A nie jestem na dukanieJestem na obżarstwie
Ale kontrolowanym, więc nie tyję jakoś bardzo.
Co do Yerba mate EjSynek ( hihihihi ten nick mnie ciągle bawi:P) to jaką pijesz? Normalną fusiastą?
A nie jestem na dukanieJestem na obżarstwie
Ale kontrolowanym, więc nie tyję jakoś bardzo.
Co do Yerba mate EjSynek ( hihihihi ten nick mnie ciągle bawi:P) to jaką pijesz? Normalną fusiastą?
w końcu się zmobilizowałam żeby usiąść i Wam poodpisywać kochane
Apropos- super, że trzymasz za mnie kciuki, zresztą za nas wszystkie trzymasz, to bardzo pomaga! ja też sądze, że dobrze doprawione mięsko nie jest aż taką katorgą(nienawidze dni białkowych... wrrr), i dzięki za patent na chipsy jabłkowe,na pewno skorzystam
marcel- trzymam za Ciebie kciuki, daj znać ile ważysz jak kupisz wageja w sumie też nie wiem ile waże
EjSynek- zazdroszcze ruchu, ja ostatnio jestem STRASZNYM leniuchem! i dzieki za słowa otuchy, dziś nieco lepiej niż wczoraj, pewnie dlatego, że kończą się białka
Lady- jeżeli chodzi o Ciebie, to jestem w szoku. Wyglądasz piw końcu się zmobilizowałam żeby usiąść i Wam poodpisywać kochane
Apropos- super, że trzymasz za mnie kciuki, zresztą za nas wszystkie trzymasz, to bardzo pomaga! ja też sądze, że dobrze doprawione mięsko nie jest aż taką katorgą(nienawidze dni białkowych... wrrr), i dzięki za patent na chipsy jabłkowe,na pewno skorzystam
marcel- trzymam za Ciebie kciuki, daj znać ile ważysz jak kupisz wageja w sumie też nie wiem ile waże
knie, kwitnocą. Już tyle schudłaś... Naprawde jestem Twoją wielką fanką
ja dziś mam 6 dzień ONZ, rano zjadłam kalafior, ok 250gr, na 2 posiłek 70g orzeszków, a na 3 i 4 po 2 twarożki. Wypiłam może z 1,5litra wody Byłam na rollmasażu i na vacuum jet. Mam nadzieję, że będą efekty. Całuje Was kochane, cieszę się na jutrzejszy dzień- aż 2 posiłki węglowodanowe!
Dobranoc![]()
Lady-tak ja pije zwykłąciesze się że mój nick może poprawić humor
Concordia-no widzisz i już bym była z Toba na 6 dniu ale jak zwykle cos przeszkodziło:/ dzisiaj zaczynam troche zmodyfikowana onz...
a co do yerba mate to musze powiedziec że metabolizm poprawia że hoho... pogoniło mnie do kibelka 2 razy wczoraj w czasie godziny chyba:P obecnie na wadze 62,1 :/
---------- Wiadomość dodana o 05:19 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 05:17 ----------
nie zmieniam suwaka żeby mieć większą motywacje... bede gonić wagechoć wolałabym ja przeganiać:/
---------- Wiadomość dodana o 05:19 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 05:19 ----------
no a zaraz uciekam na pobieranie krwi... potem matura... 3majcie kciuki![]()
Concoridko i tak przytyłam troche i suwak aktualnie kłamie;P Ale Ciii:P nie przyznam się![]()
Ale jak już pisałam na wątku na ktorym piszę z okazji iż tam zaczęłam z dukanem, zabieram się za ruch. Bo co z kilogramów skoro ciało nie jest takie jakbym chciała mieć?
Więc jak tylko wrócę do domu dzisiaj, to albo kradnę mamie kilki do nordic walking, albo kupuję w takim sklepiku swoje własne i od poniedziałku zasoowam![]()
No i Jogę chcę zacząć. Na początku zacznę samo rozciąganie w domu, a za 3 do 4 miesiecy zapiszę się na Jogę z instruktorem![]()
Co do czego EjSynek, pytałam bardziej z mocy dowiedzenia się czy pijesz z Tykwy - bombillą, czy saszetkowaną :P
Bo Taka normalna Tykwowa ( albo kubkowa, ale z fusów) to ma jakieś konkretne właściwości. Saszetkowana to taka lekka ściemka :P ( A MIAŁAM TAKĄ:P)
Ale skoro mowisz, ze przeczyściło, to zgodzę się, że to ta bardziej orginalna![]()
witajcie kochane
ja dziś szczęśliwa, bo w końcu zjadłam pyszne warzywne kanapeczki
ciekawe czy coś spadło mi z wagi, mam nadzieję, że chociaż ciut, ciut!
Lady- i tak pewnie wygladasz swietnie, jestem pod baaardzo wielkim wrażeniem Twojego samozaparcia![]()
ehh a ja zaraz mam zajecia a na 15 do pracy, a taaak mi sie nie chce![]()
gdzie kupilas ta herbate?
przez neta?
ja mam ciagle problemy z wyproznieniem....
myslalam ze jak skoncze Dukac to sie skoncza moje problemy,ale jednak nie!!!
parze sobie suszone sliwki na noc i wypijam rano,jem okolo 3jablek dizennie,czasami 1,pije herbate figura 1,i nic...czasami mnie ruszy-ale raz na 3 dni~!!!albo na 4dni!!!
Mam tez Rhelax-typowy syrop ,pije sie na noc a rano do kibelka,wzielma dwa razy ,raz zadzialal a za drugim razem nie!!!!
jak teraz tak siegam pamiecia to od czasow ciazy mam problemy z zaparciami,tyle tylko ze dlugo nie mialam juz,a na Dukanie powrocily
Ja sie smieje ze moja kupa jest na wage zlota![]()
EjSynek- na promocjach, jako hostessa
ewelcia86- a próbowałaś zielona herbatę? ja po niej latam kilka razy dziennie do kibelka
dziś mój 7 dzień ONZ, troche dałam ciała z 1 posiłkiem W(stałam na degustacji misiowych jogurcików i w ramach posiłku W zjadłam 2 i zupe pomidorowa bo swietna robia w stołówce w tesco)oprocz tego rano były warzywne kanapki, i 2 razy po twarożku, a po pracy byłam na vacuum jet!
![]()