Witam, Kobietki
Właśnie kończą mi się wakacje, w październiku zaczynam studia - fizjoterapię i postanowiłam rozprawić się nieco z nadmiernymi krągłościami. Od 14 -tego roku życia mam zaburzenia odżywiania, zatem moja wiedza na temat wszelkiej maści diet jest naprawdę spora. I proporcjonalnie - im więcej zwiększałam swe wiadomości na temat odżywiania, tym bardziej upadał mój organizm. Dlatego też moja przemiana materii woła o pomstę do nieba, a ja sama rozpaczam spoglądając w lustro. Dodam też, że w serwisie dieta.pl jestem od 2005 roku (wcześniejszy login m.in. "Pisces"). Jako, że zaczynam studia w sportowej szkole, na pewno będę miała ruch zapewniony. Do końca września zamierzam wpisać w rozkład dnia spacery, rower i bieganie, ale tak na luzie, co by się nie zniechęcić.
Wzrost - 173 cm
Waga przy której wyglądam zdrowo i atrakcyjnie -58/59 kg
Typ figury - gruszka
Oczywiście, jeśli tłuszcz zamienię w mięśnie (objętościowo tyle samo tłuszczu waży mniej, niż tyle samo mięśni) i będę wyglądać dobrze, to nie przeszkadza mi nawet większa waga niż docelowa.
Mam nadzieję, że znajdę tu sztab dziewczyn, a może i panów, którzy swoją forumową obecnością pomogą mi osiągnąć cel Liczę na Was!