Strona 159 z 159 PierwszyPierwszy ... 59 109 149 157 158 159
Pokaż wyniki od 1,581 do 1,583 z 1583

Wątek: Nieustanna walka z samą sobą...

Awatar gelato
    gelato jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Nieustanna walka z samą sobą...

hej hej
    No zajęta miłością to ja jestem. Pod koniec października Piotrek przyjechał do mnie i miał wracać z Okęcia w wszystkich świętych. Pojechałam odwieźć go do warszawy i... kurcze, samolot awaryjnie wylądował, lotnisko zamknięte a Piotrek mógł przebukować sobie bilety dopiero na niedzielę i takim oto sposobem został 5 dni dłużej. Byłam taaaaka szczęśliwa (a co tam, nadal jestem). Ale fakt, po tym jak już poleciał do siebie to przepłakałam pół nocy. Było ciężko i pewnie jeszcze przez te najbliższe dni tak będzie. Szybko przyzwyczajam się do jego obecności na codzień a jego nagły brak znoszę ciężkawo. Ale jest ok. W końcu przyleci znowu. I tak mam wiele powodów do radości. Okazuje się, że najwspanialszy mężczyzna na świecie i mój chłopak to jedna i ta sama osoba. A zakochana jestem po uszy... I powiem wam w tajemnicy, że on też. Jest super.

Dieta? No waga idzie w dół ale nie tak szybko jakbym chciała. Wczoraj rano na wadze zobaczyłam 63,4. Rewelacja. Tym bardziej, że kiedy Piotrek był w Polsce to jadaliśmy normalne polskie jedzenie (nie typowo południowo-plażowe). Zapychałam się słodyczami, ziemniakami i białymi bułkami. Z ćwiczeniami trochę gorzej ale mam zamiar do nich wrócić. Jak mi sie nie uda jutro albo pojutrze to w piątek już na bank. W końcu długi weekend nadchodzi. Super.

Awatar Lunkaj
    Lunkaj jest nieaktywny Znany na forum

hej
    cisza nastała na forum, ja ostatnio nie wiedzialam gdzie sie znajduje, za duzo pracy, obowiazkow i dodatkowych zajec wymyslonych przeze mnie, jak robienie ramek, sklejanie i po tygodniowej przerwie powieszeniu ich na scianie.
    Do tego troszke pracowalam jak tlumacz, dzis mialam ostatnie zlecenie telefoniczne.A do tego dwa razy spotkaniu u agenta pracy,niby godzine trwalo ale praiwe 1,5 godziny sam dojazd. To wizyta rodziny, pseudo chrzciny u siostry meza, urodziny tescia, pseudo chrzciny u mojej siostry.
    A na koniec zalatwianie lacza internetowego wypowiedzenie itd. Wszystko byloy ok, gdybym to sobie zalatwila, a tak to 4 roznym osobom. Troche podan powysylalam, 2 z nich to praca w Polsce ale dla dunskiej firmy. Zobaczymy,ale wieksze predzej chyba wygram w totka

To tak minely mi te 2 tygodnie, a poza tym to bylam w Polsce na weekend.

Waga w miejscu i nie mam pojecia dlaczego,chociaz teraz po tych obzarstwach to ciesze sie ze w miejscu stoito juz wiem dlaczego.
    Cwicze a6w i tym razem chce dotrzec do konca, na razie mam 8 dni za soba, wiec to nie jest ciezkie

a jak tam u Was? jak zdrowie, jesien dokucza? jak wasze pociechy?

Pozdrawiam

admin jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Wrocław
    Wpisy na blogu
    23

Ten wątek został automatycznie zamknięty i jest kontynuowany tutaj: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Strona 159 z 159 PierwszyPierwszy ... 59 109 149 157 158 159