Strona 1 z 25 1 2 3 11 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 250

Wątek: To znowu ja ;)

Karusia jest nieaktywny Znany na forum

Smile To znowu ja ;)

Witam ponownie

Jakiś czas temu założyłam wątek, ale przyznam się, że nie miałam czasu go odwiedzać. Nie wiem, czy z powodu zmian w portalu dieta.pl, czy z jakiegoś innego powodu nie ma mojego poprzedniego wątku. W takim razie nie pozostaje mi nic innego jak tylko założyć kolejny.

Ponieważ moje poprzednie odchudzanie nie przyniosło zbyt wieku efektów - schudłam przez ponad miesiąc ok. 4kg - postanawiam zacząć od początku...

04.08.2008
    wiek - 20 lat
    wzrost - 164 cm
    waga - 61 kg
    BMI - 22,7

WYMIARKI:
    biust - 86cm ;(
    pod biustem - 73cm
    talia - 66cm
    biodra - 84cm
    pupa - 100cm ;(
    udo (góra) - 56cm
    udo (dół) - 41cm
    łydka - 38cm

Jak widać po wymiarkach jestem typową gruszką ;( To jest chyba najgorszy typ figury, przynajmniej moim zdaniem. Mam jednak nadzieję, że uda mi się schudnąć te moje upragnione 6-7kg. Najbardziej lubię się przy wadze 55kg. Troszkę ponad rok temu ważyłam 50kg i wiem, że wtedy wyglądałam nieciekawie - nogi wciąż nie były super chude, ale za to widać mi było każdą kość na dekolcie, na placech, wszystkie rzebra itd. Tak, więc nie należy przesadzać ani w jedną ani w drugą stronę - chudsza nie zawsze znaczy ładniejsza

Tyle tytułem wstępu Zabieram się za dietę. Wszystkim odchudzającym się życzę miłego dnia i wytrwałości w dązeniu do celu

Domyślnie Odp: To znowu ja ;)

Szkoda, że nikt się nie odezwał...

Nie wiem, czy w takim razie warto tu zaglądać. Pisać samej dla siebie - chyba to troszkę dziwne? Gdyby jednak ktoś miał ochotę się przyłączyć i poodchydzać się razem, to zapraszam

Tymczasem życzę wszystkim powodzenia

Yuuki Guest

Pisać, pisac bo to zawsze pomaga, wierz mi
    Ty masz tak malutko do zrzucenia że tylko pozazdrościć, ja mam 168cm i dopiero przy 50kg wyglądam fajnie :/
    Będę wpadac i kibicowac. Powodzenia

Smile Odp: To znowu ja ;)

Yuuki - dzięki, że wpadłaś do mnie

Dietka idzie całkiem dobrze Choć czasem chyba jem zbyt mało, wczoraj np. zjadłam tylko jakieś 300-400 kalorii :/

Mam ciągle ten sam problem, nie wiem co mam jeść w pracy. Kiedyś dużo dchudłam, ale chodziłam jeszcze wtedy do LO i nie miałam problemów z regularnym jedzeniem. Teraz pracuję na dwie zmiany i siłą rzeczy moje posiłki nie mogą być już takie regularne a to w moim przypadku największy problem.

Póki co na wagę nie wchodzę Poczekam jeszcze do następnego poniedziałku, może będzie już jakiś efekt - chociaż minus 1kg Postanowiłam tym razem się nie śpieszyć, nie mam konkretnego wyznaczonego terminu do kiedy mam schudnąć, po prostu - jak schudnę, to schudnę Cieszę się, że przez ostatnie, jakieś dwa miesiące, bez większej diety i wysiłku schudłam, tak sama z sobie, te 4kg, ktore były takie "nadprogramowe" i nie wiem skąd się wzięły Moja zwyczajna waga to ok. 62kg... No, ale jak już pisałam, najlepiej czuję się jak ważę 55kg dlatego chcę powalczyć o te 5-6kg

labusia jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Jarosław

hej Karusia

czytałam twój wątek w momencie kiedy ty pisałaś u mnie

moje BMI przekroczyło niestety 25 i to mnie przeraża.... ale damy radę no nie

Dymka17 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łękno

Witaj Karusia Takze daze do wagi 55 kg Masz niewiele do zrzucenia wiec pojdzie szybko Wogole widze po tym co piszesz ze masz zdrowe podejscie do diety I to juz polowa sukcesu. Przede wszystkim najwazniejsze zeby nie przegiac. Zreszta wieszaki juz dawno wyszly z mody
    Co do Twoich posilkow w pracy... a nie myslalas zeby zabierac ze soba np jakas salatke. W moim przypadku w szkole sprawdza sie tez grahamka i jogurt pitny, do tego jakis owoc Jest wiele wariantow. Trzeba tylko roche pokombinowac
    Pozdrawiam i 3mam kciuki za sukces

Mieszka w
    Jarosław

Karusia
    spokojnie możesz brać do pracy jakąś kanapkę czy jogurt lub jakąś sałatkę
    głodówka całodzienna to nie jest dobry pomysł..

Wiem, że noby mogę brać kanapkę lub sałatkę, ale jak pracuję na drugą zmianę, to przerwę mam ok. 18-19, więc nie chcę jeść późno zwłaszcza, że w ogóle nie jestem głodna. Jak pracuję rano to zazwyczaj biorę do pracy jogurt.

Dzisiaj dietka raczej średnio Muszę się przyznać, że zjadłam lody - takie duże, w pucharku. No, ale raz kiedyś chyba można. Dawno nie jadłam słodyczy. Poza tym dietka w normie, więc nie będę marudzić

Mieszka w
    Jarosław

ja pracuję na 3 zmiany i jem w pracy nawet jak mam nocki, przerwę na 2 zmianie mam o 17.30 a że pracuję do 22 to spokojnie mogę coś jeść, a w nocy mam przerwę o 1.30 a spać ide dopiero ok 7 rano więc tak samo jest

chodzi o to żeby nie jeść tuż przed snem, jeśli jesz co najmniej 3 godziny przed snem to jest ok przecież

doty22 Guest

Cześć Karusia
    Wpadłam się przywitać i pokibicować
    Zgadzam się z dziewczynami, możesz do pracy brać kanapki, sałtaki, jogurty, serki (niekoniecznie słodkie) i sobie w przerwach pałaszować...
    A co do godzin przerw, to labusia ma rację, nie ważne jest w zasadzie kiedy jesz, wazne, żeby nie jeść na krócej niż 3 godziny przed snem więc nawet jeśli nei czujesz głodu, jak masz przerwę, to lepiej coś zjeść, niż po pracy o 22-giej spałaszować coś z lodówki i pójść spać...
    trzymam kciuki za dietkę Pozdrawiam!!

Strona 1 z 25 1 2 3 11 ... OstatniOstatni