Strona 2 z 62 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 12 52 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 612

Wątek: Malymi kroczkami..byle do przodu:)

Awatar Bengladesz
    Bengladesz jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gdańsk

Domyślnie Odp: Malymi kroczkami..byle do przodu:)

Violuś kochana, dobrze że dałaś link pod suwaczkiem idzie Cię znaleźć )) będę zaglądać i musimy się pilnować i do diety i ćwiczeń mobilizować a zobaczysz jak ładnie będziemy chudły
    Podziwiam za znajomość i chęci do nauki języków obcych, ja mam niemiecki i angielski w stopniu podstawowym, ale też powinna choćby sama zaglądac do słowników i szlifować w domku język chociaż jeden
    Ładnie Ci idzie z dietką, ja też miałam 2 tygodnie l4 to jest okropne takie przymusowe siedzenie w domu ;/ ale już też pracuję, i jest ok, a zimno za oknem niestety i śnieżyk też pada u mnie także pomarzne sobie jutro na przystankach :/
    Miłej niedzielki wpadam również z kawusią i pisz kochana jak tam dzisiejsza dietka i chęci do ćwiczeń się mają , a co do forum metodą prób i błędów nauczysz się w profilu wszystko pisze co i jak założyć )) będzie dobrze buziolki krejzolki bratnia duszyczko damy radę

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

poziomeczka8484 jest nieaktywny Znany na forum

witam ja rowniez dalaczam do dopingowania... jak mija niedzilka?? u mnie calkiem dietkowo juz nie moge doczekac sie szczuplej wiosny ...

sexi nogi do podłogi...będą latem a co !!!

Awatar agatarska
    agatarska jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Polska
    Wpisy na blogu
    5

Po dobrej ciepłej kawie zawsze jakoś tak sie usmiech sam pojawia
    i łatwiej zacząć dzien
    zatem i ja się do kawusi dołączam

a teraz do cwiczen kobitki
    (sama i siebie mobiluzuje :P bo orbitrek stoi w kącie i jakoś tak dziwnie sie na mnie patrzy :P )
    WIEDŹMOWY CEL OSIĄGNIĘTY - OD VI 2015 STABILIZACJA WAGI - BORN TO BE WILD !!!!
    Link do mojego wątku - TU WALCZĘ Z DEMONAMI .: :. FOTKI MOTYWACYJNE - KLIK

"Between my fears and dreams..."

Awatar niworum
    niworum jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Za górami za Lasami

widzę, że sobie poradziłaś z linkiem i suwaczkiem fajnie!!
    Pora na zmiany żywieniowe co? Moze od nowego tyg (jutro)? bo do świat jeszcze daleko - jak pisałaś że "po"

:* pa
    CEL-->60kg do wiosny// Montignac-mój mentor

Awatar Tlustostan
    Tlustostan jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Edinburgh

Tjena Szwedko
    W końcu znalazłam Twój wątek i będę mogła sprawdzać jak się sprawujesz .
    Mam nadzieję, że weekend możesz zaliczyć do grzecznych
    13 lipiec 2009-luty 2010 88-->65,8 pół roku spokoju, a potem zdradzieckie jojko i... 2 styczeń 2011--> do mety

https://forum.jestemfit.pl/c...czesc-1-a.html

Awatar violetta75
    violetta75 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Torshälla
    Wpisy na blogu
    4

Witam Was kobietki Znalazlam chwile czasu dopiero..a tak na serio nie mialam dostepu do komputeraSorki ze kawusie pilyscie beze mnie..buu
    Nadrobic musze zaleglosci...w pisaniu ,bo dietkowanie i owszem bylo:P
    SOBOTA
    do godz 12 leniuchowanie, pozniej male potyczki w kuchni.Corce zachcialo sie robic ciasto, wiec jej pomoglam(biszkopt z mandarynkami i galaretka
    Wartosci kcal utrzymuja sie pomiedzy 1000-1200 kcal co skrzetnie zapisuje.
    Za to kochane moje ...czuje sie jak skowronek ..bo corka wyciaga mnie na spacery,a maz dzis nawet pomyl naczynia, po obiadku zeby Nas si e pozbyc z domu:-/
    Sobota 35 minut umiarkowanego spaceu
    Niedziela 60 minut:P Do tego kilka chwil(po 10min kazde) tanca i dywanowki...ale to juz jest cos!!!!(chyba-efekty dopiero beda po systematycznych cwiczeniach).
    niworumowszem pisalam o konkretniej diecie...ale to nie znaczy ze obecnie jestem bezkarna.Jem duzo mniej niz dawniej...wtedy to bylo obzeranie sie ....i nie patrzylam na wartosci kcal.Teraz podliczam skrzetnie wszystko w dzienniczku na biezaco zapisuje na kartce a pozniej zliczam tu.Wdze ze Twoj suwaczek skutecznie przesunal sie do celu dzieki Montiemu(tez bralam te dietke pod uwage)..ale nie wiem , na chwile obecna chyba zostane przy ograniczaniu kcal:*Pozdrowki

---------- Wiadomość dodana o 00:24 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 00:07 ----------

agatarskaSerdecznie witam na moim wateczku.Skromnie tu ale powoli sie rozwija skrzydla.trzeba sie tylko rozejrzec ,a mozna wiele cennych wskazowek od kolezanek otrzymac..wszyscy sa przychylni.Wazne zeby wiedziec czego sie od siebie oczekuje i nie ze od jutra,a od dzis zaczac...chociaz ja wiele wiem o dietach i chudnieciu..nigdy nie dotrwalam do konca.Nie moge zmienic drastycznie sposobu odzywiania w rodzinie, wiec robie to stopniowo..powoli przyzwyczajam mezusia do zdrowej zywnosci(oczywiscie na ile sie da:P:P..za to ja sama jem owszem z nimi,ale mniej i czesto odchudzone(np.zupe przed zaciagnieciem smietana-tak lubie-odlewam dla siebie w osobny garneczek).Ogolnie jestem uparciuchem,zawsze osiagalam wiele i kiedy zajrzalam na zdjecia co kobietki i mezczyzni potrafili zrobic ze swoimi wizerunkami......to powiedzialam sobie ....JA TEZ CHCE!!!!...to ze CHCE!!! to jest motorem...a wsparcie dietkujacych tym bardziej buduje i pomaga(bynajmiej mi) Wiec...motywacja i dzialanie jest w nas samych a oparcie ww osobach drugich i trzecichTobie rowniez rzycze sukceskow...i zapraszam do mnie czesciej.Ja jak znajde chwilke czasu rowniez bede do Ciebie zagladala:*

---------- Wiadomość dodana o 00:36 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 00:24 ----------

Asik...grzeczny ...buu grzeSZny!!!! Pokusilo mnie na dwie lampki wina czerwonego wytrawnego ojojoj..ale mezus jakos taki nastroj stworzc chcial..no i nie wypadalo odmowic.Poza tym chce jakos normalnie funkcjonowac, to nie moge sobie wszystkiego zakazac:P
    DanusiaDziekuje za kawusie..nastepnym razem wypije z WamiUcze sie jezykow...bo zycie zmusza..chemy tu zaczac zycie na "novo"..maz mieszka w Szwecji juz trzy lata...ja dojechalam do Niego...podobno ma byc latwiej..ale dluga droga jeszcze przede mna, jesli chce pacowac w zawodzie(pigulka).Przemoglam sie do spacerkowania i dywanowki troszke.Pozdrawiam:*
    poziomeczka8484Witam serdecznie w moich skromnych progachWidze ze cel masz ambitny...zycze wytrwania i pokonania niedoskonalosci..a arto i damy rade(w grupie razniej)..nie daj sie slodyczom..owszem podziwiam Cie z ta silownia....ja tezw PL chodzilam przez miesiac i bylo widac efekty,ale szybko organizacja mnie przerosla i kasiory braklo teraz stawiam na ruch na swiezym powietrzu a pozniej moze rzezbienie cialka
    Teraz wybieram sie po Maminke do PL ..zabieramy ja na swieta ...bedzie u mojej sis mieszkala.Jak wroce w srode to sie wyspowiadam :*:*:* i zrewanzuje odwiedzeniem wataskow
    Ostatnio edytowane przez violetta75 ; 14-12-2009 o 00:47

Start2009-99kg>85,5(2010)>2.01.2011-91kg>87kg teraz
    Tutaj jestem Malymi kroczkami..byle do przodu - Grupy Wsparcia Dieta.pl

Awatar niworum
    niworum jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Za górami za Lasami

Smile Odp: Malymi kroczkami..byle do przodu:)

Najważniejsze co byś się nie głodziła! bo to do niczego nie prowadzi... sorki PROWADZI- to flustracji a w następstwie do efektu jo-jo - jedzenie od nowa "zakazanego" :P nie dopuśc do nawrotów
    CEL-->60kg do wiosny// Montignac-mój mentor

Awatar agatarska
    agatarska jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Polska
    Wpisy na blogu
    5

Spacery dobra rzecz
    szkoda że zima za oknem ... a ze mnie koszmarny zmarzluch

dobrze że ktoś wynalazł ten orbitrek oj dobrze :P
    WIEDŹMOWY CEL OSIĄGNIĘTY - OD VI 2015 STABILIZACJA WAGI - BORN TO BE WILD !!!!
    Link do mojego wątku - TU WALCZĘ Z DEMONAMI .: :. FOTKI MOTYWACYJNE - KLIK

"Between my fears and dreams..."

Awatar Tlustostan
    Tlustostan jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Edinburgh

Viola 2 lampki wina i to jeszcze wytrawnego, to przecież nic strasznego! Prziecież nie pijesz 2 lampek codzennie, a tak jak piszesz: nie można sobie odmawiać wszystkiego! Poza dietą jest też normalne życie!
    A ruch każdy się liczy, nawet te 10 minut! Bo przecież od czegoś tzeba zacząć, nie? Ja się za ruchem stęskniłam, bo od kilku dni walczę z paskudnym przeziębieniam i mam areszt domowy... całe szczęście Szac nie goni mnie pod pierzynę. Za długo sie już znamy i wie, że żeby dało się mnie do łóżka zapędzić w chorobie muszę mieć gorączkę 41,5 stopnia, słaniać się i nie pamiętać jak się nazywam
    13 lipiec 2009-luty 2010 88-->65,8 pół roku spokoju, a potem zdradzieckie jojko i... 2 styczeń 2011--> do mety

https://forum.jestemfit.pl/c...czesc-1-a.html

Awatar Bengladesz
    Bengladesz jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gdańsk

Witam Violuś we wtorkowy wieczór, ładnie ci idzie dietkowanie ja zaliczyłam słodyczowa wpadkę, ale już sie opamiętuję i walczę znowu chociaż mały kryzysik w odchudzaniu mnie dopada mam ochotę się najesć czym popadnie i czym dusza zapragnie ale tego potwora żarełkowego jakoś tam uciszam :/

Strona 2 z 62 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 12 52 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów