Strona 4552 z 4555 PierwszyPierwszy ... 3552 4052 4452 4502 4542 4550 4551 4552 4553 4554 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 45,511 do 45,520 z 45548
Like Tree1Lubią to

Wątek: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Awatar mikaska
    mikaska jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Słupsk

Domyślnie Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Cytat Zamieszczone przez centymetr Zobacz posta
    ok dziękuje ja też mam problem z moim suwakiem! mam wrażenie ,że nie całkowicie mogę zarządzać swoim kontem na forum ,tak jakby ktoś jeszcze tu coś mi majstrował

---------- Wiadomość dodana o 09:34 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 09:26 ----------

wiecie co ,stanełam dzisiaj na wagę i się zdenerwowałam delikatnie mówiąc moja waga wzrosła z 63 do 63,8 a nawet 64 bo się wahałajem dietetycznie i 5 posiłków dziennie o tych samych godzinach dużo pije,do tego czerwona herbata,błonnik no i ćwiczenia powiedzmy co drugi dzień. ale potem poczytałam trochę w necie i znalazłam poradę specjalistki do jakiejś dziewczyny bo miała ten sam problem co ja... specjalistka pisała ,że ćwiczenia powodują wzrost mięśni ,a dokładniej ich większą wage,podobno są cięższe od tłuszczu i że to przez ćwiczenia waga stoi ,albo jest większa,ale za to w centymetrach jest mniej.więc się zmieżyłam i ...
    brzuch pod pępkiem -2 cm
    pępek -2 cm
    i pupa - 1cm
    więc trochę się podbudowałam,ale to i tak małochyba na jakiś czs nie będe ćwiczyć sama już jnie wiem co robić
    cześć Centymetr, co do pracy to naprawdę masakra 5 zł....nie wiedziałam, że aż tak mało płacą,,,może pomyśl o swoim biznesie, daja teraz dotacje musisz poszukać w necie.
    Co do wagi to moja ostatnio podskoczyła na plus 1,7 kg.Jeżeli Cię to pocieszy w ciągu 2ch dni.Ale spoko i tak jem dietetycznie, chociaż wczoraj robiłam nalesniki dla córki i sama też zjadłam a dziś -400gram, więc nie wiem, ja nie wariuję jak schudne to ok.jak nie to i tez ok.
    Czasami myślę, że jakbym nie myslała tak o diecie tylko jadła zdrowo, waga szybciej by spadała

---------- Wiadomość dodana o 12:04 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 11:57 ----------

Chrupku i Marcel dziewczyny na jakiej diecie schudłyście? piękne wyniki
    .................................................. .................................................. ..
    zapomniałam dodać, że zażywam codziennie 2 tabl magnezu z B6 i nie chce mi się mocno słodkiego.-polecam na ataki braku cukru
    Dziewczyny co sądzicie o sushi? jako potrawie dietetycznej, będziemy dzis z Mężem robić pierwszy raz, cała zawartośc sushi pasuje do diety, sa krewetki, awokado, łosoś, trochę majonezu light, algi, tylko ten ryż, ale jego daje sie przecież niewielką ilość
    Zreszta Japończycy, jedzą non stop sushi i są chudziutcy jak przecinki

Awatar centymetr
    centymetr jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Wpisy na blogu
    2

Cytat Zamieszczone przez mikaska Zobacz posta
    cześć Centymetr, co do pracy to naprawdę masakra 5 zł....nie wiedziałam, że aż tak mało płacą,,,może pomyśl o swoim biznesie, daja teraz dotacje musisz poszukać w necie.
    Co do wagi to moja ostatnio podskoczyła na plus 1,7 kg.Jeżeli Cię to pocieszy w ciągu 2ch dni.Ale spoko i tak jem dietetycznie, chociaż wczoraj robiłam nalesniki dla córki i sama też zjadłam a dziś -400gram, więc nie wiem, ja nie wariuję jak schudne to ok.jak nie to i tez ok.
    Czasami myślę, że jakbym nie myslała tak o diecie tylko jadła zdrowo, waga szybciej by spadała

---------- Wiadomość dodana o 12:04 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 11:57 ----------

Chrupku i Marcel dziewczyny na jakiej diecie schudłyście? piękne wyniki
    .................................................. .................................................. ..
    zapomniałam dodać, że zażywam codziennie 2 tabl magnezu z B6 i nie chce mi się mocno słodkiego.-polecam na ataki braku cukru
    Dziewczyny co sądzicie o sushi? jako potrawie dietetycznej, będziemy dzis z Mężem robić pierwszy raz, cała zawartośc sushi pasuje do diety, sa krewetki, awokado, łosoś, trochę majonezu light, algi, tylko ten ryż, ale jego daje sie przecież niewielką ilość
    Zreszta Japończycy, jedzą non stop sushi i są chudziutcy jak przecinki
    jeśli chodzi o naleśniki.... ja właśnie wcinam pyszne i puszyste ,a do tego dietetycznemogę Ci przepis napisać ,mój synek uwielbia te naleśniki! są lepsze od zwykłych tradycyjnych,i uwielbiamy tez placuszki otrębowe a te przepisy to z dukana są

---------- Wiadomość dodana o 14:25 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 14:14 ----------

to ja może napisze przepis na te naleśniki ,może ktoś inny też się skusi i je zrobi

-4 jajka
    -pół szklanki mleka
    -4 tabletki słodziku
    -3 łyżki mąki kukurydzianej(można też zwykłej ,ale kukurydziana ma mniej kalorii)

najpierw miksujemy na sztywną piane same białka! potem wrzucamy żółtka i też miksujemy,następnie osobno miksujemy mleko na pianę,wlewamy ubite mleko do jajek,dodajemy słodzik(rozgnieciony) i delikatnie przemieszać wszystko,na koniec dodajemy mąkę i miksujemy na małych obrotach przez chwilę. gotowe ja smarze je na patelni teflonowej bez tłuszczu,jedna chochla to jeden naleśnik!

do tych naleśników robię farsz serowy

-ok 200gr twarogu białego
    -3 tabletki słodziku
    -jogurt owocowy mały(zamiast jogurtu można użyć samego mleka)

wszystko razem mieszamy i zgniatamy widelcem,tak żeby powstała taka papka coś jak serek danio słodzik oczywiście rozgnieciony ma być bo się nie rozpuści! smarujemy naleśniczni i pychotka!!! są puszyste i smaczne do tego dietetyczne i sycące!ja zjem takie 2 i mam dosyć

Awatar LadyShadowFlame
    LadyShadowFlame jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Kraków
    Wpisy na blogu
    9

co do tych naleśników, oczywiście wiadomo, że nie powinno się jeść ich codziennie :P

A Centymetrku moja, powiedz mi, ta praca to w czym? BO nie doczytałam no i gdzie :P

Awatar centymetr
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Wpisy na blogu
    2

Cytat Zamieszczone przez ladyshadowflame Zobacz posta
    co do tych naleśników, oczywiście wiadomo, że nie powinno się jeść ich codziennie

a centymetrku moja, powiedz mi, ta praca to w czym? Bo nie doczytałam no i gdzie
    praca w centrum handlowy "gemini park" w bielsku białej ,na stoisku z biżuterią

Awatar LadyShadowFlame
    Mieszka w
    Kraków
    Wpisy na blogu
    9

Centrymetrze, powiem Ci ze zależy jakie warunki itp. Bo u Nas ( Na śląsku:P) to kiepsko z dobrze płatną pracą a do tego taką wiesz, w której się nie narobisz zbytnio ;P
    Jak masz wizje na coś lepszego, to nie warto brac, ale jezeli nie ma tam nic innego to bierz JA bym nawet za te 5 zł pracowała z biżuterią <3 :P

Awatar aTakiMalyChrupek
    aTakiMalyChrupek jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Lubartów
    Wpisy na blogu
    1

dzięki marcel574 warto złożyć tam dokumenty! może akurat coś by z tego było....

mikaska mi się udało zrzucić dużo kg przed ślubem, stresik jednak robił swoje i wyciskał ze mnie wszystkie możliwe do wyciśnięcia soki (:
    ale tak ogólnie byłam na diecie ONZ i dwa razy na TURBO.

Dziewczyny! Będąc dzisiaj w mieście po 5 dniach spóźniającego sie okresu
    kupiłam 2 testy ciążowe.....

wynik jednego był taki :

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

drugiego zaś zostawiam na jutro rano...
    ale chyba nie mogę się spodziewać innego wyniku..
    Ostatnio edytowane przez aTakiMalyChrupek ; 24-10-2011 o 14:13

"Kto nie dąży do rzeczy niemożliwych,
    nigdy ich nie osiągnie"

Awatar centymetr
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Wpisy na blogu
    2

Cytat Zamieszczone przez aTakiMalyChrupek Zobacz posta
    dzięki marcel574 warto złożyć tam dokumenty! może akurat coś by z tego było....

mikaska mi się udało zrzucić dużo kg przed ślubem, stresik jednak robił swoje i wyciskał ze mnie wszystkie możliwe do wyciśnięcia soki (:
    ale tak ogólnie byłam na diecie ONZ i dwa razy na TURBO.

Dziewczyny! Będąc dzisiaj w mieście po 5 dniach spóźniającego sie okresu
    kupiłam 2 testy ciążowe.....

wynik jednego był taki :

drugiego zaś zostawiam na jutro rano...
    ale chyba nie mogę się spodziewać innego wyniku..
    ????? czyli mama? tylko ,że testy mogą być błędne lepiej do lekarza

---------- Wiadomość dodana o 15:32 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 15:27 ----------

a ja mam również nowinkę chyba udało mi się pracę znaleść! piszę chyba bo to jeszcze nie jest na 100 % ,ale wszystko jest na dobrej drodze mam badania zrobić i w połowie listopada do pracy! to nie daleko mnie jakieś 5 min na nóżkach,sklep spożywczy tyle ,że mam problem! muszę zrobić badania i to jak najszybciej OB,MORFOLOGIA I MOCZ! a ja nie jestem ubezpieczona bo do tej pory nie zarejstrowałam się na bezrobociu a podobno po rejstracji ubezpieczaja do 7 dni roboczych! czy jeśli bym poprosiła o szybsze załatwienie sprawy ,panią która mnie zarejstruje to coś zdziałam??? jak myślicie? czy muszę czekać?jutro jadę na bezrobocie no albo będe musiała zapłacić za badania ,ale nie mam pojęcia ile to kosztuje?

Awatar incredible87
    incredible87 jest nieaktywny Znany na forum

aTakiMalyChrupek Witaj w gronie Chrupeczku
    Test jutro pewnie wyjdzie taki sam jak dzisiaj, więc GRATULUJĘ!
    Do ginekologa się zapisz i dbaj o siebie :*:*
    Cieszę się !

W "kupie" siła !!

Awatar shizuka
    shizuka jest nieaktywny Znany na forum

Centymetrze, takie badania w laboratorium odpłatnie nie są zbyt drogie. Myślę, że całość można zamknąć w max 50zł, ale to myślę taki maksymalny max. :P

Awatar LadyShadowFlame
    Mieszka w
    Kraków
    Wpisy na blogu
    9

O Centymetrku to super, że możesz mieć tą prace Załatwiaj co się da,jak najszybciej się da :P

Chrupku:> Witttaamyy wśród.. mhahaha mamusiów przyszłych

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów