cześć Centymetr, co do pracy to naprawdę masakra 5 zł....nie wiedziałam, że aż tak mało płacą,,,może pomyśl o swoim biznesie, daja teraz dotacje

musisz poszukać w necie.
Co do wagi to moja ostatnio podskoczyła na plus 1,7 kg.Jeżeli Cię to pocieszy w ciągu 2ch dni.Ale spoko i tak jem dietetycznie, chociaż wczoraj robiłam nalesniki dla córki i sama też zjadłam a dziś -400gram, więc nie wiem, ja nie wariuję jak schudne to ok.jak nie to

i tez ok.
Czasami myślę, że jakbym nie myslała tak o diecie tylko jadła zdrowo, waga szybciej by spadała

---------- Wiadomość dodana o 12:04 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 11:57 ----------
Chrupku i Marcel dziewczyny na jakiej diecie schudłyście? piękne wyniki

.................................................. .................................................. ..
zapomniałam dodać, że zażywam codziennie 2 tabl magnezu z B6 i nie chce mi się mocno słodkiego.-polecam na ataki braku cukru

Dziewczyny co sądzicie o sushi? jako potrawie dietetycznej, będziemy dzis z Mężem robić pierwszy raz, cała zawartośc sushi pasuje do diety, sa krewetki, awokado, łosoś, trochę majonezu light, algi, tylko ten ryż

, ale jego daje sie przecież niewielką ilość

Zreszta Japończycy, jedzą non stop sushi i są chudziutcy jak przecinki