Witam ponownie
Jakiś czas temu założyłam wątek, ale przyznam się, że nie miałam czasu go odwiedzać. Nie wiem, czy z powodu zmian w portalu dieta.pl, czy z jakiegoś innego powodu nie ma mojego poprzedniego wątku. W takim razie nie pozostaje mi nic innego jak tylko założyć kolejny.
Ponieważ moje poprzednie odchudzanie nie przyniosło zbyt wieku efektów - schudłam przez ponad miesiąc ok. 4kg - postanawiam zacząć od początku...
04.08.2008
wiek - 20 lat
wzrost - 164 cm
waga - 61 kg
BMI - 22,7
WYMIARKI:
biust - 86cm ;(
pod biustem - 73cm
talia - 66cm
biodra - 84cm
pupa - 100cm ;(
udo (góra) - 56cm
udo (dół) - 41cm
łydka - 38cm
Jak widać po wymiarkach jestem typową gruszką ;( To jest chyba najgorszy typ figury, przynajmniej moim zdaniem. Mam jednak nadzieję, że uda mi się schudnąć te moje upragnione 6-7kg. Najbardziej lubię się przy wadze 55kg. Troszkę ponad rok temu ważyłam 50kg i wiem, że wtedy wyglądałam nieciekawie - nogi wciąż nie były super chude, ale za to widać mi było każdą kość na dekolcie, na placech, wszystkie rzebra itd. Tak, więc nie należy przesadzać ani w jedną ani w drugą stronę - chudsza nie zawsze znaczy ładniejsza
Tyle tytułem wstępuZabieram się za dietę. Wszystkim odchudzającym się życzę miłego dnia
i wytrwałości w dązeniu do celu
![]()