Strona 4555 z 4555 PierwszyPierwszy ... 3555 4055 4455 4505 4545 4553 4554 4555
Pokaż wyniki od 45,541 do 45,548 z 45548
Like Tree1Lubią to

Wątek: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Awatar incredible87
    incredible87 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

oj dziewuszki i nasz jedyny mężczyzno co taka głucha cisza ?

Sytuacja z Panem kierowcą uciekinierem niestety nie rozwiązana a samochód już w poniedziałek wysyłam do mechanika trudno wypłakałam już tą stratę finansową i mam nauczkę na przyszłość

KASIIA84 Gratuluję Kasiu prawka, to jest nieoceniony dokument, nie wyobrażam sobie bez niego życia teraz choć staram się drałować wszędzie piechotą, bo samochód to wygoda i tłuszczyk się rozwija w dynamicznym tempie :/, ale nie jest się od nikogo uzależnionym .

Jak Wasze dietowanie, będę starać się wpadać i motywować!!

W "kupie" siła !!

Awatar malina01984
    malina01984 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    środa śląska

Na początku wszystkich serdecznie witam Mam na imię Gabriela i po roku postanowiłam wrócić na forum...

Stosowałam dietę turbo jak i dietę Dukana... Dla mnie dieta turbo przyniosła świetne efekty i rewelacyjnie się po niej czułam. Jednak na własne życzenie wywołałam efekt jojo.. od razu po diecie po prostu wróciłam całkowicie do starych nawyków i efekt był straszny. Działo się to wszystko na wiosnę w 2010 r.
    Z dietą Dukana natomiast miałam do czynienia wiosną tego roku... postanowiłam ponownie się odchudzać aby na wakacje dobrze wyglądać... i co... owszem schudłam i było niby ok, aż zaczęłam się źle czuć, zaśmieciłam sobie jelita i miałam okropne problemy z opróżnianiem się... a do tego okropny osad na zębach, który wskazywał na to, że jelita wypełnione były niczym innym jak toksynami... Minęły wakacje i co... znowu stare nawyki żywieniowe i jeszcze wyższa waga niż rok temu przed odchudzaniem.
    Niestety spodnie robią się za małe, koszule ciasne a boczki wypływają... Postanowiłam dziś, że podejmę kolejne wyzwanie i spróbuję od nowa diety turbo. Będzie to trochę problemowe w pierwszych dniach bo mam wrzody żołądka i zbyt duża ilość owoców pogorszy mój stan ale po kilku dniach powinno być lepiej. Do zrzucenia mam jakieś 7-9 kilo.. no cóż zobaczymy co z tego wyjdzie.
    Jak ktoś chętny się przyłączyć to zapraszam będzie raźniej
    Ostatnio edytowane przez malina01984 ; 03-11-2011 o 21:36

Fefcia89 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Rypin

Hej dziewczyny! Jestem nowa, apoczatku witam was wszystkie serdecznie.Mam ogromnie duzo do zrzucenia. Jestem po 1 turze turbo,ubylo mi 6 kilo, obecna waga 84. Dzis pierwszy dzien II tury dobiegl konca. Zycze wszystkim osiagniecia wymarzonych wynikow! Buziaki!
    Kiedys na pewno mi sie uda!

Awatar malina01984
    malina01984 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    środa śląska

Ja mam dziś dopiero 2 dzień I tury. Wczorajszy był straszny przez owoce, których nie mogę spożywać w dużych ilościach, ale przeżyłam. Waga już ruszyła w dół ale to pewnie na razie woda mojego ślimaczka przesunę za kilka dni
    Pozdrawiam

Awatar Mariolcia112233
    Mariolcia112233 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Piła

Ja też jestem nowa, na Turbo jestem dziś 3 dzień i jestem zadowolona Ktoś jeszcze zaczynał w ostatnim czasie dietę oprócz mnie i Maliny?

Awatar KASIIA84
    KASIIA84 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    RZYM

Cytat Zamieszczone przez incredible87 Zobacz posta
    KASIIA84 Gratuluję Kasiu prawka, to jest nieoceniony dokument, nie wyobrażam sobie bez niego życia teraz choć staram się drałować wszędzie piechotą, bo samochód to wygoda i tłuszczyk się rozwija w dynamicznym tempie :/, ale nie jest się od nikogo uzależnionym .
    Dziekicalkowicie sie z toba zgadzam.bardzo sie przydaje.tez staram sie chodzic wszedzie bo faktycznie latwo sie mozna przyzwyczaic do wygody a potem ciezko sie czlowiekowi przestawic a ruszac sie trzeba

Co do diety to przez pierwsze dni nawet szlo,przyznam ze po tak dlugiej przerwie ciezko sie przestawic i czasem cos tam oszukalam ale w sobote i niedziele kompletnie poleglam bo bylismy caly dzien poza domem.
    Od poniedzialku zaczelam od nowa i jak narazie dobrze idzie-mam dokladnie zaplanowane posilki na caly dzien i to dziala bo przewaznie wymyslalam na bierzaco i ciagle cos zmienialam i caly dzien sie krecil wokol jedzienia a tak mam spokoj

Co tam u was dziewczyny jak idzie wasza dieta?

---------- Wiadomość dodana o 11:31 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 11:26 ----------

Cytat Zamieszczone przez Mariolcia112233 Zobacz posta
    Ja też jestem nowa, na Turbo jestem dziś 3 dzień i jestem zadowolona Ktoś jeszcze zaczynał w ostatnim czasie dietę oprócz mnie i Maliny?

Ja zaczelam w poniedzialek podstawowe ONZkiedys sprobowalam turbo ale wogole mi nie podeszla- za duzy kociol z posilkami jak dla mnie.
    Witam was na forum i zycze powodzenia i wytrwalosci-i piszcie bo napewno sie rozkreci forum-nie wyobrazam sobie zeby bylo innaczej

Awatar Mariolcia112233
    Mariolcia112233 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Piła

Fajnie, by było gdyby się rozkręciło. Im więcej nas, tym lepiej Ja tylko dzięki forum przeszłam Dukana rok temu, ale stare nawyki powróciły i kilogram poszły w górę.
    Ja też zaczęłam w poniedziałek Kasia masz rację, trochę jest kocioł z porami posiłków, trochę mi nie wychodzi jedzenie o regularnych porach, ale się staram
    Już byłaś na tej diecie?

admin jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Wrocław
    Wpisy na blogu
    23

Ten wątek został automatycznie zamknięty i jest kontynuowany tutaj: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów