Strona 3851 z 4555 PierwszyPierwszy ... 2851 3351 3751 3801 3841 3849 3850 3851 3852 3853 3861 3901 3951 4351 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 38,501 do 38,510 z 45548
Like Tree1Lubią to

Wątek: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

efka1974 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Bielsko-Biała

Domyślnie Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Ja też dołączyłam tu kilka dni temu Napisz do jakiej wagi dążysz. Może zainteresuje Cię też dieta Turbo? J Kiedy synek będzie miał roczek? Pytam bo moja córeczka ma 2 sierpnia.

Chcialabym wrocic do wagi sprzed pierwszej ciazy, 60kg. Nigdy nie bylam szczupla, ale teraz to juz przesada, jestem bardzo zdeterminowana, musze schudnac! Synus skonczy roczek 12 Sierpnia. Mysle ze forum mnie tez jakos zmobilizuje, bo widac ze dziewczyny fajnie chudna!
    Nie wiem jaka jest roznica miedzy ONZ a turbo, ktora jest lepsza?

I jeszcze jedno, musze sie nauczyc pisac na forum, bo na razie kiepsko mi idzie, nie wiem jak cytowac, dodawac ikonki, itp.

Greka69 Guest

Cytat Zamieszczone przez frida110 Zobacz posta
    Greka69 nie podchodź tak negatywnie do swoich spadków. Najważniejsze aby były jakiekolwiek. Może za dużo jesz w swojej diecie? Może za mało wody pijesz? Może jesteś przed okresem i organizm zbiera wodę? Może spróbuj Turbo? Będę trzymać kciuki za Twoje powodzenie
    Zawsze jem tam 1000-1200 kcal, a Ty? staram się nie załamywać, ale wiesz jak to jest, starasz się a tu marne wyniki no i się człowiek wkurza no ale jakoś to będzie, zobaczymy jak będzie dalej

Awatar milenailczuk
    milenailczuk jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    siedlce

GREKA69 moze to przez te wszystkie cwiczenia bo chyba duzo cwiczysz wiec te kilogramy to nie tluszcz a miesnie

frida110 jest nieaktywny Nowy na forum

Cytat Zamieszczone przez efka1974 Zobacz posta
    J...
    Chcialabym wrocic do wagi sprzed pierwszej ciazy, 60kg. Nigdy nie bylam szczupla, ale teraz to juz przesada, jestem bardzo zdeterminowana, musze schudnac! Synus skonczy roczek 12 Sierpnia. Mysle ze forum mnie tez jakos zmobilizuje, bo widac ze dziewczyny fajnie chudna!
    Nie wiem jaka jest roznica miedzy ONZ a turbo, ktora jest lepsza?

I jeszcze jedno, musze sie nauczyc pisac na forum, bo na razie kiepsko mi idzie, nie wiem jak cytowac, dodawac ikonki, itp.
    Mamy dzieci z tego samego miesiąca Wydaje mi się że nie ma prostej odpowiedzi na to która dieta jest lepsza ONZ czy Turbo, to zależy od osoby i jej upodobań, np. niektórym nie pasuje Turbo bo jest za dużo posiłków w ciągu dnia. Dieta Turbo jest na stronie 96 tego wątku. Tam jest link, wstawiony przez jedną z użytkowniczek forum z którego otwiera się w pdf

Cytat Zamieszczone przez Greka69 Zobacz posta
    Zawsze jem tam 1000-1200 kcal, a Ty? staram się nie załamywać, ale wiesz jak to jest, starasz się a tu marne wyniki no i się człowiek wkurza no ale jakoś to będzie, zobaczymy jak będzie dalej
    Wstyd się przyznać, ale nie liczę w ogóle kalorii. Jak jestem głodna to jem nawet podwóje porcje. Zresztą prawie codziennie zdażają mi się grzeszki jedzeniowe (dzisiaj pomidorówka z makaronem). Piję duuużo wody. No i zauważyłam, że jak zjem posiłek białkowy to mnie dość długo trzyma brak głodu. Ale tylko w przypadku białka pochodzenia zwierzęcego. Budzę się rano i nie jestem głodna, a zawsze rano jadłam porządne śniadanie, dzisiaj zjadłam jeden z posiłków około 15,30 i po 18 nadal nie byłam głodna, ale trochę w siebie wcisnęłam, żeby po pewnym czasie nie mieć napadu głodu.

---------- Wiadomość dodana o 19:30 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 19:28 ----------

Cytat Zamieszczone przez milenailczuk Zobacz posta
    GREKA69 moze to przez te wszystkie cwiczenia bo chyba duzo cwiczysz wiec te kilogramy to nie tluszcz a miesnie
    No właśnie Ja nie ćwiczę wcale bo nawet nie mam kiedy. Moje jedyne ćwiczenia to spacery, znoszenie wózka na spacer i pilnowanie córeczki.

I tura Turbo 21.07-31.07 = -5kg
    II tura Turbo 03.08-12.08 = -2,5kg
    III tura Turbo 16.08-26.08 = -1,9 kg
    IV tura Turbo 29.08-07.09 = -1,8 kg

Awatar pluszaczekk
    pluszaczekk jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Kraków

MARGERYTKA786
    HALSZKA100
    FRIDA110
    CENTYMETR
    dziękuję wam za wsparcie moje drogie już dziś zaczęłam drugą turę
    witam wszystkich nowych i powracających
    mam nadzieję,że nadal waga będzie mi lecieć i będzie to widać

buziaki słodziaki :*

Greka69 Guest

Cytat Zamieszczone przez milenailczuk Zobacz posta
    Spaceruje dwie godziny dziennie i ćwicze raz dziennie 8 minutes abs i legs, wiec nie wiem czy to duzo, jak nie cwiczylam to w ogole nic nie lecialo, zaczne biegac i zobacze jak lepiej

frida110 jest nieaktywny Nowy na forum

Dzień dobry. Wpadłam się przywitać i poczytać co tam u Was. Niestety niewiele miałam do czytania.
    Właśnie raczę się wieśniakiem

I tura Turbo 21.07-31.07 = -5kg
    II tura Turbo 03.08-12.08 = -2,5kg
    III tura Turbo 16.08-26.08 = -1,9 kg
    IV tura Turbo 29.08-07.09 = -1,8 kg

Hermenegida jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Rzeszów

Cytat Zamieszczone przez Rose3000 Zobacz posta
    Witaj Herme

Widzę, ze świetnie się trzymasz. Waga elegancka, humor dopisuje.

Serdecznie pozdrawiam. Ja zrzucam zimowe niechlujstwo żywieniowe
    Cieszę się bo wszystko stoi troszkę się denerwuje bo niedługo wychodzę za mąż Fajnie że się odezwałaś do mnie
    Cytat Zamieszczone przez centymetr Zobacz posta
    Cytat Zamieszczone przez centymetr Zobacz posta
    ależ Cię tu długo nie było witaj kochana ciesze się ,że powróciłaś. fakt trochę się rozpisałyśmy i dużo tego tutaj,ale i tak było więcej ,tylko nam połowe postów wcieło nie wiadomo dlaczego...
    sporo przygotowań teraz i jeżdżenia za tym czy owym nie miałam czasu jeszcze pracy duzo było :/ Powróciłam na chwile i pewnie znowu zniknę będę się rozkoszować swoim nowym stanem (już nie panienka ) Wcieło Wam posty? To dziwne..

Obecnie waga wacha się od 59-60 ale suwczka nie zmieniam żeby pokazać że można. Musiałam przytyć ponieważ źle wyglądałam z tamtą wagą Obecnie nie jestem na diecie tylko ćwiczę...

Awatar Gabi27P
    Gabi27P jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Poznań

Talking Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Witam Was serdecznie - daaaawno mnie tutaj nie było, mam pytanie mogę się do Was przyłączyć.... raz to przerabiałam i wiem, że tutaj odchudzanie jest łatwiejsze. Od wczoraj jestem na Turbo waga na dzień dzisiejszy 61 kg :-( marzy mi się zrzucić 5 kg
    pomożecie??? :-)

Start 5 lutego 2011 - waga 62 kg :-(
    zapraszam na moją stronę
    kosmetykinaturalne.pl.tl

Awatar Halszka1000
    Halszka1000 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Cytat Zamieszczone przez Gabi27P Zobacz posta
    Witam Was serdecznie - daaaawno mnie tutaj nie było, mam pytanie mogę się do Was przyłączyć.... raz to przerabiałam i wiem, że tutaj odchudzanie jest łatwiejsze. Od wczoraj jestem na Turbo waga na dzień dzisiejszy 61 kg :-( marzy mi się zrzucić 5 kg
    pomożecie??? :-)
    Witaj ponownie wśród nas.
    Wagę masz dobrą ale jak chcesz zrzucić 5 kg to oczywiście że uda Ci się.
    u nas teraz jest piękne słonko i wreszcie normalna temperatura 20 stopni
    Jadę nad wodę wykorzystać to słonko i poopalać się trochę aby przed pójściem do pracy naładować akumulatory aby wystarczyło do następnego urlopu.

Witaj Herme.
    Życzę Ci aby wszystko dobrze się udało i abyś została szczęśliwą mężatką.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów