Strona 4199 z 4555 PierwszyPierwszy ... 3199 3699 4099 4149 4189 4197 4198 4199 4200 4201 4209 4249 4299 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41,981 do 41,990 z 45548
Like Tree1Lubią to

Wątek: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Hermenegida jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Rzeszów

Domyślnie Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Cytat Zamieszczone przez centymetr Zobacz posta
    z tego co mi wiadomo to "philip"to facet hehehe a to było dobre,tylko żeby cię nie wessało
    no facet kobiety bym nie ssała
    Cytat Zamieszczone przez kornelia84kuczek Zobacz posta
    Ale też zaczynam następną turę od turbo, bo ja teraz już wolę mniej a częściej, co dawniej nie było do pomyślenia. W tym względzie ta dieta ma na mnie niesamowity wpływ. Dawniej to jadłąm 2 razy daziennie a naprawdę syto, ozywiście ziemniory i cycek z kuraka w panierce. A teraz już nie do pomyślenia taki jadłospis
    mysle ze nie ty pierwsza tak myslisz.. ja całkiem odstawiłam ziemniaki i biały chleb czy jestem na diecie czy nie
    Cytat Zamieszczone przez kornelia84kuczek Zobacz posta
    Dom jest tylko Twój? Dzidzia tylko Twoja? Tylko Ty jesz, bałaganisz i wogóle? Jakaś wspólna odpowiedzialność musi być, do jasnej ciasnej, bo już słów mi brak!
    wiesz problem jest ten że tylko on pracuje i potem przychodzi do domu i ma roszczenia bo on był w pracy i zmęczony a ona cały dzień siedziała w domu.. tylko nie ma świadomości tego że dziecko zajmuje 90 % czasu szczerze powiedziawszy myślałam że zrozumie to jak Aga będzie w szpitalu ale do niego to nie dotarło
    incredible87 ja tez ostatnio mało snu ale jest nieźle nawet zdziwiona jestem swoim wigorem Ty nie podrywaj szefa wężowego chyba że wiąże sie z tym podwyżka

Obecnie waga wacha się od 59-60 ale suwczka nie zmieniam żeby pokazać że można. Musiałam przytyć ponieważ źle wyglądałam z tamtą wagą Obecnie nie jestem na diecie tylko ćwiczę...

Mieszka w
    Rzeszów

marcel574 ja jestem cały czas w trakcie nadrabiania nie przejmuj się wagą grunt że czujesz że jest mniej tez mi się marzy dzianinka na święta muszę se zakupić jeszcze
    Nie naskakujcie już tak na tych facetów oni na prawde potrafią być cudowni.. jak sobię pomyślę o tym jaki mój jest teraz dla mnie (ale musiałam przejść koszmarną rozmowę) to aż źle mi się czyta
    Widzę że nie tylko ja zauważyłam Philipa ale akurat Tobię się nie dziwie bo mamy podobne upodobania tylko chyba jedynie u siebie mozemy takiego czegos dokonać
    Cytat Zamieszczone przez aTakiMalyChrupek Zobacz posta

Sylwuś nie strasz mnie, bo i tak okres spóźnia mi się o 3 dni :P:P:P
    mi się w tamtym miesiącu spóźnił 13 dni.. Kochanie a może Tobie się spóźnia przez to godzenie? Bo chyba juz wszystko w porządku?
    aTakiMalyChrupek
    nie wiem jak jest z Twoim facetem .. ale mojemu się nie chciało nigdzie wychodzić i nic mu się nie chciało bo praca go wykańczała .. może w tym jest problem..
    Fajna ta historia ktos kiedyś opowiadał podobna na forum tylko tu była akcja że kobieta sie wzięła za siebie jeszcze mając małe dzieci znalazła sobie faceta i zostawiła jego i dzieci (troche jednak szuja była bo żal dzieci no ale..)
    ale miałaś numer z tymi pijaczynom.. Dobrze że jechała policja za Tobą przynajmniej mu się dostało
    wielo_ryb gratuluje 1,5 kilogramka mniej smalcu
    kornelia84kuczek czy ty jesteś rocznik 84?? Czy tak przypadkiem te liczby? Ja tez nie ćwiczę jak mam @ chociaż ostatnio tak się wściekłam że odczekałam 2 dni i na drugi dzień juz brykałam callana Gdzie jeździcie na narty?? Strzyżów? Babica? A może gdzieś w góry?

Obecnie waga wacha się od 59-60 ale suwczka nie zmieniam żeby pokazać że można. Musiałam przytyć ponieważ źle wyglądałam z tamtą wagą Obecnie nie jestem na diecie tylko ćwiczę...

Mieszka w
    Rzeszów

Halszka1000 ja lubię być kurą domową tylko od czasu do czasu trzeba by było mnie "wyprowadzać" na spacery i byłaby pełnia szczęścia a może sie mylę w sumie to nie wiem nigdy nie siedziałam dłużej w domu niż trwający urlop
    U nas jest podobnie w domu jak u Ciebie.. kiedy ja kończę wcześniej to ja gotuję i ogarniam mieszkanie.. kiedy on kończy wcześniej on gotuje.. hmm.. ogarnięcie pominę.. chyba jest obrażony z odkurzaczem nie wiem o co im poszło ale nie wnikam Na zakupy też jeździmy razem chyba że się nie da to on cos po drodze kupi albo ja Nie mamy podziału obowiązków.. prawda jest taka że ja sprzątam głównie ale jak trzeba np. organizujemy imprezkę to zawsze mi pomaga nawet na chwilę "odbraża" się z odkurzaczem a jak robimy przekąski to zawsze on układa bo lubi
    Pewnie gdybym siedziała w domu to robiłabym wszystko.. zresztą jak mój wężowy pracował od rana do nocy to ja robiłam wszystko bo on wracał o 22 do domu ale był na tyle kochany że w niedzielę on zmywał sam z siebie
    i nigdy nie zapomnę mu tego jak pracował tak dużo (chociaż czepiałam się i narzekałam a on tak wiele robił dla nas) jak chciałam pomóc i zaczęłam szukac pracy dodatkowej to powiedział że nie.. że i tak dużo robie że sama chodze do pracy a potem przychodzę sprzątam gotuję i jestem w pracy tak samo jak on.. Nigdy tego nie zapomnę.. Ale dużo było smutków i rozmów jest to potrzebne i dla nas bo często nie tylko oni są winni
    Wiem że kiedy będę go potrzebować on będzie.. mogę na niego liczyć i ja i moi bliscy i takich mężczyzn wam życzę!!

Awatar Sabionka
    Sabionka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gdańsk

Hej Kochani!!
    Nastukaliscie stronek az milo tylko kiedy ja to nadgonie?
    no na razie Alka spi takze mam chwilke dla siebie no pewnie jakies 15 minut
    Bo najpierw musialam pare rzeczy porobic
    AAAA musze sie pochwalic dzis mam pierwszy dzien ONZ
    tadam tadam wrocilam na lono dietki, po ponad 5 miesiacach przerwy
    Dokladnie nie wiem ile waze, bo trudno zwazyc sie stojac na jedej nodze
    Ale pi razy oko teraz mam 82,5kg, wiec nie jest zle jestem pelna optymizmu
    Mam nadzieje, ze uda mi sie dokonczyc turke, bo co zaczne, to cos mi przeszkodzi

Posilki:
    1. W - bulka pelnoziarnista z ogorkiem zielonym i cebulka
    2. W - Pomarancze i manadarynki (skusilam sie na pare platkow Cheeriose karmiona przez moje dziecko )
    3. WB - tu planuje pulpety w sosie pomidorowym i salate
    4. W - jeszcze nie wiem, wyjdzie w praniu moze warzywa na patelnie, albo szpinak?
    START ONZ 9.01.2010 -20KG

RESTART 21.03.2011

Awatar Sabionka
    Mieszka w
    Gdańsk

Dziewczynki Kochane moje, tak pobieznie przelecialam forum i widze, ze rozpetalam istna wojne
    Normalnie chcialam was przeprosic, ze namieszalam wam tak bardzo,
    chodzi o tego mojego niedojde..wiem ma straszne podejscie do tego wszystkiego,
    myslalam, ze moja nieobecnosc dala mu do myslenia, ale sie pomylilam..
    wczoraj mielismy powazna rozmowe, dzis tez bedziemy pertraktowac
    musi sie cos zmienic, bo ja tak dluzej nie pociagne.. takze nie martwcie sie juz o mnie,
    dam sobie rade zawsze dawalam to i teraz sobie poradze jak nie w te to we wte
    zawsze mam przeciez rodzicow, ktorzy mnie wespra..i przyjaciol i was
    nie myslalam, ze to moje wyzalenie rozpeta taka dyskusje na temat facetow
    moj to jest na prawde ciezki przypadek, tresuje go od paru lat i sa mizerne efekty
    no, ale kiedys bylo gorzej, ale tez i inaczej? nie bylo Alci, nie bylismy jako rodzina razem
    a jedynie para, narzeczonymi, informacja o mojej ciazy spadla na nas jak grom z jasnego nieba
    troche sie tym przerazilismy, nie bylo gdzie mieszkac, a co dopiero zakladac rodzine,
    troche nas ta sytuacja przerosla, no bardziej jego, ale oni chyba bardziej obawiaja sie tego typu odpowiedzialnosci?
    jakos dalismy z tym rade, jak sobie pomysle, ze w 8 miesiacu ciazy cekolowalam i malowalam,
    stojac na krzesle, to az mi wlosy deba staja..ale tak bylo i wiecie co?
    baaaardzo milo to wspominam i niczego nie zaluje, bo jest moja Alcia, moj najwiekszy Skarb,
    moje szczescie, sens zycia, za ktory dalabym sie pokroic i tego nie zaluje
    a dalej? jak bedzie tak bedzie, musimy z moim R. dojsc do porozumienia,
    znalezc kompromis, powiem wam, ze i tak juz jest lepiej, bo kiedys, to R.
    wracal z pracy siadal przed kompem i juz tak do wieczora..
    teraz przyjdzie, zje obiad i idzie sie bawic z dzieckiem pojdzie z nia na spacer, nakarmi, wykapie, polozy spac
    wiec i tak juz jest postep..pracuje nad dalszym ciagiem, czy sie uda?
    czas pokaze mam nadzieje, ze tym razem zaskoczy mnie zycie pozytywnie
    W kazdym razie, jesli pozwolicie, chcialabym juz uciac "moj temat" na watku
    bo az mi glupio jak wchodze i widze tyle postow zwiazanych z moja osoba
    Kocham was wszystkich i dziekuje wam bardzo za wsparcie wiem, ze moge na was liczyc,
    na wasze wsparcie i zrozumienie i jest to dal mnie baaardzo wazne
    chcialabym wam za to baaardzo podziekowac jestescie wspaniali!!!

RESTART 21.03.2011

Awatar Sabionka
    Mieszka w
    Gdańsk

Cytat Zamieszczone przez centymetr Zobacz posta
    a masz!weź się za siebie, i tak siedzisz w domu to co ci szkodzi dietkować,masz czas na posiłki i na wymyslanie czegoś smacznego[COLOR="Silver"]
    Dziekuje Karinko za baciki jak widac daly efekt, dzis zaczelam onz mam nadzieje, ze z waszym wsparciem uda mi sie dobrnac do konca tury

Cytat Zamieszczone przez Hermenegida Zobacz posta
    Philip matko kochana zmień awatar bo zacznę ssać monitor
    Kurcze Hermus, moj monitor kolory chyba traci..ale zes zassala nawet kursor mi ucieka

RESTART 21.03.2011

Awatar Sabionka
    Mieszka w
    Gdańsk

Cytat Zamieszczone przez EjSynekKochamRap Zobacz posta
    [/COLOR]Sabionka-tak jak napisałam wyżej zaczynam od poniedziałku bo dzisiaj wstałam za późno i śniadanko szlag trafił.no może zacznę od jutra(mam taką nadzieje bo pewnie mi sie nagromadziło kg dużo przez te kilka dni\)jesli chodzi o kolano to ja mam problemy z prawym gram 12 lat w koszykówke i to z tego wynika,wracaj do zdrówka[COLOR="Silver"]
    Sluchaj no Synek jak ty masz na imie? bo jakos tak mi glupio zwracac sie do babki Synek:Wiesz moj problem z kolanem trwa juz 15 lat, jak na wczasach przewrocilam sie i gwizdnelam w nie tak ze bylo 3 razy wieksze niz normalne, no i krwiak woda i takie tam, potem mialam krakse na rowerze przy 40km/h i znow baniak no i na wiosne cos mi strzelilo, jak ja to mowie, moje kolano zylo wlasnym zyciem, ja w jedna stone ono w druga, strzelalo, bolalo, az w koncu nie moglam wejsc i zejsc ze schodow..wiec mysle, ze warto cos zrobic wczesniej niz doprowadzi sie do takiej sytuacji jak moja..zaluje, ze predzej nie zrobilam tej artroskopii bo teraz cierpi na tym moja coreczka bo nie moze z mama nawet na spacer wyjsc, ani nie moge nawet jej na rece wziasc..juz nie mowie o jakiejs ekstra zabawie..dlatego nie czekaj az cos ci chrupnie tak jak mi, tylko niech ci lekarz porzadnie sie zajmie noga powodzenia

Cytat Zamieszczone przez Hermenegida Zobacz posta
    Chcesz to masz..
    Co Ty sobie wyobrażasz że jak masz kule to od razu jesteś zwolniona od "normalnego" jedzenia.. lepiej sobie odpuścić i powoli rosnąć.. nie ma przekładania na potem.. chcesz mieć wielka ociekającą tłuszczem dupę.. dwa podbródki.. i nogi jak salcesony to dalej czekaj
    A tak w ogóle dieta tak ale z ruchem narazie sobie odpuść..
    Słyszała
    NO Anitko!! jestes de best jezu juz widzialam siebie z tymi brodami od dzis start trzymaj za mnie kciuki

---------- Wiadomość dodana o 14:37 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 14:33 ----------

Cytat Zamieszczone przez Margaretka74 Zobacz posta
    [COLOR=Teal]Ojejku dziewczyny ale wyście tu stronek natrzaskały aż miło Wczoraj niestety nie bardzo miałam jak się do Was odezwac,bo siedziałam w pracy od 8-22 i wczoraj zjadłam chińczyka no i jak dziś wlazłam na wagę,to szok przeżyłam bo tam 67,1
    I postanowiłam sobie,że zaczynam na nowo Dukana bo jednak na Onz mi niezbyt dobrze idzie Może za dużo grzeszę nie wiem ale staram się byc grzeczna.Moja kumpela poleca,żeby zmniejszyc sobie porcje na Turbo ale jak ja jem np 2 owoce na śniadanie to jest już za dużo???Przecież jak bym jeszcze zmniejszyła porcje,to nie wyszłoby mi nawet 1000 kcal na dzień.
    NO ja tez ostatnio przezylam szok, jak na wadze zobaczylam 84kg ponad jeszcze przed pojsciem do szpitala..co sie potem okazalo woda mi sie juz zbierala przed @, nie jest az tak zle Skoro Dukan ci sluzy, to pewnie, ze idz na niego z powrotem ale nie zapominaj o nas, zagladaj co? a dwa owoce to nie jest duzo

RESTART 21.03.2011

Awatar Sabionka
    Mieszka w
    Gdańsk

Halszko bardzo sie ciesze, ze czujesz sie spelniona w pracy, masz racje praca musi dawac satysfakcje wreszcie zostalas doceniona, szczerze ci gratuluje!! a pieniazki tez sie przydadza swietna z ciebie babka i bardzo mnie cieszy, ze zyskalas uznanie w oczach swoich pracodawcow, szkoda tylko, ze dopiero teraz sie na tobie poznali no, ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo gratuluje!!!

incredible87 rozmawialam ze swoja ciocia, ktora jest pigula anestezjologiczna, mowila, ze taki bol moze sie utrzymywac nawet 2 miesiace, ze to zupelnie normalne, tak samo jak obrzek wokol kolana takze niestety pozostaje mi czekanie

Cytat Zamieszczone przez emanuell Zobacz posta
    Czesc dziewczyny od poniedzialku mam zamiar zaczac diete onz mam nadzieje ze nie zabraknie mi silnej woli bo mam ogromna slabosc do slodzczy do tej pory odchudzalam sie wedlug innej diety potem stosowalam tabletki odchudzajace po ktorych szybko schudlam ale niestety dopadl mnie efekt jo jo i w szybkim tempie nabralm wiecej kg niz przed odchudzaniem doszlam do wniosku ze jesli tylu osobom sie udaje to ja tez dam rade . Maze zeby zmiescic sie w ciuchy z pryed ciazy musze zzucic 9 kg
    Witaj!! masz nieduzy nadbagaz do zrzucenia dasz rade, onz jest dietka latwa i przyjemna mi dzieki niej udalo sie pozbyc 20kg, po 5 miesiecznej przerwie mam okolo 4kg nadwyzki, mysle, ze szybko sie z tym uporam, bo jeszcze dluga droga przede mna w razie watpliwosci pytaj, na pewno ktos rozwieje twoje watpliwosci pozdrawiam i zycze powodzenia

RESTART 21.03.2011

Awatar aTakiMalyChrupek
    aTakiMalyChrupek jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Lubartów
    Wpisy na blogu
    1

Halszka1000 - no właśnie, ludzie którzy nie mają prawa jazdy i samochodów oraz nie jeżdża autami, to nie mają pojęcia co oznacza hamowanie na lodzie...
    bo to żadne hamowanie tylko ślizgawka na drodze!

Na szczęście nie przejechałam Go. pijak nie pijak ale człowiek,
    sumienie by mnie zeżarło w całości!!

Margaretka74 życzę Ci tego z całego serducha żeby Dr. Pierre Dunkan, a raczej jego metoda odchudzająca przyniosła powalające efekty. Dasz radę Kochana!! wiem że da się, tylko troszkę wiary w siebie...
    Też tak teraz ważę ok, 66 - 67 kg przy niewielkim wzroście 161cm ;] hi

ale muszę się teraz zając innym sprawami, jak po ogarniam sobie swoje "piepszoty" to zajmę sie sobą i dietką

i nie gadaj tu głupot że nikt Cie nie lubi, KLAPSA W DUPKĘ DOSTANIESZ TO SIĘ MOŻE USPOKOISZ,CO? hihih

Buziaki

---------- Wiadomość dodana o 15:24 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 15:17 ----------

Sabionka - dziękuję za zaproszenie

incredible87 - hihihihii,,, ejj ejjj..:P:P
    co do dzieci to Chrupek się nie rozmnoży, wczoraj zaokresował i dupka rzepka! a miałam już we wtorek wybrać się do gina a tak.. już nie trzeba

przez tego pijaka włosy na ręku dęba stały do samiuśkiego domu..
    no ale cóż, alkohol przeżarł mózgownicę, i jak się ma "wióry we łbie" to tak się zdarza...

---------- Wiadomość dodana o 15:29 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 15:24 ----------

katarina71 - Kobieto, my tu nie takie grzeszki mamy na karku nie przejmuj się i działaj dalej

"Kto nie dąży do rzeczy niemożliwych,
    nigdy ich nie osiągnie"

Awatar aTakiMalyChrupek
    aTakiMalyChrupek jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Lubartów
    Wpisy na blogu
    1

Cytat Zamieszczone przez sylwunia2505 Zobacz posta
    Witam was Onzetki zimowo !!!!

U nas sypie i sypie zima na całego
    Właśnie niedawno przyszło moje hula hop z masażerem I nie zapomniałam jak się kręci hurrra A więc będę teraz totalnie zakręcona
    No to się pochwaliłam i spadam gotować rodzince obiadek Ppapapa
    o proszę, proszę hula hula hooop.... kiedyś chcialam u mojej siostrzenicy sie pokręcic ale mi nie wyszło, chyba zapomniałam stare dopbre czasy W-F w podstawówce

"Kto nie dąży do rzeczy niemożliwych,
    nigdy ich nie osiągnie"

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów