedy efekty powinny być murowane.
    Życzę nam tego abyśmy wytrwali.
    no ja słodyczy też nie jem choć zasługuję na baty bo skusiłam się wczoraj na dwie krówkiale od teraz zero słodkości chyba że z mężem
    trzymam kciuki w sprawie pracy
    Cytat Zamieszczone przez Ilonta Zobacz posta
    Cześć Dziewczynki!!
    Na początek gratulacje dla wszystkich, które zrzuciły te wredne kilogramy i pocieszonko dla tych, co stoją w miejscu. Nie załamujcie się chwilowymi przestojami, dacie radę.

Ostatnio nie miałam czasu na wchodzenie na forum, a wczoraj poszliśmy na piwko z ludźmi z firmy. Niby było fajnie, ale mój Misiek popsuł mi całkowicie humor, a po powrocie do domu dołożyła się babcia. Misiek najpierw się obraził, że pojechałam swoim samochodem, a powinnam siedzieć w domu i czekać, aż łaskawie mnie zawiezie, a potem przysyłał smsy, że miło, że dbam o jego samopoczucie, że się martwi, a ja mam to gdzieś i takie tam. Babcia wystrzeliła, że jako narzeczona powinnam siedzieć w domu i pilnować faceta, bo jeszcze mnie zostawi za wychodzenie ze znajomymi. Dziś nadal jestem wyprowadzona z równowagi i wściekła. Miałam iść na przymierzanie sukien z siostrą, ale straciłam na to ochotę. Sorry, że smęcę, ale musiałam się komuś wygadać.

Buziaki Kochane Chudzielce!!
    bardzo zaborczy ten twój Misio,przecież wypad z przyjaciułmi to nic złego a czy jemu nie zdażają się takie wypady?
    mnie dziś okropnie boli gardło,miałam myć dalej okna ale chyba dziś zrezygnuję bo coś zachmurzone na dworku no ito gardło a nie chcę zaprawić się na święta,miłego dzionka

Mieszka w
    Rzeszów

Cytat Zamieszczone przez Milvanka Zobacz posta
    Mój mąż nie wierzył że wytrzymam choć dzień bez słodyczy i nadal się dziwi. On oczywiście przy mnie bezczelnie objada się moimi ulubionymi czekoladkami, precelkami batonikami itp i się ze mnie śmieje wredota
    czekaj czekaj wredota jak się zorientuję ze masz już smukłą talię jędrny tyłek i gibkie ruchy w końcu przestanie się śmiać i będzie trapa na siłownie leciał zebyś zwróciła na niego uwagę a nie oglądała się za lepszym modelem

Obecnie waga wacha się od 59-60 ale suwczka nie zmieniam żeby pokazać że można. Musiałam przytyć ponieważ źle wyglądałam z tamtą wagą Obecnie nie jestem na diecie tylko ćwiczę...

Awatar Halszka1000
    Mieszka w
    Wrocław

renia_33 , Po nowiu księżyca przybywa do pełni i wówczas gorzej się chudnie a zwłaszcza jak się je coś zakazanego . organizm zatrzymuje wodę . Po pełni księżyc maleje i są lepsze efekty odchudzania

Mieszka w
    Rzeszów

Jak będzie więcej warzyw to można będzie robić z pomidorkiem , świeżym ogórkiem , rzodkiewkami i szczypiorkiem.
    Ale się rozmarzyłam , tak już tęsknię do takich pysznych pomidorków
    oj ja też i to prze okrutnie
    control_freak strasznie mi przykro z powodu pieska

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów