Witam, jestem nowa ale dzis pierwszy dzien na ONZ szczerze powiem ze nie bedzie latwo wytrwac, ale mysle ze dam radeLicze na male wsparcie
![]()
hej hej dziewczynyponawiam swoją prośbę o przesłanie mi dietki ONZ bardzo proszę nie ignorujcie mnie
tez chciałabym schudnąć
![]()
mój mail to [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
pozdrawiam wszystkich odchudzających się i życzę sukcesów w odchudzaniu :*
witamy w gronie, ja tez do starych nie naleze, na pewno dasz rade, razem zawsze razniej.
---------- Wiadomość dodana o 17:35 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 17:33 ----------
Hej Truskaffka2, gratulacje ogromne, cos czuje, ze u mnie tak dobrze nie poszlo, wazonko jutro a ty kobietko TAK TRZYMAJ!!!!!!
---------- Wiadomość dodana o 17:37 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 17:35 ----------
na pewno nikt cie nie ignoruje, diety nikt ci nie wysle po prostu, jesli dobrze sie zorientujesz to zobaczysz, ze na 96 stronie jest ona po prostu do pobrania. Czasami trzeba troszke poczytac![]()
Musisz wyciac tylko od http nie wiem czemu nie chcialo mi sie ladnie wkleic..a moj tez ziemniaki je od przypadkunie lubie ich skrobac...rece potem brudne :P
he he to u mnie podobnie..ja nawet nie lubie ziemniakow, chyba, ze pieczonealbo frytki od czasu do czasu
o boze...
Ola mi obrzydzilahehe moze tobie tez?
Ja również szukam informacji na temat tej diety- nie wiem czy warto na nią tracić pieniądze![]()
Oj dziweczęta i chłopaki a wy tylko o jedzeniu :P:P:P:P
Ale mi smaka zrobiłyście na placki ziemniaczane, chba na oszukańcach zrobie
No i mam zamiar kupić sobie szatkownice żeby nie ścierać paluszków na tarce
A ja piję albo Muszynę-1574,5ml/l albo Muszyniankę- 1815ml/l. Muszynianka jest jedną z droższych wód ale nie chce mi się do pracy dźwigać wody z domu, więc kupuję na miejscu,
A Muszyny to robię zapas do domu kilka butelek, no i niestety muszę ją wieźć autobusem ;/
To już nie marudzę tylko chciałabym chudnąć ale nie wiem czy coś ruszyło bo jestem jakaś bardzo najedzona, to pewnie dlatego że na Turbo jestem, i nie jestem przyzwyczajona do aż 6 posiłków.
Moja magisterka została wstępnie zaakceptowana, muszę jeszcze coś dopisać sformatować i oddać do przeczytania Pani Promotor
Zakupiłam dzisiaj, serum i peeling antycellulitowy i będziemy się smarować
Na buźce mam właśnie maseczkę z zielnej glinki i wyglądam jak Shrek
Miłego wieczoru
Koko widzę że nową fryzurkę masz, bardzo fajnie w niej wyglądasz, tak świeżo i wesoło
Ja też mam 164 cm wzrostu i nie uważam się za niską, tylko taką w sam raz bo większość facetów jest wyższa i mogę śmiało buty na obcasie nosić
Ostatnio edytowane przez g_osiek ; 15-04-2010 o 18:53