centymetr-na ONZ nie wolno kukurydzy? o kurcze...a ja dzisiaj zjadłam troszke...i ostatnio też...no trudno uczymy sie na błedach...pomimo tej kukurydzy i tak mi waga poleciała
![]()
no kukurydza ma dużo skrobinie wolno,ale jeśli to było trochę to katastrofy nie ma ,jednak nalezy jej unikać...a do tej sałatki wchodzi dużo kukurydzy!w spisie produktów na onz nie ma nic wspomniane o kukurydzy,ale tak jak piszę kukurydza jest kaloryczna i ma skrobię!
---------- Wiadomość dodana o 21:12 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 21:04 ----------
a gdzie się podziała "Pozytywna" ??? a ciekawe jak tam Sabionka??? a Halszka1000 gdzie?????
Ostatnio edytowane przez centymetr ; 23-01-2011 o 21:06
GROSZEK TO CHYBA TEŻ Z OGRANICZENIEMWIEM ,WIEM ,JA TEŻ GO LUBIĘ ,CZASEM GO JADŁAM ,ALE RZADKO,WAGA SPADAŁ WIĘC TROCHĘ MI NIE ZASZKODZIŁO,ALE JA MUSIAŁM UWAŻAĆ BO JAK JUŻ ZACZEŁAM JEŚĆ TO BEZ OPAMIĘTANIA ,DLATEGO MÓJ m ZAWSZE ZJADAŁ WIĘKZOŚĆ Z PUSZKI A JA RESZTĘ ŻEBY NIE WCIĄGNĄĆ CAŁEGO
JA UWIELBIAM GROSZEK
![]()
dzisiaj rano było sporo poniżej 120 wiec jest super. szczegóły we środę....
---------- Wiadomość dodana o 22:17 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 22:14 ----------
Powiem wam że z warzyw to ja tylko wywaliłem ziemniaki. Resztę jem normalnie, Uwielbiam kukurydzę, fasolę, marchewkę więc je jem.
Gdyby zastosować tylko te które proponują na oryginalnej ONZ to byłoby to nie do wytrzymania.....
wielorybku-no to gratulujebrawo brawo brawo
oby tak dalej
---------- Wiadomość dodana o 22:21 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 22:20 ----------
właściwie to masz racje. ja też sie nie ograniczam aż tak bardzo a kg lecą... słodkie tez jem...mało ale jem i chudne pomimo to
Witam wszystkich
długo mnie nie było ale nie z własnej winy23 grudnia padł mi laptop (podobno płyta główna) akurat na Święta
nie zdążyłam wam złożyć życzeń świątecznych więc chociaż Wszystkiego naj naj w Nowym Roku
lapta jeszcze nie naprawiłam, teraz siedzę przy jakimś archaicznym kompie który ledwo chodzi ale dobre i to, mam do przeczytania jeszcze 60 stron, pozdrawiam wszystkich i czytam dalej bo bardzo jestem ciekawa co u was
![]()