Strona 1 z 159 1 2 3 11 51 101 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1583

Wątek: Nieustanna walka z samą sobą...

Awatar Lunkaj
    Lunkaj jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Nieustanna walka z samą sobą...

Nie wiem od czego zacząć, najlepiej to od początku, w ciagu dwoch lat przytylam 15 kg.w tamtym roku bylo 60kg,ale przyszedl efekt jo-jo tak nielubiany przez wszystkich i znowu mam 72 kg na start.Postanowilam przejsc na diete 1000kcal,bo człowiek się nie głodzi ,a moze jest szansa lepszego wyglądu.U mnie jest taka pora deszczowa,ze nie chce sie wychodzic z domu,dlatego planuje troszke pocwiczyc w domu i spalic to co zjadlam a zjadlam
    Naleśniki z serem 243 kcal
    Jabłko 75 kcal
    Musli miodowe 412 kcal
    Mleko 0,5 % 35 kcal
    Kukurydza gotowana 222 kcal

Zaczelam pisac tu na forum,moze dlatego ,ze jak bede sumienna w prowadzeniu tego e-pamietnika to moze tez bede sumienna w moich postanowieniach dotyczacych 1000 kcal dziennie. Jesli ktokolwiek cos napisze od siebie bede z gory wdzieczna bo wiem,ze nie jestem sama i jak inni mam problemy,tylko kazdy mysli,ze jego problem jest wyjatkowy i chyba dlatego osiagamy cele dla niektorych nieosiagalne.

doty22 Guest

Domyślnie Odp: Nieustanna walka z samą sobą...

Witaj Jasne, razem lepiej Na pewno Ci się uda, tylko wytrwałością Pozdrawiam!!!

carin Guest

hej witaj każda z nas walczy tu sama ze sobą , mnie osobiscie taki e-pamietniczek bardzo pomaga, więc i może Tobie tez pomoże
    dieta 100kcal , jest dobra dietą i mozna na niej schudnąc, więc 3mam kciuki

Awatar Lunkaj

Smile Odp: Nieustanna walka z samą sobą...

Mam taką nadzieje,ze forum i pisanie listów pomoże mi w zmaganiach.Na razie pocwiczylam troszke,bo tutaj nie ma szans wyjsc z domu,jesli nie chce sie byc chorym,ale staram sie zwalczyc tez niechec do deszczu,ktory jest tu obecny bez przerwy.
    Dziekuje za wsparcie i mam nadzieje,ze Wam tez sie uda, a cytat z ciasteczkiem sobie zapamietam,ale raz na tydzien chyba nie zaszkodzi skosztowac?Bo to tak ciezko i mam nadzieje,ze nie bede cierpiec bardzo.
    Jutro napisze o moich zmaganiach,zaczynam tez prace,wiec ciesze sie bo nie bede zmuszona walczyc z lodowka bedac w domu

Pozdrawiam

kinga1982 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Bielsko

Czesc
    Kochana swietnie Cię rozumiem.Tez waże obecnie 72 kg i mam zamiar je porzucic raz na zawsze.Wczoraj zaczęlam.Obysmy obie wytrwały.Tego nam życzę!

Awatar Lunkaj

To milo mi,bo zawsze razniej.Masz jakas specjalna diete?Ja jestem dwa lata mlodsza od Ciebie i zastanawiam sie jak mozna tak sie zapuscic w moim wieku.Jak dlugo planujesz stosowac diete i do jakiego momentu.Ja chcialabym z 1000 pozniej wejsc na 1400-1500kcal,ale to dopiero jak osiagne swoj cel,wiec mam nadzieje,ze to az tak dlugo nie potrwa.No niedluzej niz rok,chociaz na to sama pracowalam dwa lata.Skutki malzenstwa i wyjazdu z kraju,ale jak juz pisalam kazdy ma swoje problemy.mam nadzieje Kingo ,ze bedziesz wytrwala i razem bedziemy podtrzymywac sie do osiagniecia wymarzonej wagi.

doty22 Guest

Witaj
    Na pewno Twój plan jest dobry, tylko pamiętaj, że długie stosowanie diety 1000 Kcal spowalnia metabolizm i wtedy lepiej jest na jakiś czas zwiększyć kaloryczność posiłków w ciągu dnia do 1200 - 1400 Kcal i po jakimś czasie znów 1000 kcal
    A jak Ci idzie dietka dzisiaj???
    Pozdrawiam

carin Guest

raz na tydzień mozna , a nawet trzeba pozwolic sobie na coś extra, kalorycznego i pysznego , byle w rozsądnej ilości
    miłego dnia *

Awatar Lunkaj

Hej,taki bardzo udany dzis dzien mam,i pochlonelam az z 700kcal,ale jestem najedzona,wiec rybka z warzywami na obiad i to mi wystarczy.W pracy krociotko no i dzis dostalam wiadomosc,ze przyjeli mnie na studia,dokladnie tylko na magisterke ale to juz bedzie z gorki.Dlatego tez nie mam ochoty jesc duzo bo tak ladnie wszystko sie uklada tylko zeby waga jeszcze zeszla w dol.Przede mnie jeszcze spacerek z pieskiem,i bede mierzyc taka mala rundke,aby zaczac biegac.Plany sa ,jeszcze je trzeba zrealizowac.
    Na wage nie wchodze, wazylam sie we wtorek 72kg, planuje wazyc sie raz w tygodniu,ale korci mnie aby wazyc sie czesciej,a co do slodkiego to zrobie dzis szyszki,taki ryz prazony z krowkami roztopionymi,zawioze je rodzicom zeby ich nie zjesc za duzo,bo tak latwiej.Lepiej porozdzielac niz samemu zjesc

Dziekuje Wam,ze jestescie bo tylko od Was dostaje wsparcie i duzo latwiej jest dazyc do celu.

labusia jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Jarosław

na pewno takie dobre wiadomości sprzyjają diecie więc oby było ich jak najwięcej

Strona 1 z 159 1 2 3 11 51 101 ... OstatniOstatni