Głosik oddanya co do pogody to mi już słów brakuje...
Rany ta godzina a Ty jeszcze na nogach? mi się to zdarzało jak jeszcze nie miałam Szymka a teraz mamusia musi iść szybko spać żeby mieć siły na rozrabianie z NimChoć przy weekendzie nie raz z mężusiem się Nam przeciągnie
Mam nadzieję że to nic poważnego trzymam kciuki ! A jeśli choć w najmniejszym stopniu masz zastrzeżenia co do diagnozy lekarki to ja bym na Twoim miejscu zasięgnęła porady u innej żeby mieć 100% pewność.
Witam Was miło choć humorek taki sobie oczywiście przez tą paskudną pogodę! Mój Szymek katarek podłapał ale to silny chłopina więc mam nadzieję że będzie ok. Leczymy się na razie po domowemu bo gorączki brak.
U mnie ostatni dzień tury strasznie się boje jutrzejszego ważenia....
Cześc dziewczyny u mnie nawet ładna pogoda słońce świeci tylko co z tego jak ja siedzę w murach,
Właśnie zjadłam drugi posiłek 2 jajka na twardo pużniej serek wiejski a na koniec morze kotleciki sojowe zobaczymy.Po wizycie u fruzjera morze byc wczoraj się sfotografowałam ale szczerze różnicy wielkiej ja osobiście nie widzę .
Greka zdaza mi si eczasem tyle wypicale tylko wtedy gdy jest bardzo cieplo..normalnie wypijam ostatnio 2-3 kawy, ktorych z reszta nie wlicza sie do plynow i butelke wody 1,5l, do tego jakies 2 herbatki, co daje okolo 2litrow
Wiesz Karina, bardzo dobrze do tego podchodzisz, ja tez mam teraz taki okres, ze oszukancze sa te turki, mam troche do zrzucenia jeszcze, ale po malu wole to zrobic, moze mnie wtedy jojo nie dopadnie
E tam jogurt, ja bardzo czesto jem jako Wja tez oszukiwalam do 4 dnia wlacznie w zwiazku z @
i powiem, ze nie zaluje, moze nie schudne, ale i nie przytyje, co wazniejsze
bo jadlam wedlug schematu, z tym, ze rzeczy zakazane tez tam byly i slodycze tez, moje kochane bueno...i co z tym zdjatkami, kiedy beda?