Strona 3755 z 4555 PierwszyPierwszy ... 2755 3255 3655 3705 3745 3753 3754 3755 3756 3757 3765 3805 3855 4255 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 37,541 do 37,550 z 45548
Like Tree1Lubią to

Wątek: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Awatar sylwunia2505
    sylwunia2505 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Lubartów

Talking Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Cytat Zamieszczone przez Monaiza Zobacz posta
    Ja też proszę o tego maila z góry dziękuje
    Nie wiem dokładnie o co prosisz ale jeśli chodzi ci o dietkę to jest do ściągnięcia na 96 str tego forum

Awatar Katerina71
    Katerina71 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Domyślnie Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Cytat Zamieszczone przez klaudia77 Zobacz posta
    Witam z rana, trzba walczyć na nowo ale szczerze wam powiem, że jak widzę tą pogodę, ulewę od samego rana to mi się wszystkiego odechciewa:/

ps. i podrzucam linka z rana [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników].
    Głosik oddany a co do pogody to mi już słów brakuje...

Cytat Zamieszczone przez Winners Zobacz posta
    Ja sie jeszcze nie polozylam :P ale glosik oddany, bo i tak juz zaliczylo mi, ze to nastepny dzien. Milego dzionka
    Rany ta godzina a Ty jeszcze na nogach? mi się to zdarzało jak jeszcze nie miałam Szymka a teraz mamusia musi iść szybko spać żeby mieć siły na rozrabianie z Nim Choć przy weekendzie nie raz z mężusiem się Nam przeciągnie
    Cytat Zamieszczone przez Sabionka Zobacz posta

.Dzis ide z malutka do lekarza..kurcze pamietacie pisalam wam, ze mala po katarku dalej mi charczala? no tak pochrapywala jak lezala na wznak..pediatra stwierdzila, ze to na tle alergicznym i dala zyrtec, no i miesiac ponad zlecial jak go bierze..a wczoraj nad ranem malo zawalu nie dostalismy jak mala sie przebudzila, polozyla na plecach i chrapie swoje symfonie i nagle przestala na pare sekund oddychac!! kurde bezdechu dostala!!! jestem tym po prostu przerazona, wiec dzis do pediatry alergologa, potem laryngolog i zobaczymy o co chodzi...mam nadzieje, ze to nic strasznego..strasznie sie o nia boje..
    Mam nadzieję że to nic poważnego trzymam kciuki ! A jeśli choć w najmniejszym stopniu masz zastrzeżenia co do diagnozy lekarki to ja bym na Twoim miejscu zasięgnęła porady u innej żeby mieć 100% pewność.

Witam Was miło choć humorek taki sobie oczywiście przez tą paskudną pogodę! Mój Szymek katarek podłapał ale to silny chłopina więc mam nadzieję że będzie ok. Leczymy się na razie po domowemu bo gorączki brak.
    U mnie ostatni dzień tury strasznie się boje jutrzejszego ważenia....

DIETA ONZ I TURA - 1,5 Kg
    DIETA ONZ II TURA - szkoda gadać ;/ OSZUKANIEC
    DIETA ONZ III TURA - MUSZĘ WYTRWAĆ!

Awatar beta242
    beta242 jest nieaktywny Znany na forum

Cześc dziewczyny u mnie nawet ładna pogoda słońce świeci tylko co z tego jak ja siedzę w murach,
    Właśnie zjadłam drugi posiłek 2 jajka na twardo pużniej serek wiejski a na koniec morze kotleciki sojowe zobaczymy.Po wizycie u fruzjera morze byc wczoraj się sfotografowałam ale szczerze różnicy wielkiej ja osobiście nie widzę .

Awatar sylwunia2505
    Mieszka w
    Lubartów

Smile Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Cytat Zamieszczone przez Katerina71 Zobacz posta
    Głosik oddany a co do pogody to mi już słów brakuje...

Rany ta godzina a Ty jeszcze na nogach? mi się to zdarzało jak jeszcze nie miałam Szymka a teraz mamusia musi iść szybko spać żeby mieć siły na rozrabianie z Nim Choć przy weekendzie nie raz z mężusiem się Nam przeciągnie

Witam Was miło choć humorek taki sobie oczywiście przez tą paskudną pogodę! Mój Szymek katarek podłapał ale to silny chłopina więc mam nadzieję że będzie ok. Leczymy się na razie po domowemu bo gorączki brak.
    U mnie ostatni dzień tury strasznie się boje jutrzejszego ważenia....
    No mi też takie wekendy z moim M się zdarzają przeważnie w sobotki -też dość długo nam się czasami schodzi I dlatego cieszę się że w tą sobotkę wypada mi oszukańczyk więc może być miło

Trzymam kciuki za jutrzejsze ważenie

Awatar sylwunia2505
    Mieszka w
    Lubartów

Cytat Zamieszczone przez beta242 Zobacz posta
    Cześc dziewczyny u mnie nawet ładna pogoda słońce świeci tylko co z tego jak ja siedzę w murach,
    Właśnie zjadłam drugi posiłek 2 jajka na twardo pużniej serek wiejski a na koniec morze kotleciki sojowe zobaczymy.Po wizycie u fruzjera morze byc wczoraj się sfotografowałam ale szczerze różnicy wielkiej ja osobiście nie widzę .
    Nio to dawaj te zdj My ocenimy czy widać czy nie no i fryzurkę chcemy zobaczyć

Awatar Katerina71
    Katerina71 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Cytat Zamieszczone przez sylwunia2505 Zobacz posta
    Trzymam kciuki za jutrzejsze ważenie
    DZIĘKUJE ŚLICZNIE i mam cichą nadzieję że zasłużę sobie na taki miły wieczorek z M

---------- Wiadomość dodana o 13:14 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 13:12 ----------

Po wizycie u fruzjera morze byc wczoraj się sfotografowałam ale szczerze różnicy wielkiej ja osobiście nie widzę .
    Tak tak dawaj dawaj foteczkę a My powiemy szczerze

DIETA ONZ I TURA - 1,5 Kg
    DIETA ONZ II TURA - szkoda gadać ;/ OSZUKANIEC
    DIETA ONZ III TURA - MUSZĘ WYTRWAĆ!

Awatar Sabionka
    Sabionka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gdańsk

Cytat Zamieszczone przez Greka69 Zobacz posta
    Pijecie po 4,5l wody? O.O ja wypiję dwa łącznie z kawami i mam dość O.o nie daje rady więcej ja od dzisiaj na oszukańcach, miały być od jutra, ale dzisiaj dzień dziecka i planują wieczorem pizze, więc zrobię od dzisiaj oszukańcze a od piątku znowu start
    Greka zdaza mi si eczasem tyle wypic ale tylko wtedy gdy jest bardzo cieplo..normalnie wypijam ostatnio 2-3 kawy, ktorych z reszta nie wlicza sie do plynow i butelke wody 1,5l, do tego jakies 2 herbatki, co daje okolo 2litrow

Cytat Zamieszczone przez centymetr Zobacz posta
    hej laseczki miałam zacząć kolejną turę w poniedziałek ,ale jakoś tak zleciało ,no i kasy za bardzo nie mam ,żeby kupić odpowiednbi prowiant,ale zaczynam już od jutra miałam teraz przerwe aż6 dni ,ale nie przejmuje się tym jakoś tak dobrze się czuje w swoich ciuchach ,że niespieszy mi się ,a i tak schudnę...
    Wiesz Karina, bardzo dobrze do tego podchodzisz, ja tez mam teraz taki okres, ze oszukancze sa te turki, mam troche do zrzucenia jeszcze, ale po malu wole to zrobic, moze mnie wtedy jojo nie dopadnie

Cześc dziewczyny-nareszcie nadrobiłam zaległe stronki.Disiaj u mnie 5 dzień onz jakos tam sobie leci z malutkimi grzeszkami wczoraj wpierniczyłam jogurt (malutki)ale jakaś mnie naleciała ochota ,tak wogóle to tą turkę traktuje bardzo lużno bo oczekuję @ i rewelacji sie nie spodziewam.
    Nastrój troszeczkę się poprawił , zakupiłam sobie nowe buciki na weselicho i dzisiaj idę zrobic porządek na głowie.Obiecałam zrobic zdjęcia i wrzucic ale jakoś ciągle brakuje mi czasu (może dzisiaj po wizycie u fryzjera)
    E tam jogurt, ja bardzo czesto jem jako W ja tez oszukiwalam do 4 dnia wlacznie w zwiazku z @ i powiem, ze nie zaluje, moze nie schudne, ale i nie przytyje, co wazniejsze bo jadlam wedlug schematu, z tym, ze rzeczy zakazane tez tam byly i slodycze tez, moje kochane bueno...i co z tym zdjatkami, kiedy beda?
    START ONZ 9.01.2010 -20KG

RESTART 21.03.2011

Awatar beta242
    beta242 jest nieaktywny Znany na forum

Dziewczyny cały czas wyświetla mi sie ze nieprawidłowy plik i nie moge dodac zdjęc ,nie wiem dlaczego?

Awatar sylwunia2505
    Mieszka w
    Lubartów

Dziewczyny cały czas wyświetla mi sie ze nieprawidłowy plik i nie moge dodac zdjęc ,nie wiem dlaczego?

Może są za duże i musisz je zmniejszyć

Hermenegida jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Rzeszów

Cytat Zamieszczone przez Greka69 Zobacz posta
    Dziewczyny, szok, nic mi nie smakuje, zjadłam pizze i w ogóle nie mam radochy z tego :/
    o Matko ja to mam zawsze mega radoche ale pizza to mój schiz - uwielbiam ją

Obecnie waga wacha się od 59-60 ale suwczka nie zmieniam żeby pokazać że można. Musiałam przytyć ponieważ źle wyglądałam z tamtą wagą Obecnie nie jestem na diecie tylko ćwiczę...

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów