[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
mam dla was coś na poprawe humoru ja płaczę ze śmiechu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
prosimy o głosiki!
Rano dogonie suwaczek coś prognozuje![]()
Wpadlam na Wasza stronke wczoraj w nocy, bardzo mnie zafascynowalo tepo gubionych przez Was kg. Ja obecnie jestem na Slim Fascie, ale nie zgubilam jeszcz ani grama. Obecnie waze 85 kg z czym koszmarnie sie czuje, osiem miesicy temu urodzilam synka i mam wrazenie, ze nadal chodze w ciazy, bo po prostu tak wygladam. Prosze pomozcie, moj email : [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] . Z gory serdecznie dziekuje i kibicuje wam wszystkim. Kozystajac z okazji zycze wam wszystkim SMACZNEGO JAJKA I MOKREGO DYNGUSA![]()
Witajcie kochani!!!!
WOW ilu mamy gości!!! 67
Więc tak na wszelki wypadek
NIE WYSYŁAMY DIET NA MEILE!!!!
BO NAM NIE WOLNO!!!!
Jak komuś zależy niech poszuka na
96 stronie wątku!
No dobra ludki cotygodniowy raport wagowy
dziś rano zobaczyłam 59kgpotem był kret
no i cały czas czekam na @
Więc ta waga nie jest taka wiarygodna.
---------- Wiadomość dodana o 00:16 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 00:07 ----------
SABIONKA nie dolinuj!!!Ja byłam tak dumna
z mojej trzydziestki że latałam z tortem po
całym centrum handlowym(wtedy pracowałam
w BUT-S ) Nadal uważam że to najpiękniejszy moment
w życiu kobiety.
---------- Wiadomość dodana o 00:27 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 00:16 ----------
NEMANJA GRATULACJE!!!!
Wam facetom to tylko pozazdrościć tak
szybko chudniecie!
Pięknie Ci waga poleciała Tak trzymaj!!!
---------- Wiadomość dodana o 00:35 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 00:27 ----------
HERME liczy się jakość a nie ilość!!!
Dobrze że mój Miś tego nie czyta,bo by mu
koszulka na klacie z dumy pękła.
---------- Wiadomość dodana o 00:40 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 00:35 ----------
OLA gratulacje!!!
Narazie takie cichutkie poczekam na
oficjalny wynik![]()
Porady,przepisy,jadłospisy Nasze życie - Nasza Dieta ONZ i TURBO - Grupy Wsparcia Dieta.pl
Moja dieta ONZ i przepychanki z jojem...Grupy Wsparcia Dieta.pl MÓJ BLOG
MANIA trochę nam się scenariusz w łożku
zmieniłale jak Miś wytłumaczył mi tą
pozycję to pamiętam że robiliśmy.
Fajnie było - zawsze jest fajnie...
---------- Wiadomość dodana o 00:46 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 00:43 ----------
MANIA RENIA gratulacje!
Też narazie cichutkie....
---------- Wiadomość dodana o 00:52 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 00:46 ----------
OLA podpisuję się pod tym postem.
UWAGA zbieramy podpisy co by OLA dała
zdjęcia do albumu!!!!
---------- Wiadomość dodana o 00:58 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 00:52 ----------
ILONTA GRATULACJE!!!!
wiem co czujesz bo mam to samo!
UWIERZCIE ŻE MOŻNA!!!!
Ostatnio edytowane przez apropos ; 01-04-2010 o 23:50
Porady,przepisy,jadłospisy Nasze życie - Nasza Dieta ONZ i TURBO - Grupy Wsparcia Dieta.pl
CENTYMETR ale ktoś Ci doła wykopał
no i wpadłaś!!!
Wyłaź i jak już żerżesz te ciastka to się porycz
potem pooglądaj zdjęcia osób którym się udało
i wracaj na dietę!!!!
Co Ty gorsza jesteś? A może z czegoś innego
zbudowana jest Twoja sylwetka? DASZ RADĘ!!!
Księżyc spada więc i waga będzie łatwiej spadać.
Może spróbuj innej diety.
Trzymaj się!!! z dala od tej szuflady
No dobra chyba dałam się nabrać.
Wiecie że pamiętałam o Prima Aprilis ale nikomu
nic nie wywinęłam i nikt mi nawet dzieci.
Brakowało mi tego Dzięki CENTYMETR!!!!
Ostatnio edytowane przez apropos ; 02-04-2010 o 00:08
MAMTAZ spróbuj przesunąć porę ostatniego
posiłku na później skoro trudno Ci wytrzymać.
Jedz większe porcje na ostatni posiłek najlepiej
białko np.jajka strasznie zapychają.Pij dużo wody.
Z czasem będzie Ci łatwiej bo żołądek się skurczy
A może przejdź na Turbo tam masz 6 posiłków
Dziękuję za miłe słowa...zawstydziłaś mnie
---------- Wiadomość dodana o 01:25 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 01:18 ----------
TUCHA_POZ witaj u nas!!!
Wiesz 4kg na turę to bardzo dobry
ale rzadki wynik.Nie chcę Cię martwić
ale mało kto osiąga na turze 3kg.
Ważne że leci duży i gwałtowny spadek
to większe szanse na jojo.
W święta grzeszymy...
---------- Wiadomość dodana o 01:31 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 01:25 ----------
OLO_OLO nie mają zawyżonej lini
to Ty się wylaszczyłaś!!!!
GRATULACJE i ciesz sie bo zasłużyłaś!
---------- Wiadomość dodana o 01:38 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 01:31 ----------
NIKI DOBRE!!!!
No i się popłakałam tylko czemu o godz 01.37
przecież się skutecznie obudziłam!
Ale mimo wszystko spróbuję zasnąć
DOBRANOC...
kasienka0410, więc po świetach czekamy na ciebie żebyś dalej dietkowała z nami
rysiekasia no to pięknie, może powoli spada ale ważne że leci w dół
---------- Wiadomość dodana o 07:11 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 07:00 ----------
Hermuś ale powiedz chętnie byś spróbowała z dwoma hahaha :mde:
Sabinka wiem na 100% że dasz sobie radę, samo to że już zaczęłaś uczyc córcie, to bardzo wiele jak na że tak powiem dzisiejszych rodziców, którym sie wydaje że dziecko z pampersem to i do 4go roku moze chodzić w pampersie bo tak im wygodnie
rysiekasia cieszę się kochana że mogłam pomóc, teraz nie pozostaje nic innego tylko pisac
tucha_poz witaj w śród nas, czekamy na ciebie po świetach, ja zaszynam we wtorek następną turę, a na świeta wypadają mi oszukańce,
Mumtaz musisz przertwać, na początku jest trochę cieżko ale z biegiem czasu nie będzie Cie już tak bardzo ciągneło na wieczór do jedzenia, może powinnaś sobie pójść na dietę Turbo tam jest tyle jedzenia że cięzko zjeśćżyczę dużo wytrwałości
---------- Wiadomość dodana o 07:15 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 07:11 ----------
Oluś no gratuleję mniejszych gatków brawo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
---------- Wiadomość dodana o 07:21 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 07:15 ----------
dzięki kochana
no to fajnie hahah
apropos, nie ma się czym przejmować jak ma przyjsć wstrętna @ to człowiek zaraz ma więcej na wadze, głowa go góry, i tak jest z Ciebie extra laseczka
niki dobre z tym sexema dzisiejsze głosiki oddane, dobrze że się przypominasz, powodzenia
Witam wszystkie kobietki w piątkowy poranek, mam nadzieję że was ponadrabiałam, u mnie dzisiaj ładnie słoneczko świeci ale na razie jest tylko 6 stopni. Ja dzisiaj znowu zauważyłam na wadze spadeknastępne pół kg mniej, nie wiem co sie dzieje że tak zaczęło mi spada, w sumie od ok tygodnia zaczęłam pić nie 2l wody a 4 litry, chodzę co chwilę do kibelka sikać ale to nic, no i powiem wam że zaczęłam od 3 dni jeść Clarinol CLA 1000 bo wyczytałam w sieci że byly tam do sprzedaży jakieś nastepne tabletki cud co się po nich chudnie, pomyślałam poczytam na jakimś forum co dziewczyny o nim piszą i okazało sie że ten specyfik ma taki sam skład jak clarinol a jest dostępny w aptece za połowę ceny, a na allegro znalazłam jeszcze o połowę ceny tańszy niż w aptece już z wysyłką, wiec postanowiłam że kupię i spróbuję co mi szkodzi i powiem wam że zaczęło mi tak jakoś więcej spadać waga,
Witajcie kochani. Nie mam ostatnio czasu zaglądac i zaległości mam uuu i jeszcze więcej. Ale jeszcze Was nadrobię. Od wczoraj tak jakby nie trzymam diety bo nie mam czasu jeśc co dwie godziny i tylko łapię coś w locie a dziś pieczemy ciacha i trza będzie próbowac
Na szczęście waga ładnie stoi na 86 więc nie rozpaczam. Nie wiem czy jeszcze będę miała czas zajrzec tu przed świętami więc już teraz
Życzę Wam wszyskim zdrowych, wesołych, pogodnych a przede wszystkim ciepłych i rodzinnych świąt. I żeby te wszystkie mazurki, baby, baranki, żurki i inne wielkanocne specjały za mocno Wam w biodra i brzuszki nie poszłyWesołych Świąt moje kochane szczuplaczki