Kasieńka i Hereme dzieki za miłe przywitanie
fajnie sie wraca na stare śmieci szczególnie gdy ktoś cie miło wita![]()
Oluś no ja właśnie przymierzam sie do kupna jakiegoś żelu, ale wolałabym w aptece, znasz może jakiś tańszy dobry i nie drogi?? Ja kajdaneczki mam ale jakoś nie używamy hahaha,
efta1983 życzę duuuzzzych spadków wagowych, powodzenia 3mam za ciebie kciukasy![]()
kasienka0410 polecam sięoczywiście raz się żyje i świat się nie kończy - chociaż mi się wydawało że się skończył - nigdy bym nie pomyślała że mogę byc tak szczęśliwa mimo tak wielu przytłaczających spraw
mania85 no za to co napisałaś to czeka Cię zasłużona chłosta kochana![]()
![]()
![]()
efta1983 zaszokowałaś wszystkich swoim wyglądem?
ja dzis na wadze 70 czyli niby bez zmian ale biorac pod uwage to ze kret mnie nie opuscil i ten ksiezyc to odejmuje sobie kilogram lacznie, czyli tym razem tylko -1kg liczylam na wiecej szczerze mowiac..zastanawiam sie nad zmiana diety![]()
Ostatnio edytowane przez truskaffka2 ; 29-03-2010 o 13:09
OJ TAK!
nie było chyba nikogo kto by nie zauważył że schudłam !
nasłuchałam sie mnustwo komplementów!
chyba nic tak nie cieszy!
moja przyjaciółka tylko mnie trochę "zawiodła" bo spojrzała na mnie i powiedziała że w kóncu wygladam normalnie. w sumie to z jej strony liczyłam na coś wiecej... ale co tam. ona nigdy nie była gruba nawet w ciąży ważyła jak piórko wiec chyba po prostu nie rozumie tego co my wszystkie przeżywamy odchudzając sie i jaką dumą jest schudnąć.
Witam wszystkich nie było mnie 2 dni i znów mnóstwo do czytania.Dziś 5 dzień na II turze,wagowo rewelacji nie ma ,ale ogólnie 2,4 kg zgubione,chociaż wczoraj miałam niższą wagę niż dziś ale może przesadziłam,choć Halszka pisze że księżyc w pełni to może to .Grzeszki sa ,jak czytam każda ma coś na sumieniu.Dziś nawet się pomyliłam bo mam 3x B I 1xWB,a wczoraj zmiksowałam sobie owoce w blenderze grapefruit, pomarańcz, 2 jabłuszka i sok z 1/2 cytryny-pycha do tego nieraz wsypie zarodki pszenne.I zapomniałam i oczywiscie rano byłam głodna wiec rzuciłam się na chlebek,sama upiekłam gotowa mieszanka z Lidla(SUPER) chlebek pełnoziarnisty rustykalny podzieliłam po 2 kromki reszte zamroziłam.I tym sposobem pominęłam posiłek białkowy.
Ostatnio edytowane przez rysiekasia ; 29-03-2010 o 13:59
Hejo wszystkim!!!
Zaczełam od dzisiaj ta diete ONZjak narazie idzie mi dobrze
myslałam ze bedzie gorzej ponieważ jestem strasznym głodomorem :P ale jest dobrze,mam tylko nadzieje ze wytrzymam te 9 dni i spadnie mi chociaż 1kg
![]()
Mam takie pytanie czy Wy jecie cos gotowanego np.zupy czy cos w tym stylu??