Strona 4189 z 4555 PierwszyPierwszy ... 3189 3689 4089 4139 4179 4187 4188 4189 4190 4191 4199 4239 4289 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41,881 do 41,890 z 45548
Like Tree1Lubią to

Wątek: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Awatar sylwunia2505
    sylwunia2505 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Lubartów

Smile Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Cytat Zamieszczone przez Sabionka Zobacz posta
    Dzieki Karinko od dzis jednak nie zaczynam, ale od poniedzialku to na pewno zrobie sobie nawet taka wydluzona wersje onz do samych swiat a co do rozmnazania to tez chcialabym miec jeszcze jednego malucha
    No to w czym problem startujcie od nowego roku Aby tylko kolanko już się wygoiło

---------- Wiadomość dodana o 11:12 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 11:11 ----------

No i bedzie paczka flipsow
    hehe dobre I takie fajne

---------- Wiadomość dodana o 11:23 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 11:12 ----------

A teraz Kochani moi troche sobie ponarzekam
    Kurcze czy ktoras z was miala znieczulenie z/o?
    Od dwoch dni mam straszne bole kregoslupa w miejscu naklucia..
    no normalnie masakra.. ja juz sie smieje przez lzy
    co ja takiego zrobilam w zyciu, ze mam takiego pecha?
    cale zycie cos..jak nie acet niedorajda,
    no normalnie zaczynam sie zastanwiac na powaznie,
    czy on mnie wogole jeszcze kocha?
    czasami mam ochote pierdylnac to wszystko
    i sie wyprowadzic, tylko nie mam dokad...
    No i te moje przeboje zdrowotne...
    bo ostatnio nieudane znieczulenie, puchnace kolano,
    teraz ten piorunski kregoslup..aaa i nie powiedzialam wam
    ze musiam jechac znow do szpitala, bo sie okazalo, ze do tego
    dali mi zly wypis, na ktorym byly zle daty...
    No musialam wypluc z siebie cala ta zlosc
    ta bezsilnosc..rozczarowanie..no nie wiem jak to nazwac..
    w kazdym razie dziekuje wam kochani za to,
    ze jestescie i moge sie wam wyzalic
    To tyle sobotnim rankiem milego dnia
    Kocham was!!
    Agniesiu właśnie powinnaś z nim poważnie porozmawiać i powiedzieć to co czujesz bo może on sam się tego nie może domyśleć poprostu wygląda to tak jakby wpadł w rutynę i nie obchodzi go reszta Dobrze Koko napisała jestem za Tylko że mi się wydaje że lepiej twarzą w twarz ,wieczorkiem jak Ala zaśnie na spokojnie i bez nerwów wytłumacz mu co czujesz jak to nie pomoże to naprawdę ma problem Bądź dzielna jesteś świetną mamą i żoną też na pewno tylko może mężuś stwierdził że jemu za mało czasu poświęcasz i sobie wszystko olał Powodzenia Kochana trzymam kciukasy

Hermenegida jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Rzeszów

Domyślnie Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Philip matko kochana zmień awatar bo zacznę ssać monitor

Obecnie waga wacha się od 59-60 ale suwczka nie zmieniam żeby pokazać że można. Musiałam przytyć ponieważ źle wyglądałam z tamtą wagą Obecnie nie jestem na diecie tylko ćwiczę...

Awatar sylwunia2505
    sylwunia2505 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Lubartów

Smile Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Cytat Zamieszczone przez Hermenegida Zobacz posta
    Philip matko kochana zmień awatar bo zacznę ssać monitor
    No nie bo padnę hahahahaha

---------- Wiadomość dodana o 11:31 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 11:28 ----------

No nic ja uciekam Obowiązki wzywają ,dzieci się kłócą o kompa i stoją jak sepy Będę na chwilkę
    wieczorkiem papa

Mieszka w
    Rzeszów

Cytat Zamieszczone przez incredible87 Zobacz posta
    Będzie w ciąży, a Ty będziesz bawić siostrzeńca zobaczysz, pieluchy pójdą w ruch !
    Mama mnie urodziła jak miała 35 lat, więc wiesz ... a ja fajna chyba jestem, nie ??hehe.
    bardzo bardzo bardzo bym chciała żeby Twoje słowa okazały się prawdą.... Dziękuje
    Sabionka kurde kobieto kolano Ci spuchło bo latasz i "obsługujesz" tego "ciula" to on powinien latać i usługiwać Tobie.. mówie serio musisz narazie oszczędzać kolano przez kilka tygodni
    Wiesz co ja bym mu nie odpuściła ale wiesz jaka ja jestem pewnie już trochę bo na "priv" sobie popisałyśmy swego czasu.. albo się w końcu weźmie raz a konkretnie za dupę albo... nie chce nic sugerować. .Twoje życie.. ale może trzeba nim potrząsnąć.. kochanie jesteś śliczna, mądra, dobra, cudowna.. powinien Cię nosić na rękach..
    A ostatnio nie wiem co mnie opętało .. wiesz wężowy na wyjazdach to kuna musiałam wyładowac napięcie sexualne dzisiaj od 3:30 na nogach jestem (odwoziliśmy mojego tatę na busa do Niemiec) i kurde dalekosiężne plany mam ale chyba na "śpiocha" coś czuje
    Cytat Zamieszczone przez katarina71 Zobacz posta
    Witam, 9 dzien dzis, rano sie zwazylam 2kg mniej nie wiele , ale postep jest, no i 10 noc walki z jedzeniem, nie jadlam, Nie wiem jak suwak przesunac i czy warto?
    2 kg nie wiele .. o Boooooooże chciałybyście chudnąć od razu po 12 spokojnie powoli do celu
    Ale za nocki naprawde
    Suwak przesunąć możesz dla lepszej motywacji a zrobisz to tak że musisz wpisać te wszystkie kody i hasełka co wpisywałaś wcześniej jeśli ich nie zapamiętałaś to niestety musisz zrobić na nowo
    Gdzie mój sernik i makowiec?

Obecnie waga wacha się od 59-60 ale suwczka nie zmieniam żeby pokazać że można. Musiałam przytyć ponieważ źle wyglądałam z tamtą wagą Obecnie nie jestem na diecie tylko ćwiczę...

Awatar EjSynekKochamRap
    EjSynekKochamRap jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Rawicz
    Wpisy na blogu
    4

Apropos-jak Ci ktos napisze ze masz sie nie wyżalać to nakopiemy mu do tyłka! przeciez jestesmy tu po to zeby sie wzajemnie wspierac.nawet nie wiecie jak sie ciesze ze trafiłam na to forumJa jednak zaczynam onz od poniedzialku

---------- Wiadomość dodana o 12:57 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 12:51 ----------

Sabionka-tak jak napisałam wyżej zaczynam od poniedziałku bo dzisiaj wstałam za późno i śniadanko szlag trafił.no może zacznę od jutra(mam taką nadzieje bo pewnie mi sie nagromadziło kg dużo przez te kilka dni\)jesli chodzi o kolano to ja mam problemy z prawym gram 12 lat w koszykówke i to z tego wynika,wracaj do zdrówka:*

---------- Wiadomość dodana o 13:02 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 12:57 ----------

o boże! weszłam własnie na wage i pokazała mi 2kg wiecej. od jutra zaczynam 3 ture! koniecznie.aż sie przeraziłam

---------- Wiadomość dodana o 13:08 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 13:02 ----------

Tak tak Philipie- zmien ten avatar bo niektórym tu ślinka cieknie na sam widok

Sabionk
    a- no tak mężczyźnie Twojemu się w dupie poprzewracało od tego Twojego dobra na pewno jestes wspaniałą żoną a on tego zauważyć nie potrafi.no co zrobić w końcu to facet...czego od nich wymagać:P móżdżki małe i tyle 3maj sie kochana i porozmawiaj z nim...jak nie dotrze to ścierą przez łeb:P może to coś da... a jak nie to weź tłuczek do mięsa:P cięższy kaliber może zdziała cuda

Mieszka w
    Rzeszów

Cytat Zamieszczone przez centymetr Zobacz posta
    ah ,aż się zaczerwieniłam ale herme chyba bardziej aktywna
    jak moge to piszę.. czasem nie mogę ale nie ma się co licytować kto więcej tylko cieszyć z wyróżnienia
    Herme daj mi popalic co?
    juz mi kiedys dosolilas i dopieprzylas do smaku
    Chcesz to masz..
    Co Ty sobie wyobrażasz że jak masz kule to od razu jesteś zwolniona od "normalnego" jedzenia.. lepiej sobie odpuścić i powoli rosnąć.. nie ma przekładania na potem.. chcesz mieć wielka ociekającą tłuszczem dupę.. dwa podbródki.. i nogi jak salcesony to dalej czekaj
    A tak w ogóle dieta tak ale z ruchem narazie sobie odpuść..
    Słyszała

Awatar Margaretka74
    Margaretka74 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Radzymin
    Wpisy na blogu
    1

Ojejku dziewczyny ale wyście tu stronek natrzaskały aż miło Wczoraj niestety nie bardzo miałam jak się do Was odezwac,bo siedziałam w pracy od 8-22 i wczoraj zjadłam chińczyka no i jak dziś wlazłam na wagę,to szok przeżyłam bo tam 67,1
    I postanowiłam sobie,że zaczynam na nowo Dukana bo jednak na Onz mi niezbyt dobrze idzie Może za dużo grzeszę nie wiem ale staram się byc grzeczna.Moja kumpela poleca,żeby zmniejszyc sobie porcje na Turbo ale jak ja jem np 2 owoce na śniadanie to jest już za dużo???Przecież jak bym jeszcze zmniejszyła porcje,to nie wyszłoby mi nawet 1000 kcal na dzień.

Witam serdecznie drugiego rodzynka w naszym gronie Z tymi babkami,mówię Ci jest wesoło i możesz liczyc na duże wsparcie, Philipie

Sabionka,mam wrażenie,że jestes za dobra dla swojego chłopa.Bo na przytarcie rogów,które wyrastają tym wstrętnym samcom najlepsza jest ostra riposta albo taka partnerka-zgaga,która by mu życ nie dała i wtedy on musi biegac koło swojej kobiety i po pracy zasuwac na mopie,z dziecmi się pobawic itd.....Marzenia Czemu tak jest,że jak jedna strona w związku jest super,to ta druga bardzo często okazuje się debilem życie
    Czy Nasz Wielorybek podawał wagę,bo jeszcze nie doczytałam?????

Herme,my swojego domku na szczęście dorobiliśmy się bez kredytu Zostaliśmy spłaceni przez siostre mego męża a potem sprzedalismy hacjentę na wsi.

Aproposik,każdy sie wyżala po trosze,takie my już jesteśmy kobiety,że lubimy zwierzenia
    OSTATNIE PODEJŚCIE-start 13.09.2011

Awatar Halszka1000
    Halszka1000 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Cytat Zamieszczone przez apropos Zobacz posta
    [/COLOR]
    HALSZKA dzięki! Brakuje mi Twoich postów
    więc jak zobaczyłam że tak dużo napisałaś
    to bardzo się ucieszyłam. A jak z posiłkami
    w pracy już bardziej sobie radzisz? Czy musiałaś
    wprowadzić nową taktykę?[COLOR="Silver"]
    Witam wszystkich bardzo serdecznie w tą zimną i wietrzną sobotę.

Apropos, ja bardzo lubię czytać Twoje wszystkie posty , nie tylko te do mnie.Brakuje mi jednak czasu żeby tyle pisać co kiedyś. Pracuję 30 km od miejsca zamieszkania ale nie to jest najgorsze.Najgorsze jest to ,ze aby dojechać z powrotem do domu to czasami zajmuje mi to 3 godziny .Gdy dojadę i zjem obiad i trochę ogarnę mieszkanie to jestem już taka śpiąca , wstaję do pracy codziennie o 4 45, ze mam zaległości na forum o jakieś 15 stron.
    Staram się czytać wszystkie posty .
    Jeśli chodzi o jedzenie w pracy to nadal mam tylko jedną przerwę ale jak wychodzę to jem batonik musli o godz.15 a o 18 obiad więc już nie dojeżdżam taka strasznie głodna . Obiad jest już przeważnie kolacją
    Mam jednak problem z piciem , bo w zimie nie wchodzi mi woda w pracy a herbatę mogę zaparzyć tylko dwa razy , rano jak przychodzę i w czasie przerwy i wówczas piję ją po kilka łyków jak idę do toalety , bo nie wolno nam trzymać picia i jedzenia na stanowisku tylko w szafkach śniadaniowych ,które stoją obok WC.
    Teraz praktycznie staram się jeść rozdzielnie ale zdarza mi się także coś słodkiego jak poczuje głód ,więc waga mi nie spada ale trzyma się na stałym poziomie po przybraniu 3,5 kg.
    Od 17.12 aż do 2.01 mam urlop wiec wówczas wezmę się ostro za dietę żeby przed Świętami i po Świętach zrzucić parę kilosków.
    8.12 firma zafundowała nam kolację wigilijną w pięknej restauracji na naszym Runku. Było ekstra jedzenie i wspaniała atmosfera a na dodatek zostałam nagrodzona dyplomem uznania a także pieniężnie za wyszkolenie nowych pracowników. Okazało się ,że jednak ktoś mnie wreszcie w firmie docenił.
    Było to bardzo sympatyczne.Dzięki temu ,że schudłam czułam się dodatkowo bardzo komfortowo . Na tej kolacji cała załoga nowej filii zintegrowała się z nowym szefostwem. Bardzo lubię takie imprezy.
    Wszystkim ,którzy mają możliwość być zaproszeni na takie spotkania bardzo polecam aby z nich korzystali.

Mieszka w
    Rzeszów

Sorki dziewczynki i chłopki nie ogarnęłam tematu dzisiaj za duży ruch miałam w biurze idę do wężowego bo już pewnie po mnie jedzie
    Owocnej nocy i w ogóle "wekendu"

Awatar Halszka1000
    Halszka1000 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Sabionka,dobrze ,że już jesteś w swoim domku po tym przykrym pobycie w szpitalu.
    Chłopem się nie przejmuj . Oni są tacy niektórzy niewrażliwi.
    Ja jednak jakby ze mną tak postąpił to już by mnie popamiętał na długo .Musisz mu to uzmysłowić ręcznie ,ze ma taki skarb w domu i musi go cenić , bo może stracić.
    Jak chłopa postraszysz to może coś do niego dotrze.
    My Ciebie wspieramy i na nas możesz liczyć .
    Trzymaj się kochana .Pamiętaj także ,że masz istotkę która Ciebie bardzo kocha - Twoją córcię.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów