Dobranoc,
miłych smukłych snów![]()
Dobranoc,
miłych smukłych snów![]()
Dzien dobry Lachony!!!i Lachonie!!! hehe!!!
Dzis kolejny bialkowy dziennawet je lubie...
waga w miejscu stoi jak zaczarowana,
wczoraj byla pelnia, mam nadzieje,
ze teraz choc troszke ruszy
Zapowiada sie nawet fajny dzien,
takze pewnie znow spedze go z coreczka na dworze![]()
na spacerkach![]()
wieczorem po calym dniu jestem tak padnieta
(mala daje niezly wycisk),
ze nie mam ochoty juz na nic
Dopadl mnie dol...za 4 dni,
zmiana kodu...3 z przodu...![]()
Babetta po zmianie kodu,
do tej pory chyba sie nie otrzasnela,
bo cos zniknela
Mam nadzieje, ze mi niedlugo przejdzie...
A teraz wam poodpisuje troszke
Zycze wszystkim milego i slonecznego
dzionka!!! i spadkow!!!
---------- Wiadomość dodana o 07:07 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 06:53 ----------
Ewcia, no wlasnie tak to jest, ze jak sie schudnie, to wie sie z jakim wysilkiem i poswieceniem sie do tego dazy..i czekamy na te komplementy jak na deszczi cieszy nas strasznie, jak nasi bliscy zauwazaja roznice! mam nadzieje, ze moi nie beda slepi i krotkowzroczni i ja dostrzega w te swieta
czego wszsytkim zycze!!
Aniu, no wlasnie, ja mialam tez taka nadzieje, a tu widze, ze moja @ chyba wczesniej przyjedzie mercedesem...bo od wczoraj to do mnie bez kija nie podchodz...zabilabym...a ja mam tak na pare dni przed...a moja miala byc po swietach..z
Ostatnio edytowane przez Sabionka ; 31-03-2010 o 07:09
He hea moja ogarnela
i to bardzo
hehe, dokladnie wiem co to jest...polecam
![]()
Witaj! pytasz o zastoj...jak widzisz po moim podpisie, to mi tak niezbyt spada od jakiegos miesiaca, a teraz to wogole stoi, ale trwam na onzecie, czekam, bo wiem na przykladzie innych dziewczyn, ze niedlugo waga ruszy z kopytaczego Tobie tez zycze! i wszsytkim zastanym
![]()
Hmmm, juz koniec? nadrobilam
Malo napisalyscie wczoraj Moje Lachony
No, ale wiadomo...swieta za pasem, piekna pogoda
Takze jestescie rozgrzeszeni
Uciekam tymczasem zjesc jakies bialko na sniadanie
I umyc coreczke...bo mi wlasnie zasmiardla
Och, niech no szybciej sie nauczy wolac!!!
Mamo kupa!!!bo na razie , to po fakcie daje znac...
Witajcie miłe panie i panowie. Ja jutro kończę turę ONZ. Którą - a bo ja to wiem. Ale zapewne ma wysoki numer. W piątek też podietkuję a raczej poposzczę.
Plan na dzisiaj:
1. Pomidorki koktajlowe z cebulką (sałatka) + kromka chleba czarnego + kawa z mlekiem
2. 2 pomarańcze + herbatka
3. Pomello i jabłko + kawa z mlekiem
4. Serek wiejski light + herbata
I oczywiście 1,5l wody mineralnej.
No i dzisiaj zaczynam porządki świąteczne. Nie mam dużo bo tylko swoje 54 metry posprzątać. A w wielki piątek będę świąteczne smakołyki szykować i mam nadzieję, że jakoś przetrwam. Powodzenia wszystkim dzisiaj w diecie, a tym na oszukańcach smacznego.
madziamysz a może poprostu okres ci sie zbliża??
apropos no poczytaj dokładnie albo faktycznie weź do łóżka może twój mąż będzie wiedział o co chodzi, polecam tą pozycję bo jest na prawdę świetnaa co do niepełnoletnich, to wiesz ten post był do ciebie a nie do niepełnoletnich a z drugiej strony to gdzie jest powiedziane że niepelnoletni nie mogą sie kochać
ja już jako niepełnoletnia to robiłam hahah
ja jej nie widziałam hahaha
efta1983 fajnie że się mie przejełaś, tym co powiedziała, tak trzymaj
Oluś ty mi się tak łatwo nie poddawaj, głowa do góry i do ćwiczeń marsz!!!!
---------- Wiadomość dodana o 07:56 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 07:50 ----------
sabionka a mogę zapytać ile twoja córcia ma miesięcy??
no fajnie że ty mnie zrozumiałaś, ja też tą pozycję bardzo lubie
Sabionka u mnie też dzisiaj prawie same białka, czeka mnie ten cięższy okres dietki bo ja to za białkami nie przepadam za bardzo, zazdroszcze ci że ty białak lubisz
Łoł chłopie szalejesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gratulacje!
---------- Wiadomość dodana o 08:30 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 08:25 ----------
Sabionka o co chodzi ze zmianą kodu bo nie rozumiem???? coś mnie omineło????????
---------- Wiadomość dodana o 08:31 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 08:30 ----------
Maniabiorę wypłatę i kupuje karnet na fitness juz postanowione ale to po swietach!
A ty to jesteś kurde agentka z tymi opisami pozycji łóżkowych szapoba dla ciebie czekam na inne opisy![]()
I co najważniejsze umiem sobie odmawiać ;p
Wczoraj z kumplami oglądaliśmy mecz, były chipsy i piwo ale nawet nie ruszyłem mimo wielkiej ochoty
---------- Wiadomość dodana o 08:36 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 08:33 ----------
Mania przerwe dopiero zrobie jak będzie 8 z przodu![]()