-
Wracam na dietę - bardzo potrzebuję wsparcia :)
Witam witam 
Zakładam nowy wątek, wprawdzie stary też istnieje, ale jakoś mam wrażenie, że nowy wątek to nowe mozliwości, nie ma tutaj miejsca na wpadki, na dołki, płacz i obżeranie. Postanowiłam z tym zawalczyć. Ostatnio parę rzeczy do mnie dotarło i wiem, że mój sposób myślenia pozostawiał wiele do zyczenia.
Wracam też dla mojej kochanej Peszki, bo widzę, że biedaczyna zupełnie sobie nie radzi beze mnie, oj nie :P
wiem, wiem, smutno na forum bez Kitolka, ale żeby aż tak ??
Dobra, plan odchudzania:
mało,
zdrowo
dużo wody
dużo ruchu
dużo forum 
Pozdrawiam i mam nadzieję, że moje stałe forumowiczki się tu odezwą, a i nowe witam serdecznie 
Kitolka :*
Ostatnio edytowane przez Kitolka ; 30-12-2009 o 10:19
-
Odp: Wracam na dietę - bardzo potrzebuję wsparcia :)
no to ja jak najbardziej trzymam kciuki. Chyba dobry czas na rozpoczecie diety- koniec Swiat wiec raczej mniej okazji do obżarstwa, sylwester to juz chyba tylko mobilizacja, zeby sie w jakas fajna kiecke wciasnac
Trzymam wiec kciuki
-
hej Gotka
ale miło, że napisałaś 
masz rację, nie może być lepszego czasu na start, jedzenia prawie nie ma, do słodkiego mnie w ogóle nie ciągnie (tzn. czekolada mnie wzywa, ale żadne makówki, i takie tam nie ciągną .....)
W Sylwestra nigdzie się nie wybieram, więc na szczęście nie ma ciśnienia ...
chcę dla siebie schudnać i pieknie wyglądać,
Dzisiaj na wadze było 73 kg, nie tak strasznie znowu, ale dla mnie jest to zbyt dużo, taka jakaś rozlazła jestem
-
73, to rzeczywiście nie strasznie. Zreszta zalezy ile masz wzrostu i jaka masz budowe, ja w te BMI jakos nie wierze. W sumie startowałam z podobnej wagi,teraz mnie odrobinke mniej
Pisz jak najwiecej. I motywacja Twoja tez mi sie podoba
Wpadne pewnie jutro, do pózniej wiec
-
Mam nadzieję Gotka, że jutro sie "zobaczymy", może uda mi sie wpaść na pare minut 
a wzrostu mam 172 cm, BMI dla mnie sie nie liczy, bo teoeretycznie mam prawidlowe, ale jakoś ciało nie takie.
Nic, powalcze i zwyciężę!!!
-
Witam!
Ja tu nowa,ale będę trzymać kciuki !! ja zaczynam od jutra dukana...
Pozdrawiam!!!
-
Witam drogie Panie 
Nie wiem czy jestem tu jedynym facetem, ale mi to nie przeszkadza :P
Chce zrzucic troche kilo i bede potrzebował Waszej pomocy :P
Niedługo wybieram sie do dietetyka i zobaczymy co z tego wyjdzie :P ale wsparcia bede potrzebował 
Pozdrawiam
-
s_k_o_m_a WITAM ja nowa to raczej nie jestem, wręcz omszała już tu jestem, ale miałam dość dlugo wielkiego doła i skasowałam konto na dieta.pl, teraz wróciłam i mam nadzieję, że już więcej nie będę miała takich głupich pomysłow
Dukana próbowałam i ja, dość szybko kilogramy poleciały, ale jeszcze szybciej wróciły. W każdym razie nie jest to dieta dla mnie, ale co kto lubi 
a za Ciebie trzymam kciuki, żeby się udało
Hadess witam
super, że wybierasz się do dietetyka, to chyba dobry pomysł, skorzystać z fachowej pomocy. Sama też bym się chętnie wybrała, tylko kompletnie nie mam na to czasu.
Wpadajcie jak najczęściej, bo wiem z własnego doświaczenia, że takie forumowe wsparcie naprawdę pomaga 
Ja już spadam do łóżeczka , dobranoc
Ostatnio edytowane przez Kitolka ; 26-12-2009 o 23:25
-
Kitolka ja tez mysle, ze to dobry pomysł
zobaczymy co wymysli :P Musze tez zabrac sie za cwiczenia jakies
oj bedzie ciezko
ale wierze, ze dam sobie rade
-
Hades każdemu jest ciężko,ale myślę ze jak już zaczniesz chudnąc to będziesz miał mobilizacje "hmmm schudłem tyle i tyle,aa to teraz będzie łatwiej" i zabierzesz się do roboty dalej... parę diet już próbowałam i wiem to po sobie.
))
A ile chcesz schudnąć? Ile ważysz...próbowałeś już coś ze sobą zorbić?
Uprawnienia umieszczania postów