Dziewczyny pijecie? Tak tu ucichło.
Ja korzystam z diety koktajlowej i bardzo sobie chwalę. Nie mam czasu jeść a dieta musi być trzymana .Fajna alternatywna dla osób które nie mają czasu. Ja akurat korzystam z nich [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] , ponieważ jest korzystna cenowo no i przepyszna
polecam mozna dobrze uzupelnic witaminy malymi porcjami, tu sa dobre soki [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
na przyklad burak + czosnek + czarnuszka, burak + marchew + jablko, sok pomidorowy jest swietny
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Ja od jakiegoś czasu stosuję koktajl [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] zastępuję 1 posiłek. Waga idzie w dół, więc polecam
Ja raczej nie wybierałbym diety koktajlowej. Wydaje mi się, że nie dostarcza odpowiednich ilości kalorii i chodzi się na niej głodnym. Według mojej opinii wystarczy zdrowa i zbilansowana dieta bez produktów wysokoprztworzonych i cukrów prostych. Dodatkowo codzienna aktywność fizyczna i efekt na pewno będzie zadowalający. Ja jeszcze do mojego odchudzania wprowadziłem zimą morsowanie, co poprawiło moje samopoczucie. Tutaj przeczytacie o morsowaniu ciekawe informacje [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] .
Słyszałam o tej diecie wiele, jednak nie wiem czy jest ona taka zdrowa.. Jak sama nazwa wskazuje, dieta koktajlowa opiera się przede wszystkim na piciu koktajli ze zmiksowanych wcześniej świeżych owoców lub warzyw - bardzo często z dodatkiem wody, mleka, jogurtu czy świeżych przypraw. Z tego co wiem to mleko jest bardzo kaloryczne.