wiem wiem... czasami normalnie nie ma metody na "głoda"![]()
Mi na napady głodu pomaga sport-->najbardziej bieganie po lesie lub trenowanie z workiem bokserskim.
A z jedzeniowych zapychaczy to pomagają mi warzywa-->najbardziej pomidory.Czasem robię sałatkę : 2 pomidory,6 liści sałaty,8 oliwek, odrobina łososia wędzonego ,łyżka otrębów--->to mieszam ze sobą i wcinam;]
A odnośnie Twojego nie bycia bulimiczką-->to tu się zgodzę.Jednak Twoje zachowanie obrazuje kompulsywne jedzenie-->a to też jest problem.
Pewnie nawet gorszy niż bulimia[chociaż nie powinnam tak pisać, bo nie wiem jak to jest], bo przy bulimii się zwraca, a u mnie to wszystko w środku zostaje
Muszę być twarda, ale wiecie jak to jest, ciężka sprawa...
08.08.2011
Grupy Wsparcia Dieta.pl - Być lekkim jak MOTYLEK <--- moja grupa (zapraszam)
Jakie znacie sposoby na napady głodu? - Grupy Wsparcia Dieta.pl <--- mój wątek
Moze i suszone owoce tucza, ale na pewno mniej niz czekolada, baton i bombonierka, i do tego sa zdroweNa napady glodu chyba faktycznie najlepsza jest woda, zapic gloda!!!
O tak zapić głodami się też podoba te hasło! ;p
08.08.2011
Grupy Wsparcia Dieta.pl - Być lekkim jak MOTYLEK <--- moja grupa (zapraszam)
Jakie znacie sposoby na napady głodu? - Grupy Wsparcia Dieta.pl <--- mój wątek
co by ci tu jeszcze poradzic? a czym zapijasz? moze urozmaicic to picie? Np. kawunia, herbatka zielona, herbatka czerwona, mix owocowy, zalac nasionka lnu woda i popijac....to moje codziennie picie i jakos tego glodka zapijam, plus jakis owoc i rodzynki![]()
Ja wtedy caly czas chodze myc zebyPrzyjemne z pozytecznym
haha i pije duuuzo wody
![]()
na glod mycie zebow? ciekawe