-
Jakie znacie sposoby na napady głodu?
Mój pierwszy wątek
potrzebuje pomocy, porady, a nawet sztuczek magicznych 
Co robicie, aby nie czuć straszliwego głodu?
Czasami mam takie napady, że jem i jem...a potem żałuje, ale nie jestem bulemiczką, nie lubię żygać.
Jestem na diecie, staram się mniej jeść i mieszczę się w granicy 1000-1500 kcal...
Już trochę schudłam co widać na pasku wagi, ale dzisiaj zjadłam za dużo, napadł mnie głód...
Macie jakieś skuteczne (wypróbowane) metody, sposoby na zahamowanie uczucia głodu? Oczywiście nie szkodząc swojej wadze....
Jeśli tak to z góry dziękuje za porady...
Pozdrawiam serdecznie wszystkich komentujących i moich przyjaciół, których poznałam na forum, buziaki dla Nicoletia86, Alkak12, Lola2lola !!!
-
Odp: Jakie znacie sposoby na napady głodu?
Woda i guma do zucia- mi pomaga.
Jesli zjadlas za duzo to po prostu mialas kompulsa, ktory jest typowa przypadloscia lakomczuchow
-
-
Dzięki za rady
na pewno się przydadzą!
Tak jestem strasznym łakomczuchem zwłaszcza jak już miesiąc 3mam dietę to teraz jestem już coraz bardziej wyczerpana i takkkiii mam wielki apetyt
-
może pare rodzynek
-
Mniam
rodzynki pychota
-
tez mam z tym problem ale ja mam napady glodu przed snem i nie moge usnać bez jedzonka i sie obiadam 
a ogolne sposoby to: woda, kawa(nie przed snem z przyczyn wiadomych
) guma albo sposobem madonny- za kazdym razem gdy poczujesz glód szoruj do lazienki myć zęby 
jak przzypomne sobie cos jeszcze to dopisze...
-
a jest jeszcze
: przymierz stare spodnie/sukienke/bluzke coś co kiedys bylo na ciebie dobro
a teraz juz niekoniecznie... mi czasami pomaga tez jak zerkne na zdjecie jakiejs znanej aktorki o pieknej figurze-przez pewien czas wydaje mi sie wtedy ze jedzenie jest calkiem zbyteczne:P
-
sposobow troche jest: co myslisz o suszonych owocach? pomagaja na zaparcia, maja wszytkie mineraly i wiatminy, nie tucza, zapychaja zoladeczek...albo herbatka zielona na zmiane z czerwona, albo jogurcik, lub maslanka, woda mineralna, lyzeczka miodu...to moje sposoby, a przedtem zanim zaczelam diete to byla cala czekolada milka, cale pudlo ptasiego mleka i obzeranie na maksa
))
-
Grallemka najchętniej bym skorzystała z porady: czekolada milka (mniam) ale wiem, że to nie skuteczne, bo nie o To chodzi no nie 
Suszone owoce są strasznie słodkie i nie wiem czy nie tuczą...
Ale z jogurciku skorzystam ^^
Dynnia sposób Madonny jest ciekawy
ale nie wiem czy satysfakcjonujący...
Zauważyłam, że kawa jest fajnym pomysłem!
A co do ubrań
znam ten sposób jest świetny, ale wiesz jak to jest głód czasami jest nie do zniesienia...
Ogólnie to dziękuje wszystkim za komentarze
na pewno wasze porady ułatwią mi napady głodu
Ostatnio edytowane przez slimfigura ; 08-07-2009 o 15:42
Tagi dla tego wątku
Uprawnienia umieszczania postów