Nadrobiłam zaległości. Gelato, nie wyglądałaś nigdy na grubaskę, tłuszcz rozkładał Ci sie w miarę równomiernie, przy czym bardziej tyje Ci dół. Mnie zaś góra, czyli ramiona, plecy, cycki i wyglądam jak monstrum, to mnie strasznie poszerza. Ale teraz juz nigdy więcej.
Moje zdjęcia możecie zobaczyć na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] na msn.
---------- Wiadomość dodana o 22:09 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 22:03 ----------
Lunkaj juz miała swoje wakacje, a my wszystkie jej znikniemy w sierpniu, hehe. Damy radę Gelato, tylko bez lecza na wieczór.
Słyszałam, że nasze znaki zodiaku tez sie nam zmieniają, dopiero później dochodzimy do tych właściwych przypisanych nam przy urodzeniu, bo dopiero z czase, zdobywając doswiadczenie robimy się tacy jak naprawde jesteśmy.
Ja tez przestałam być kluchą, ale całkiem niedawno. Imię tez juz przestało mi przeszkadzać, bo w Holandii jest dosyc popularne. Natomiast moja psiapsiólka z pracy, tez Aleksandra, ma problem z przedstawianiem się, nie lubi jak sie na nią mówi pełnym imieniem, zdrobniale Alex, smieja sie, że to imie dla chłopaka, a Ola... za duzo tu latynosów i smieja się Ola- hola. Ale ile wariantów, już od razu polubiłam ja za samo imię. Takie królewskie i dostojne.