Strona 3462 z 4555 PierwszyPierwszy ... 2462 2962 3362 3412 3452 3460 3461 3462 3463 3464 3472 3512 3562 3962 4462 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 34,611 do 34,620 z 45548
Like Tree1Lubią to

Wątek: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Awatar niki1983
    niki1983 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Myszków

Domyślnie Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    mam dla was coś na poprawe humoru ja płaczę ze śmiechu

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    prosimy o głosiki!
    Rano dogonie suwaczek coś prognozuje

I tura -> -1,5 kg
    II tura -> -0,5 kg
    III tura -> -1,0 kg

Awatar Gogasz
    Gogasz jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Gdansk

Wpadlam na Wasza stronke wczoraj w nocy, bardzo mnie zafascynowalo tepo gubionych przez Was kg. Ja obecnie jestem na Slim Fascie, ale nie zgubilam jeszcz ani grama. Obecnie waze 85 kg z czym koszmarnie sie czuje, osiem miesicy temu urodzilam synka i mam wrazenie, ze nadal chodze w ciazy, bo po prostu tak wygladam. Prosze pomozcie, moj email : [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] . Z gory serdecznie dziekuje i kibicuje wam wszystkim. Kozystajac z okazji zycze wam wszystkim SMACZNEGO JAJKA I MOKREGO DYNGUSA

Awatar apropos
    apropos jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Nowa Sól
    Wpisy na blogu
    9

Witajcie kochani!!!!
    WOW ilu mamy gości!!! 67
    Więc tak na wszelki wypadek

NIE WYSYŁAMY DIET NA MEILE!!!!
    BO NAM NIE WOLNO!!!!
    Jak komuś zależy niech poszuka na
    96 stronie wątku!

No dobra ludki cotygodniowy raport wagowy
    dziś rano zobaczyłam 59kg potem był kret
    no i cały czas czekam na @
    Więc ta waga nie jest taka wiarygodna.

---------- Wiadomość dodana o 00:16 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 00:07 ----------

Cytat Zamieszczone przez Sabionka Zobacz posta
    Dopadl mnie dol...za 4 dni, zmiana kodu...3 z przodu... Babetta po zmianie kodu, do tej pory chyba sie nie otrzasnela, bo cos zniknela Mam nadzieje, ze mi niedlugo przejdzie...
    SABIONKA nie dolinuj!!! Ja byłam tak dumna
    z mojej trzydziestki że latałam z tortem po
    całym centrum handlowym (wtedy pracowałam
    w BUT-S ) Nadal uważam że to najpiękniejszy moment
    w życiu kobiety.

---------- Wiadomość dodana o 00:27 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 00:16 ----------

Cytat Zamieszczone przez Nemanja Zobacz posta
    Pierwsza tura ONZ za mną i na wadze -4,1 kg
    NEMANJA GRATULACJE!!!!
    Wam facetom to tylko pozazdrościć tak
    szybko chudniecie!
    Pięknie Ci waga poleciała Tak trzymaj!!!

---------- Wiadomość dodana o 00:35 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 00:27 ----------

Cytat Zamieszczone przez Hermenegida Zobacz posta
    widzicie dziewczyki rozmawiacie o pozycjach i innych takich a tu koleżanka przebiła wszystkich bo "5 Michałów" w łóżku miała i wszystkich "wyrąbała"
    HERME liczy się jakość a nie ilość!!!
    Dobrze że mój Miś tego nie czyta,bo by mu
    koszulka na klacie z dumy pękła.

---------- Wiadomość dodana o 00:40 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 00:35 ----------

Cytat Zamieszczone przez Ola2631 Zobacz posta
    U mnie dzisiaj ostatni dzień ONZ. Jutro Ostateczne ważenie ale ja już dziś przesuwam strażnika. Co najwyżej jutro poprawię. Póki co w tej turze 2 kiloski na minusie.
    OLA gratulacje!!!
    Narazie takie cichutkie poczekam na
    oficjalny wynik

Porady,przepisy,jadłospisy Nasze życie - Nasza Dieta ONZ i TURBO - Grupy Wsparcia Dieta.pl
    Moja dieta ONZ i przepychanki z jojem...Grupy Wsparcia Dieta.pl MÓJ BLOG

Awatar apropos
    Mieszka w
    Nowa Sól
    Wpisy na blogu
    9

Cytat Zamieszczone przez mania85 Zobacz posta
    apropos no to fajnie że mężulek zrozumiał o co chodzi w tej pozycji, i jak wrażenia haha
    MANIA trochę nam się scenariusz w łożku
    zmienił ale jak Miś wytłumaczył mi tą
    pozycję to pamiętam że robiliśmy.
    Fajnie było - zawsze jest fajnie...

---------- Wiadomość dodana o 00:46 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 00:43 ----------

Cytat Zamieszczone przez mania85 Zobacz posta
    U mnie dzisiaj 7 dzień dietkowania w sumie jak dzisiaj weszłam na wagę to trochę sie zszokowałam, bo nagle spadł mi kg, waga pokazała 66.8 na razie przesunęłam suwaczek na 67 (nie mogłam sie powstrzymać)
    MANIA RENIA gratulacje!
    Też narazie cichutkie....

---------- Wiadomość dodana o 00:52 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 00:46 ----------

Cytat Zamieszczone przez Halszka1000 Zobacz posta
    To jest wielkie osiągnięcie. Mogłabyś wstawić do prywatnego albumu zdjęcie przed odchudzaniem i obecne . Nacieszyłabyś nasze oczki jak ładnie kiloski Ci spadły.
    OLA podpisuję się pod tym postem.
    UWAGA zbieramy podpisy co by OLA dała
    zdjęcia do albumu!!!!

---------- Wiadomość dodana o 00:58 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 00:52 ----------

Cytat Zamieszczone przez Ilonta Zobacz posta
    ale stwierdziłam, że czas najwyższy wbić się w spodnie, które zawsze były za ciasne, a momentami wcale nie wchodziły na mój tyłeczek, ba nawet 2 miesiące temu nie mogłam ich dopiąć, a dziś....... są luźnawe!! Normalnie pieję ze szczęścia!! Swojego czasu nosiłam jeansy rozmiar 33, a teraz 28!! Czyli to jednak jest możliwe!!
    ILONTA GRATULACJE!!!!
    wiem co czujesz bo mam to samo!
    UWIERZCIE ŻE MOŻNA!!!!
    Ostatnio edytowane przez apropos ; 01-04-2010 o 23:50

Porady,przepisy,jadłospisy Nasze życie - Nasza Dieta ONZ i TURBO - Grupy Wsparcia Dieta.pl

Awatar apropos
    Mieszka w
    Nowa Sól
    Wpisy na blogu
    9

Cytat Zamieszczone przez centymetr Zobacz posta
    dziewczyny rezygnuje z dietki to koniec ! nic mi to nie daje waga stoi i nie chce ruszyć!!!!!! już was nie będe odwiedzać bo kończe z dietą ,a teraz idę się nażreć ciastek ,a w szufladzie mam czekolade,a potem pujdę na lody,a na sam koniec wypije zgrzewkę coca-coli!
    CENTYMETR ale ktoś Ci doła wykopał
    no i wpadłaś!!!
    Wyłaź i jak już żerżesz te ciastka to się porycz
    potem pooglądaj zdjęcia osób którym się udało
    i wracaj na dietę!!!!
    Co Ty gorsza jesteś? A może z czegoś innego
    zbudowana jest Twoja sylwetka? DASZ RADĘ!!!
    Księżyc spada więc i waga będzie łatwiej spadać.
    Może spróbuj innej diety.
    Trzymaj się!!! z dala od tej szuflady
    No dobra chyba dałam się nabrać.
    Wiecie że pamiętałam o Prima Aprilis ale nikomu
    nic nie wywinęłam i nikt mi nawet dzieci.
    Brakowało mi tego Dzięki CENTYMETR!!!!
    Ostatnio edytowane przez apropos ; 02-04-2010 o 00:08

Awatar apropos
    Mieszka w
    Nowa Sól
    Wpisy na blogu
    9

Cytat Zamieszczone przez Mumtaz Zobacz posta
    Witam Was ponownie Dziewczyny, mi jakos nie wychodzi z dieta,w dzien niby wszystko ok ale jak sie zbliza wieczor to mnie napada wilczy apetyt i nie moge sie pohamowacdobrze,ze chociaz nie tyje ale jak widze wasze suwaczki to mnie ogarnia ZAZDROSC, tez bym juz chciala go przesunac chociazby i 1kg,blagam pomozcie.
    Apropos jestes wyjatkowo piekna blondynka
    MAMTAZ spróbuj przesunąć porę ostatniego
    posiłku na później skoro trudno Ci wytrzymać.
    Jedz większe porcje na ostatni posiłek najlepiej
    białko np.jajka strasznie zapychają.Pij dużo wody.
    Z czasem będzie Ci łatwiej bo żołądek się skurczy
    A może przejdź na Turbo tam masz 6 posiłków
    Dziękuję za miłe słowa...zawstydziłaś mnie

---------- Wiadomość dodana o 01:25 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 01:18 ----------

Cytat Zamieszczone przez tucha_poz Zobacz posta
    dziewczyny! zaraz po świętach zaczynam ONZ!
    bardzo mnie zmobilizowały Wasze suwaczki. Ile średnio zrzucacie podczas jednej tury? zauważyłam, że często pojawia się "4kg"
    a z ciekawości dorzucam jeszcze pytanie - czy wy też "oszukujecie" podczas świąt? )
    TUCHA_POZ witaj u nas!!!
    Wiesz 4kg na turę to bardzo dobry
    ale rzadki wynik.Nie chcę Cię martwić
    ale mało kto osiąga na turze 3kg.
    Ważne że leci duży i gwałtowny spadek
    to większe szanse na jojo.
    W święta grzeszymy...

---------- Wiadomość dodana o 01:31 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 01:25 ----------

Cytat Zamieszczone przez Olo_Olo Zobacz posta
    zaraz mnie sprowadzicie na ziemię i napiszecie że oni mają specjalną linię zawyżoną na dupiate, ale co tam i tak się cieszę
    OLO_OLO nie mają zawyżonej lini
    to Ty się wylaszczyłaś!!!!
    GRATULACJE i ciesz sie bo zasłużyłaś!

---------- Wiadomość dodana o 01:38 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 01:31 ----------

Cytat Zamieszczone przez niki1983 Zobacz posta
    Porady w sprawie sexu - Kawiarenka - - Grupy dyskusyjne Emito.net mam dla was coś na poprawe humoru ja płaczę ze śmiechu
    NIKI DOBRE!!!!
    No i się popłakałam tylko czemu o godz 01.37
    przecież się skutecznie obudziłam!

Ale mimo wszystko spróbuję zasnąć
    DOBRANOC...

mania85 jest nieaktywny Banned

Cytat Zamieszczone przez kasienka0410 Zobacz posta
    w poniedzialek maja dostarczyc takze od wtorku zaczynam oczyszczanie
    kasienka0410, więc po świetach czekamy na ciebie żebyś dalej dietkowała z nami
    Cytat Zamieszczone przez rysiekasia Zobacz posta
    wagowo mały spadek ale czuje i widze ze trochę ubyło tłuszczyku
    rysiekasia no to pięknie, może powoli spada ale ważne że leci w dół

---------- Wiadomość dodana o 07:11 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 07:00 ----------

Cytat Zamieszczone przez Hermenegida Zobacz posta
    mania85 5 Michałów hmmm obawiam się że dla mnie o 4 za dużo
    Hermuś ale powiedz chętnie byś spróbowała z dwoma hahaha :mde:
    Cytat Zamieszczone przez Sabionka Zobacz posta
    Wszyscy przez to przechodzilismy, takze my tez damy rade
    Sabinka wiem na 100% że dasz sobie radę, samo to że już zaczęłaś uczyc córcie, to bardzo wiele jak na że tak powiem dzisiejszych rodziców, którym sie wydaje że dziecko z pampersem to i do 4go roku moze chodzić w pampersie bo tak im wygodnie
    Cytat Zamieszczone przez rysiekasia Zobacz posta
    Mania85 HURRA ,dzieki nauczyłam się ,bo też wam zazdrościłam tych ładnych postów,pozdrawiam
    rysiekasia cieszę się kochana że mogłam pomóc, teraz nie pozostaje nic innego tylko pisac
    Cytat Zamieszczone przez tucha_poz Zobacz posta
    dziewczyny! zaraz po świętach zaczynam ONZ! bardzo mnie zmobilizowały Wasze suwaczki. Ile średnio zrzucacie podczas jednej tury? zauważyłam, że często pojawia się "4kg" a z ciekawości dorzucam jeszcze pytanie - czy wy też "oszukujecie" podczas świąt? )
    tucha_poz witaj w śród nas, czekamy na ciebie po świetach, ja zaszynam we wtorek następną turę, a na świeta wypadają mi oszukańce,
    Cytat Zamieszczone przez Mumtaz Zobacz posta
    Witam Was ponownie Dziewczyny, mi jakos nie wychodzi z dieta,w dzien niby wszystko ok ale jak sie zbliza wieczor to mnie napada wilczy apetyt i nie moge sie pohamowacdobrze,ze chociaz nie tyje ale jak widze wasze suwaczki to mnie ogarnia ZAZDROSC, tez bym juz chciala go przesunac chociazby i 1kg,blagam pomozcie.
    Mumtaz musisz przertwać, na początku jest trochę cieżko ale z biegiem czasu nie będzie Cie już tak bardzo ciągneło na wieczór do jedzenia, może powinnaś sobie pójść na dietę Turbo tam jest tyle jedzenia że cięzko zjeść życzę dużo wytrwałości

---------- Wiadomość dodana o 07:15 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 07:11 ----------

Cytat Zamieszczone przez Olo_Olo Zobacz posta
    Dziewuszki! Dziś byłam w sklepie no i spodnie rozmiar 30 a kiedyś 32 i tak są lużne w pasie ale ponieważ kiedyś wam pisałam że jestem dupiata i mam grube nogi to na tyłku leżą idealnie a w pasie zawsze pasek taki mój los no ale rozmiar 30!!! Nawet sobie nie zdawałam sprawy z tego że jestem szczuplejsza i faktycznie troszkę tych centymetrów tu ówdzie ubyło. Potem poszłam do orseya przymierzałam spódnice i byłam przekonana że mój przyszły nie doszły przyniósł mi rozmiar 40 a w domu patrze a to rozmiar 38 masakra ja i rozmiar 38 na dupie to się rzadko zdarzało. Pewnie zaraz mnie sprowadzicie na ziemię i napiszecie że oni mają specjalną linię zawyżoną na dupiate, ale co tam i tak się cieszę tak więc dzisiejszy dzień uznaje za udany jeśli chodzi o zakupy. Mało tylko piłam i teraz nadrabiam bo mnie suszy eh __________________
    Oluś no gratuleję mniejszych gatków brawo

---------- Wiadomość dodana o 07:21 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 07:15 ----------

Cytat Zamieszczone przez apropos Zobacz posta
    MANIA RENIA gratulacje! Też narazie cichutkie....
    dzięki kochana
    MANIA trochę nam się scenariusz w łożku zmienił ale jak Miś wytłumaczył mi tą pozycję to pamiętam że robiliśmy. Fajnie było - zawsze jest fajnie...
    no to fajnie hahah
    No dobra ludki cotygodniowy raport wagowy dziś rano zobaczyłam 59kg potem był kret no i cały czas czekam na @ Więc ta waga nie jest taka wiarygodna.
    apropos, nie ma się czym przejmować jak ma przyjsć wstrętna @ to człowiek zaraz ma więcej na wadze, głowa go góry, i tak jest z Ciebie extra laseczka
    Cytat Zamieszczone przez niki1983 Zobacz posta
    Porady w sprawie sexu - Kawiarenka - - Grupy dyskusyjne Emito.net mam dla was coś na poprawe humoru ja płaczę ze śmiechu Aktywne smyki - Zdjęcie konkursowe niki1983 - Benc.pl prosimy o głosiki! Rano dogonie suwaczek coś prognozuje
    niki dobre z tym sexem a dzisiejsze głosiki oddane, dobrze że się przypominasz, powodzenia

Witam wszystkie kobietki w piątkowy poranek, mam nadzieję że was ponadrabiałam, u mnie dzisiaj ładnie słoneczko świeci ale na razie jest tylko 6 stopni. Ja dzisiaj znowu zauważyłam na wadze spadek następne pół kg mniej, nie wiem co sie dzieje że tak zaczęło mi spada, w sumie od ok tygodnia zaczęłam pić nie 2l wody a 4 litry, chodzę co chwilę do kibelka sikać ale to nic, no i powiem wam że zaczęłam od 3 dni jeść Clarinol CLA 1000 bo wyczytałam w sieci że byly tam do sprzedaży jakieś nastepne tabletki cud co się po nich chudnie, pomyślałam poczytam na jakimś forum co dziewczyny o nim piszą i okazało sie że ten specyfik ma taki sam skład jak clarinol a jest dostępny w aptece za połowę ceny, a na allegro znalazłam jeszcze o połowę ceny tańszy niż w aptece już z wysyłką, wiec postanowiłam że kupię i spróbuję co mi szkodzi i powiem wam że zaczęło mi tak jakoś więcej spadać waga,

Awatar kokusia31
    kokusia31 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Mińsk Mazowiecki

Witajcie kochani. Nie mam ostatnio czasu zaglądac i zaległości mam uuu i jeszcze więcej. Ale jeszcze Was nadrobię. Od wczoraj tak jakby nie trzymam diety bo nie mam czasu jeśc co dwie godziny i tylko łapię coś w locie a dziś pieczemy ciacha i trza będzie próbowac Na szczęście waga ładnie stoi na 86 więc nie rozpaczam. Nie wiem czy jeszcze będę miała czas zajrzec tu przed świętami więc już teraz

Życzę Wam wszyskim zdrowych, wesołych, pogodnych a przede wszystkim ciepłych i rodzinnych świąt. I żeby te wszystkie mazurki, baby, baranki, żurki i inne wielkanocne specjały za mocno Wam w biodra i brzuszki nie poszły Wesołych Świąt moje kochane szczuplaczki

OD MASZKARONA DO LACHONA

Cytat Zamieszczone przez kokusia31 Zobacz posta
    Witajcie kochani. Nie mam ostatnio czasu zaglądac i zaległości mam uuu i jeszcze więcej. Ale jeszcze Was nadrobię. Od wczoraj tak jakby nie trzymam diety bo nie mam czasu jeśc co dwie godziny i tylko łapię coś w locie a dziś pieczemy ciacha i trza będzie próbowac Na szczęście waga ładnie stoi na 86 więc nie rozpaczam. Nie wiem czy jeszcze będę miała czas zajrzec tu przed świętami więc już teraz
    kokusia31 fajnie że waga nie leci do góry, nie grzesz za dużo i wracaj do dietkowania z nami po świetach, dzieki za życzonka

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów