Witam, jestem tutaj zupelnie nowa, mam problem z ulozeniem diety bardzo ciezko jest mi schudnac jem 1-2 posilki dziennie jeden o 8-9 rano drugi o okolo 20-22 :/ wiem ze to tragedia... przez 4 lata przytylam bardzo duzo.... kiedys mialam bnardzo aktywny tryb zycia chodzilam do szkoly sportowej- 17 godz wf i do tego taniec .... ale ze wzgledu na to ze szkonczylam sportowa szkole brak bylo funduszy na taniec to i treningow nie bylo. Ale mam starszny metabolizm .... pomozcie mi jakos z ta dieta.... bardzo dlugo musialam nastawiac sie psychicznie zeby zmienic swoje prztyyzwyczajenia i JESTEM GOTOWA ! OD jutra tzn od dzisiaj chce zaczac ! do diety chce wlaczyc taniec i fitnes - taniec 2 razy w tygodniu plus fitnes z 4 razy w tygodniu ale kompletnie nie znam sie na dietach i nie wiem jak sobei jakas ulozyc tak zebym schudla 14 kg w 5 miesiecy bo taki jest moj cel ! co najlepiej jest jesc na sniadanie ? chciala bym chyba.. zrezygnowac z pieczywa bo slyszalam z enie jest ono dobrym rozwiazaniem na sniadanie, to prawda ? musze sie z 2ch posilkow przezucic na 5. ... blagam prosz eo jakeis rady i pomoc
:*