Strona 4545 z 4555 PierwszyPierwszy ... 3545 4045 4445 4495 4535 4543 4544 4545 4546 4547 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 45,441 do 45,450 z 45548
Like Tree1Lubią to

Wątek: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Awatar centymetr
    centymetr jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Wpisy na blogu
    2

Domyślnie Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

dziewczyny od dzisiaj zaczełam turbo fire...mam nadzieje ,że dotrwam do tych 3 miesięcyjak narazie to mi słabo idzie jeśli chodzi o krokinie nadanżam ,a zwłaszcza nad tymi z boksowaniem,masakra wygląda to tak jakbym biegała po całym pokoju w różne strony i wymachiwała pięściami gdzie się daa tak po za tym to daje w kość ćwiczyłam 15 min a już lało się ze mnie jak po deszczu dziś zrobiłam wczorajszy dzień i dzisiejszy bo chciałam nadrobić ale ten tydzień muszę powturzyć ,jak narazie ćwiczę dla załapania kroków

---------- Wiadomość dodana o 19:03 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 19:02 ----------

Cytat Zamieszczone przez viento Zobacz posta
    Jestem! nie płacz mikaska dzięki za pomoc
    Jesczcze dziś i jutro.. mam nadzieje, że będe miała sie czym pochwalić. Co prawda nie widze po sobie czy schudłam, ale to nic dziwnego skoro tyle waze..Może dopiero gdy waga spadnie do -20... zastanawiałam się na d ćwiczeniami A6W, tylk nie wiem czy te ćwiczenia pomogą na rozciągnięta skóre brzucha i roztępy, które pojawiły się w ciąży..
    na rozstepy to może nie,ale na elastyczność skóry to powinno podziałać

Awatar centymetr
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Wpisy na blogu
    2

ale się wkurzyłam chciałam na nowo założyć konto tzn drugie ,żebym mogła mieć nowy suwak,ale też się nie da! a na dodatek jak wypełniałam te dane hasło,login itd... to przy rubryce twój Email zobaczyłam to"EMAIL jest konieczny do powiadomienia Grubasa, aby potwierdził swoją rejestrację.???? JA SIĘ PYTAM CO TO MA ZNACZYĆ??? NIE MOGLI JAKOŚ TO INACZEJ NAPISAĆ,MUSIELI WCISNĄĆ GRUBASA?

OK A TERAZ ... KTO WIE JAK NAPISAĆ DO TEGO CAŁEGO MODERATORA CZY JAK MU TAM,BO JA ZIELONA JESTEM I NIE WIEMBO WKURZA MNIE TO ,ŻE NIC NIE MOGĘ ZE SWOIM KONTEM ZROBIĆ!

---------- Wiadomość dodana o 20:27 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 20:13 ----------

ok laski już znalazłam i napisałam kilka słów jak nic się nie zmieni to nie wiem już co robić i gdzie pisać

Awatar shizuka
    shizuka jest nieaktywny Znany na forum

No co za dyskryminacja! Ja się nie uważam za GRUBASA, tylko że jest mnie trochę za dużo. Ale słówko trochę nieadekwatne.

Dzięki centymetr. Te kolorowe szkiełka to różne kamienie półszlachetne i sztuczne, ale bardzo ładnie wyglądają.

Awatar centymetr
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Wpisy na blogu
    2

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] patrzcie na to rewelacja ha

Awatar shizuka
    shizuka jest nieaktywny Znany na forum

No łał, zachęca do działania! Naprawdę, aż chce się ćwiczyć.

viento jest nieaktywny Nowy na forum

Cytat Zamieszczone przez centymetr Zobacz posta
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] patrzcie na to rewelacja ha
    świetne centymetr czy moglabys mi przesłać zestaw ćwiczeń które teraz robisz? Oto mój mail [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

gosia2011 jest nieaktywny Nowy na forum

Hej dziewczyny jak mozecie to przeslijcie mi ta diete-jadlospis i w ogole co trzeba robic zeby [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

---------- Wiadomość dodana o 10:47 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 10:41 ----------

Ja takze prosze o ta djetke z calym plane. Dzieki [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar mikaska
    mikaska jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Słupsk

cześć Dziewczyny,
    Centymetr- nie wiem jak znaleźć moderatora, ale zazwyczaj piszą coś w danych tematach.Nie wiem jak jest z logowaniem, jak założysz drugi e-mail to powinno się dać założyc nowe konto bez problemu, im chyba chodzi o to, żeby nie robić jakiś fikcyjnych kont.
    Viento-daj znać jutro jak się zważysz, bo chyba razem zaczynałyśmy ja też dam znać, tylko, że dziś chyba z butelkę wina wypiję, tak mnie wk...ja ludzie w pracy.Mówię Wam ludzie to wariaci, złośliwe, że ho ho.
    W domu mam już neta, także jak byście miały wieczorem ochotę to zapraszam na wieczorne czerwone wino

---------- Wiadomość dodana o 15:29 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 15:27 ----------

Cytat Zamieszczone przez gosia2011 Zobacz posta
    Ja takze prosze o ta djetke z calym plane. Dzieki
    Gosia- diete jadłospis układasz sobie sama, Dziewczyny diety nie chcą wysyłać bo to piractwo, musisz poczytać wątek, jak będziesz miała problem to Ci napiszemy.

Awatar centymetr
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Wpisy na blogu
    2

Cytat Zamieszczone przez viento Zobacz posta
    świetne centymetr czy moglabys mi przesłać zestaw ćwiczeń które teraz robisz? Oto mój mail [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    hej zaglądnij na maila te ćwiczenia są super i dodają pawera

---------- Wiadomość dodana o 19:37 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 19:24 ----------

Cytat Zamieszczone przez mikaska Zobacz posta
    cześć Dziewczyny,
    Centymetr- nie wiem jak znaleźć moderatora, ale zazwyczaj piszą coś w danych tematach.Nie wiem jak jest z logowaniem, jak założysz drugi e-mail to powinno się dać założyc nowe konto bez problemu, im chyba chodzi o to, żeby nie robić jakiś fikcyjnych kont.
    Viento-daj znać jutro jak się zważysz, bo chyba razem zaczynałyśmy ja też dam znać, tylko, że dziś chyba z butelkę wina wypiję, tak mnie wk...ja ludzie w pracy.Mówię Wam ludzie to wariaci, złośliwe, że ho ho.
    W domu mam już neta, także jak byście miały wieczorem ochotę to zapraszam na wieczorne czerwone wino

---------- Wiadomość dodana o 15:29 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 15:27 ----------

Gosia- diete jadłospis układasz sobie sama, Dziewczyny diety nie chcą wysyłać bo to piractwo, musisz poczytać wątek, jak będziesz miała problem to Ci napiszemy.
    Już napisałam do moderatora ,ale jak narazie cisza no i z tym zakładaniem nowego konta też lipa z takimi rzeczami nie powinno być problemu ,ale jak widać jest,nie wiem może to ja mam coś nie tak.... zobaczymy

---------- Wiadomość dodana o 20:43 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 19:37 ----------

co tam słychać dziewczyny? ja dzisiaj miałam mieć wolne od ćwiczeń ,ale jednak pociągnełam dalej z turbo fire a teraz mnie tak mięśnie boląmam lekkie zakwasy,jak się schylam to czuje jak wszystkie mięśnie boląale czego się nie robi dla urody

---------- Wiadomość dodana o 20:48 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 20:43 ----------

muszę wam napisać ,że na mojej wadze jest już spadek wagi ,ale nie napiszę na razie ile spadło przypominam ,że zażywam tylko cidrex(ocet jabłkowy w tabletce)pije czerwoną herbate i jem regularnie o tych samych porach,5 posiłków dziennie,staram się jeść zdrowo(ograniczyłam ziemniaki i białe pieczywo,słodycze)a reszte jem to co zawsze,do tego tylko ćwiczenia turbo fire,to koniec moich zmian w mojej diecie
    Ostatnio edytowane przez centymetr ; 12-10-2011 o 18:28

Awatar mikaska
    mikaska jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Słupsk

witam wszystkie, wpadłam, żeby pokazac efekt 10 dniowej diety turbo, jedyne odstępstwo to 3 lm=anpki czerwonego wina.Teraz robi 3 dni przerwy, ale bez obżarstwa i wracam, poczytam tylko o tej zwykłej werski onz, tam są 4 posiłki , a tyle dla mnie w zupełności starczy.
    czy jestem zadowolona z tych 10 dni, powiem Wam szczerze, ze tak, piszą dziewczyny, że chudną więcej, mnie się tyle udało
    Viento-jak Twój wynik?

---------- Wiadomość dodana o 13:17 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 13:15 ----------

Cytat Zamieszczone przez centymetr Zobacz posta
    co tam słychać dziewczyny? ja dzisiaj miałam mieć wolne od ćwiczeń ,ale jednak pociągnełam dalej z turbo fire a teraz mnie tak mięśnie boląmam lekkie zakwasy,jak się schylam to czuje jak wszystkie mięśnie boląale czego się nie robi dla urody
    to masz fajnie, ruch zawsze idzie w parze z dietą, mnie boli kręgosłup i idę jutro do lekarza, zobaczymy co mi powie.
    Jeszcze godzina i spadam do domu, miałam dziś lekki kociołek w pracy....

---------- Wiadomość dodana o 13:19 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 13:17 ----------

Zastanawiam sie , czy przy następnych 10 dniówkach waga spada tak samo czy wolniej?
    Centymetr-na której diecie Ci tyle kilo spadło?

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów