Strona 3551 z 4555 PierwszyPierwszy ... 2551 3051 3451 3501 3541 3549 3550 3551 3552 3553 3561 3601 3651 4051 4551 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 35,501 do 35,510 z 45548
Like Tree1Lubią to

Wątek: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Awatar Michaszka24
    Michaszka24 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Ryczywół
    Wpisy na blogu
    7

Domyślnie Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Cytat Zamieszczone przez renia_33 Zobacz posta
    dziś ostatni dzień jutro ważenie ale jakoś nie liczę na zbytni spadek,coś nie za bardzo ta turka mi szłato chyba przez tą pogodę taka melancholijna,że często kusiło mnie do złego no i są skutki,może następna pójdzie mi lepiej
    renia, ja też dziś ostatni dzień, powodzenia jutro przy ważeniu

Awatar Ola2631
    Ola2631 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Kraków

Herme ja też postanowiłam nie oglądać telewizji i jako stronę startową ustawiłam dieta.pl. Już nie mogę tego słuchać! Bo mi żal rodzin tych ludzi i tego, że przez media ani chwili spokoju nie mają!! Radio, telewizja, gazety coś okropnego. Czekam końca żałoby narodowej bo chcę powrotu do normalności.
    A tak poza tym, to mam w niedzielę dyżur w szpitalu a pracuję na urazówce więc chyba będzie pracowicie!!

Lecę teraz na pocztę bo jak tak dalej pójdzie to mnie tu z Wami wieczór zastanie!!

I etap 93 = > 80 - walczę!!!
    II etap 80 => 70 - motylem będę....

Awatar Michaszka24
    Michaszka24 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Ryczywół
    Wpisy na blogu
    7

Cytat Zamieszczone przez Olo_Olo Zobacz posta
    Wieczór za tydzień w sobotę zdam relacje jak było
    Dziewczyny!
    Mam poczucie ogromnego zażenowania w związku z tym co się dzieje w Polsce. Mam mieszane uczucia w związku z pochowkiem Pary Prezydenckiej której należy się największy szacunek i wyciszenie po śmierci. A tu kościół swoją decyją znów podzielił spoleczeństwo nasze. Nie idę bronić tych co protestują przeciwko pochówkowi bo uważam że skoro podjęto już taką decyzję to te prostesty są poprostu nie na miejscu. Obie strony są tu winne w tym sporze. Żenada cały świat na nas patrzy...
    Przepraszam zatą wypowiedz ale musiałam, nie chce dominować tego fora takimi opiniami bo są miejsca gdzie można si ena ten temat wypowiedzieć ale chciałam się z wami podzielić moimi osobistymi przemyśleniami.
    Co do dietki to wczoraj bezgrzesznie dziś prawie same dni białkowe będzie dobrze
    Olo, Całkowicie popieram to co piszesz. tez z wieloma rzeczami się nie zgadzam, ale chociaż na czas żałoby przestali by z protestami... Wstyd mi za co niektórych Polaków. najpierw wypłakują się, potem protestują... jaki by nie był, to był prezydentem, a prezydent w kraju jest jak król... przecież nasi królowie tez wcale nie byli tacy świetni i dobrzy, człowiek jest tylko człowiekiem, a po śmierci o nikim się źle nie mówi... niech chowają go gdzie chcą, to nie nasz decyzja, a te protesty to aż żal komentować... mnie jest jest to obojętne, nie płaczę po nich, już nawet wiadomości nie oglądam, ale też nie wnikam w to gdzie ich pochowają... to nie moment na to... takie jest moje zdanie...
    Ostatnio edytowane przez Michaszka24 ; 15-04-2010 o 08:38

Awatar Gogasz
    Gogasz jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Gdansk

Tralalala, ostatni dzien TURBO, tralalala, jutro pierogi, tralalala

Gratuluje wszystkim osiagniec :
    [CENTER]ZDANIA PRAWOJAZDY
    PIERWSZEGO MIEJSCA
    NAPISANIA PRACY[CENTER]

CZASEM WARTO SIE POMECZYC I POSTRESOWAC, ZEBY POZNIEJ MOC SWIETOWAC !!!!!!!!!!

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Hermenegida jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Rzeszów

Ola co prawda to prawda rodzina musi przechodzić katorgę gdzie nie spojrzy tam o tym mówią Oj, bedziesz miaa pracowitą niedziele

Obecnie waga wacha się od 59-60 ale suwczka nie zmieniam żeby pokazać że można. Musiałam przytyć ponieważ źle wyglądałam z tamtą wagą Obecnie nie jestem na diecie tylko ćwiczę...

Awatar Gogasz
    Gogasz jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Gdansk

Cytat Zamieszczone przez Sabionka Zobacz posta
    Dzieki wiesz ja nie mam mozliwosci calego Gdanska obskoczyc, jak cos ciekawego znajdziesz, to slij
    Wiesz dieta nazywa sie ryzowa hehe jest niby taka jednoskaldnikowa, ale wlasciwie nia nie jest, bo jesz owoce, mieso i ryby..z reszta mam tu jadlospis, sama zobacz:
    [url="http://diety.bgv.pl/29"]Diety odchudzaj
    sABIONKA JAK MASZ MAILA TO PODAJ BEDZIE MI LATWIEJ, PROBLEM POLEGA NA TYM, ZE TO NIE BEDZIE Z GDANSK, OBIASNIE CI POZNIEJ.

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar Sabionka
    Sabionka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gdańsk

Cytat Zamieszczone przez Hermenegida Zobacz posta
    Sabionka dzieki za linka - ja strasznie lubie ryż gorzej z moim maleństwem zupełnie go nie rozumiem [COLOR="Silver"]
    he he tak to juz jest z chlopami
    jak nie dostana ziemniara na obiad, to uwazaja, ze to nie byl obiad..moj lubi ryz, makarony, kasze..wiec ni emam problemu..ostatnio nawet sam mowi, ze woli zjesc np ryz czy makaron na obiad czy ziemniaki...cos mu sie przestawilo?

Cytat Zamieszczone przez Gogasz Zobacz posta
    sABIONKA JAK MASZ MAILA TO PODAJ BEDZIE MI LATWIEJ, PROBLEM POLEGA NA TYM, ZE TO NIE BEDZIE Z GDANSK, OBIASNIE CI POZNIEJ.
    chcialam ci wyslac na priva, ale masz wylaczony odbior wiadomosci z reszta jak klikniesz na moj nick to masz tam mojego maila
    START ONZ 9.01.2010 -20KG

RESTART 21.03.2011

Awatar kokusia31
    kokusia31 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Mińsk Mazowiecki

Dzieki wiesz ja nie mam mozliwosci calego Gdanska obskoczyc, jak cos ciekawego znajdziesz, to slij
    Wiesz dieta nazywa sie ryzowa hehe jest niby taka jednoskaldnikowa, ale wlasciwie nia nie jest, bo jesz owoce, mieso i ryby..z reszta mam tu jadlospis, sama zobacz:
    [url="http://diety.bgv.pl/29"]Diety odchudzaj
    A czemu mi się nie chce otworzyć?

Cytat Zamieszczone przez Ola2631 Zobacz posta
    [SIZE=1]
    Wracając do spraw naszego forum, chcę się pochwalić, że pogoniłam nadwyżkę świąteczną i nawet zjechałam poniżej. Zmieniam suwaczek wraz z każdym spadkiem ale obiecałam sobie, że w następnej turze zmienię po 9 dniach. Nie będę się też codziennie ważyć. Wszystkim tym, którym waga stoi w miejscu na własnym przykładzie zaręczam, że ruszy!! Dziewczyny na pradę warto zaczekać czasem.
    Wiecie jaka ja mam satysfakcję, że tyle schudłam?? Jestem z siebie dumna a to wszystko dzięki WAM!! Pozdrawiam i życzę miłego dnia!
    Ola brawo. Ja też w końcu dogoniłam suwaczek

Cytat Zamieszczone przez Ola2631 Zobacz posta
    Poprzysięgłam sobie, że już nigdy nie dopuszczę do takiego nadbagażu jaki miałam. Nie wliczający sytuacji wyjątkowej jaką może być ciąża of kors.
    No ja dlatego na poważnie zaczęłam się odchudzać dopiero teraz jak już mam tyle dzieci ile planowałam

Cytat Zamieszczone przez Hermenegida Zobacz posta
    Ja od wczoraj na mojej "ala ONZ" mam 0,30 mniej więc do mojej wagi brakuje mi 0,10 a do suwaczka 0,6 uwielbiam ONZ kurcze szykuje mi sie grill w sobote i obiad u mamy a tam raz się zyje w końcu jest ONZ
    Brawo.
    Mi w sobotę też szykuje się rozpoczęcie sezonu grillowego ale obie z koleżanka jesteśmy na diecie więc znajdą się dania dietetyczne mimo że ja mam oszukańca w sobotę

Cytat Zamieszczone przez Michaszka24 Zobacz posta
    Olo, Całkowicie popieram to co piszesz. tez z wieloma rzeczami się nie zgadzam, ale chociaż na czas żałoby przestali by z protestami... Wstyd mi za co niektórych Polaków. najpierw wypłakują się, potem protestują... jaki by nie był, to był prezydentem, a prezydent w kraju jest jak król... przecież nasi królowie tez wcale nie byli tacy świetni i dobrzy, człowiek jest tylko człowiekiem, a po śmierci o nikim się źle nie mówi... niech chowają go gdzie chcą, to nie nasz decyzja, a te protesty to aż żal komentować... mnie jest jest to obojętne, nie płaczę po nich, już nawet wiadomości nie oglądam, ale też nie wnikam w to gdzie ich pochowają... to nie moment na to... takie jest moje zdanie...
    Ja też się staram nie oglądać TV ostatnio. Jedynie przyjazd trumien oglądałam. I o ile przy przyjeździe Kaczyńskich to nawet komentowaliśmy z mężowym co nam się podoba a co nie to wczoraj jak te wszystkie zapłakane rodziny. Te dzieci tulące się do trumien. To ryczałam jak bóbr

he he tak to juz jest z chlopami
    jak nie dostana ziemniara na obiad, to uwazaja, ze to nie byl obiad..moj lubi ryz, makarony, kasze..wiec ni emam problemu..ostatnio nawet sam mowi, ze woli zjesc np ryz czy makaron na obiad czy ziemniaki...cos mu sie przestawilo?
    Mój ma tak samo. Jak ma wybór to woli ryż albo kaszę. Stwierdził że jak dla niego to ziemniaki mogą być nawet raz na miesiąc

OD MASZKARONA DO LACHONA

Hermenegida jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Rzeszów

Sabionka wiesz co mój nie je ziemniaków odkąd ja nie jem dostaje u mojej mamy i mówi ze niby nie tęskni kasze je makarony też (nawet dzisiaj bedzie ) ale ryż.. hmm zje ale nie przepada

Obecnie waga wacha się od 59-60 ale suwczka nie zmieniam żeby pokazać że można. Musiałam przytyć ponieważ źle wyglądałam z tamtą wagą Obecnie nie jestem na diecie tylko ćwiczę...

Awatar Ola2631
    Ola2631 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Kraków

Jeśli o mnie chodzi to mam w ogóle awersję do ziemniaków. Zimne mają bardzo specyficzny dla mnie obrzydliwy zapach. A jak mieszkałam w internacie to zawsze dawali już letnie. Wsypywali w czasie ubijania natkę mrożoną pietruszki, która z czasem nabierała brunatnego koloru. Mówię Wam coś obrzydliwego. Ja uwielbiam ryż i mogłabym go jeść codziennie. Dlatego dietę ryżową zapisuję i na pewno kiedyś wykorzystam.

I etap 93 = > 80 - walczę!!!
    II etap 80 => 70 - motylem będę....

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów