-
A6W - ćwiczenia w grupie, bo RAZEM raźniej
Witam ponownie,
zachęcona przez LadyWax (przepraszam, chyba ukradłam pomysł, honory zatem niech przypadną Tobie, kochana), zakładam nowy wątek. Proponuję, żebyśmy notowały tu swoje osiągnięcia, problemy, a także wątpliwości dotyczące osławionej już szóstki Weidera. Zaczęłam dziś pierwszą serię, ale to niewiele, dlatego OGŁASZAM rozpoczęcie jutro o godz. 8.00 WSPÓLNYCH choć internetowych ćwiczeń A6W. Zaczynamy od pierwszej serii i spróbujemy dotrwać razem do końca. Jak będziemy się wzajemnie motywowały, to damy radę. Kto się na to pisze?
dla zainteresowanych wklejam też link z dokładnym opisem A6W [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Ostatnio edytowane przez amoveritas ; 20-07-2009 o 12:32
-
Odp: A6W - ćwiczenia w grupie, bo RAZEM raźniej
no niech bedzie...wybacze Ci 
ja sie zapisuje.proponuje bez stalej godziny,chyba ze chcecie -ale mysle ze nie kazda bedzie mogla cwiczyc o tej samej porze...i raportowanie codziennie kazdego dnia i jak bylo....takze jesli nie wykonalysmy danego dnia zadnych cwiczen...prponuje raportowac ilosc powtorzen i dzien serii,a poza tym tez inne a ktywnosci.a na przyklad raz na dwa tyg pomiary i efekty badz ich brak.hm?
-
3mam za was kciuki dziewczyny! Wiem że do tego jest się ciężko zebrać, ale są efekty 
To właśnie mnie to zdjęcie do A6W zmotywowało [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] 
To również może być motywatorem 
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Życzę powodzenia
-
LadyWax, przodowniczko,
masz rację, nie musimy ograniczać się do określonej godziny. Proponuję jednak, żeby te z nas, które mogą, ćwiczyły wspólnie o 8.00(myślę, że wyznaczenie sobie konkretnej godziny i świadomość, że o tej samej inne też zaczynają, bardziej motywuje). Osobiście zobowiązuję się do prowadzenia szczegółowych raportów. Niech każda z Was wieczorem do godz. 21:30 wyśle mi odpowiedź, czy wykonała daną serię. Jeszcze tego samego dnia postaram się stworzyć tabelkę i postawić plusik przy nicku.
Zachęcam zatem do zgłaszania chęci uczestnictwa. Zrobię listę nicków.
Co TY/Wy na to?
-
-
super...jestem jak najbardziej za !
a wiec szefowo-do przodu
-
bede cwiczyc o 8.00 do czasu az nie pojde do pracy...hę?
-
-
ok, u mnie potem też może się zmienić ta godzina, na razie trzymamy się 8
-
hej dziewczyny trzymam za was kciuki
zawsze najtrudniej jest zaczac a pozniej zleci a6w nawet nie zauwazymy kiedy

a brzuszki beda napawac nas dumą
Uprawnienia umieszczania postów