Herme ja też postanowiłam nie oglądać telewizji i jako stronę startową ustawiłam dieta.pl. Już nie mogę tego słuchać! Bo mi żal rodzin tych ludzi i tego, że przez media ani chwili spokoju nie mają!! Radio, telewizja, gazety coś okropnego. Czekam końca żałoby narodowej bo chcę powrotu do normalności.
A tak poza tym, to mam w niedzielę dyżur w szpitalu a pracuję na urazówce więc chyba będzie pracowicie!!
Lecę teraz na pocztę bo jak tak dalej pójdzie to mnie tu z Wami wieczór zastanie!!
Olo, Całkowicie popieram to co piszesz. tez z wieloma rzeczami się nie zgadzam, ale chociaż na czas żałoby przestali by z protestami... Wstyd mi za co niektórych Polaków. najpierw wypłakują się, potem protestują... jaki by nie był, to był prezydentem, a prezydent w kraju jest jak król... przecież nasi królowie tez wcale nie byli tacy świetni i dobrzy, człowiek jest tylko człowiekiem, a po śmierci o nikim się źle nie mówi... niech chowają go gdzie chcą, to nie nasz decyzja, a te protesty to aż żal komentować... mnie jest jest to obojętne, nie płaczę po nich, już nawet wiadomości nie oglądam, ale też nie wnikam w to gdzie ich pochowają... to nie moment na to... takie jest moje zdanie...
Ostatnio edytowane przez Michaszka24 ; 15-04-2010 o 08:38
Tralalala, ostatni dzien TURBO, tralalala, jutro pierogi, tralalala
Gratuluje wszystkim osiagniec :
[CENTER]ZDANIA PRAWOJAZDY
PIERWSZEGO MIEJSCA
NAPISANIA PRACY[CENTER]
CZASEM WARTO SIE POMECZYC I POSTRESOWAC, ZEBY POZNIEJ MOC SWIETOWAC !!!!!!!!!!
Ola co prawda to prawda rodzina musi przechodzić katorgę gdzie nie spojrzy tam o tym mówiąOj, bedziesz miaa pracowitą niedziele
he he tak to juz jest z chlopami
jak nie dostana ziemniara na obiad, to uwazaja, ze to nie byl obiad..moj lubi ryz, makarony, kasze..wiec ni emam problemu..ostatnio nawet sam mowi, ze woli zjesc np ryz czy makaron na obiad czy ziemniaki...cos mu sie przestawilo?
chcialam ci wyslac na priva, ale masz wylaczony odbior wiadomosciz reszta jak klikniesz na moj nick to masz tam mojego maila
![]()
A czemu mi się nie chce otworzyć?
Ola brawo. Ja też w końcu dogoniłam suwaczek
No ja dlatego na poważnie zaczęłam się odchudzać dopiero teraz jak już mam tyle dzieci ile planowałam
Brawo.
Mi w sobotę też szykuje się rozpoczęcie sezonu grillowego ale obie z koleżanka jesteśmy na diecie więc znajdą się dania dietetyczne mimo że ja mam oszukańca w sobotę
Ja też się staram nie oglądać TV ostatnio. Jedynie przyjazd trumien oglądałam. I o ile przy przyjeździe Kaczyńskich to nawet komentowaliśmy z mężowym co nam się podoba a co nie to wczoraj jak te wszystkie zapłakane rodziny. Te dzieci tulące się do trumien. To ryczałam jak bóbr
Mój ma tak samo. Jak ma wybór to woli ryż albo kaszę. Stwierdził że jak dla niego to ziemniaki mogą być nawet raz na miesiąc![]()
Sabionka wiesz co mój nie je ziemniaków odkąd ja nie jemdostaje u mojej mamy
i mówi ze niby nie tęskni kasze je makarony też (nawet dzisiaj bedzie
) ale ryż.. hmm zje ale nie przepada
Jeśli o mnie chodzi to mam w ogóle awersję do ziemniaków. Zimne mają bardzo specyficzny dla mnie obrzydliwy zapach. A jak mieszkałam w internacie to zawsze dawali już letnie. Wsypywali w czasie ubijania natkę mrożoną pietruszki, która z czasem nabierała brunatnego koloru. Mówię Wam coś obrzydliwego. Ja uwielbiam ryż i mogłabym go jeść codziennie. Dlatego dietę ryżową zapisuję i na pewno kiedyś wykorzystam.