Dziś mój pierwszy dzień ONZ. Mam do zgubienia 2 cm z talii i 3 cm z bioder. Liczę że 2 tury wystarczą!
Posilek 1 (WB) : jajecznica i jabłko
Posilek 2(W) : 3 kromki chleba owsianego z pomidorem
planuje:
Posilek 3(W) : 2 gotowane marchewki z 1 kromka chleba
Posilek 4(W) : 2 jabłka, śliwka i pomarańcz
szczerze mówiąc jestem trochę głodna bo ostatnio przyzwyczialam się do ciągłego podjadania miedzy posilkami jakis slodyczy czy chipsów.
jeśli chodzi o owoce, to moge zjesc np. suszone jabłka (bez zadnych dodatkow typu cukier itp)? czy tylko swieze?
Z tego co pamiętam to gotowana marchewka odpada na ONZ
---------- Wiadomość dodana o 10:32 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 10:31 ----------
Wczoraj w Biedronce znalazłem wode mineralną niegazowaną za niecałe 1,50 zł 5 litrów i ma minerały ponad 800 mg/l wystarczy czy szukać dalej? ;p
Myślę, że wystarczy. Za taką cenę to i tak bardzo dobrze. Ja się ostatnio przerzuciłam na Piwniczankę. Ma bardzo dużo wapnia i magnezu. Pijam duze ilości kawy a Piwniczanka świetnie uzupełnia niedobory elektrolitów. Ogólna zawartość rozpuszczonych składników w Piwniczance to 1729,4 mg/l.
witam was dziewczyny! onz zakonczone nie wiem z jakim wynikiem bo wagi nie mam:] dzis mam dzien przerwy i jem pizzeeeeeee!!!!!!!!!!!od jutra zaczynam od poczatku
--------------------------------------------
KAŻDA CHWILA TO SZANSA, ŻEBY WSZYSTKO ZMIENIĆ!
Nowy rok - nowa ja!!! Czyli realizujemy postanowienie noworoczne. Start 04.01.2010! - Grupy Wsparcia Dieta.pl
marchewki nie wolno, a owoce jemy tylko do południa, nie na noc
---------- Wiadomość dodana o 11:23 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 11:22 ----------
ja za to za plackami nie przepadam, za ciezkie są dla mnie:/ zjem 2-3 i mam juz dosyc:P
a ja sobie robie pare dni wolnych od pizzy![]()
no własnie dlatego ich nie jem bo mega ciężkie chociaz ja od jakiegoś czasu smaże tylko na oliwie z oliwek i nie sa takie tłuste (przynajmniej nie czuje aż takiej cięzkości) a swoja droga ciekawa jestem ile teraz byłabym wstanie wsunać takich placków![]()