Strona 1 z 32 1 2 3 11 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 319

Wątek: Nowy rok - nowa ja!!! Czyli realizujemy postanowienie noworoczne. Start 04.01.2010!

Awatar fatbody
    fatbody jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódź
    Wpisy na blogu
    1

Domyślnie Nowy rok - nowa ja!!! Czyli realizujemy postanowienie noworoczne. Start 04.01.2010!

Witam kochane pączuszki! Jak wiadomo mamy już Nowy Rok i nowe postanowienia! Tak jak zapewne u wiekszości tak i u mnie jest- SCHUDNAC!!! A tak sie fajnie sklada, ze jutro jest pierwszy PONIEDZIALEK w tym roku i wypadaloby to uczcic dietą kto dolacza? kto chetny? razem razniej! cel to bikini w wakacje!! dobre samopoczucie i pieknie cialo! no i najwazniejsze ZDROWIE!

moje wymiary (skromne:P)

waga- 80 kg (jak małe sloniatko:P)
    wzrost - 175 cm.
    talia - 87
    biodra - 107 (az metr i 7 cm?!?!?!?!?- brzmi strasznie)
    motywacja - malutka...może ktoś ma jakiś sposób na zmobilizowanie sie?

reszty nie mierzyłam główny cel jeśli chodzi o wage to 70 (tak na dobry początek)

jak chce to osiagnac?

dieta 1000kcl, lekkostrawna, wiecej warzyw-owocow, slodycze raz na tydzien/dwa, 5 posiłków dziennie(malych), no i zamiast pieczywa wasa. pozatym wszystkie potrawy dozwolone ale ( i tu uwaga) na malym talerzyku! dieta 'małego talerzyka' jest na prawde skuteczna! jemy co chcemy, co lubimy (oczywiscie bez golonek, boczków itp) ale na malym talerzyku, poza tym najwyzszy czas zapisac sie na basen no i może jakiś fitness? slyszalam ze rowerek pod ciśnieniem dużo daje (10 zabiegow 2 rozmiary w dół) slyszałyscie cos o tym?
    DO DZIEŁA!!!

Ocia2701 Guest

Domyślnie Odp: Nowy rok - nowa ja!!! Czyli realizujemy postanowienie noworoczne. Start 04.01.20

Witam ja także od tego poniedziałku chciałabym zacząć dietę. Zawsze miałam problemy z nadwagą a gdy zaszłam w ciążę to myślałam już, że strasznie przytyję. Bardzo się zdziwiłam, gdy przez okres całej ciąży przytyłam zaledwie 2,9kg a ciąża przbiegała jak najbardziej prawidłowo. I to stało się dla mnie taką motywacją, by wyglądać lepiej.

Moja dieta będzie nieco inna ponieważ jestem mamą karmiącą i muszę bardziej zadbać o to co pojawia się w moim jadłospisie. Wiem, że powinnam wogóle zrezygnować ze słodyczy, ale znam siebie i wiem ,że nie potrafię, ale za to mogę słodycze ograniczyć do góra dwóch razy na tydzień i zastąpić wszystkie słodycze ciemną czekoladą.

Moja dieta składa się z 5 posiłków dziennie i zawiera produkty, które mają wiele witamin potrzebnych mnie i dziecku. Do tego spacerki.

Awatar fatbody
    Mieszka w
    łódź
    Wpisy na blogu
    1

Domyślnie Odp: Nowy rok - nowa ja!!! Czyli realizujemy postanowienie noworoczne. Start 04.01.20

super! gratuluje macierzynstwa! najwazniejsze zeby dbac o siebie i nie poddawac sie w walce z kg. ja mam dosc slaba motywacje ale ile razy mozna sie ochudzac bez efektow? czas to zmienic. to moje ostatnie podejscie jak nie schudne to sie pogodze z tym ze mam kilka cm wiecej

Awatar fatbody
    Mieszka w
    łódź
    Wpisy na blogu
    1

halo halo dziewczeta!!! nikt nie rusza ze mna w walce o zdrowie i piekny wyglad?

--------------------------------------------
    KAŻDA CHWILA TO SZANSA, ŻEBY WSZYSTKO ZMIENIĆ!

Nowy rok - nowa ja!!! Czyli realizujemy postanowienie noworoczne. Start 04.01.2010! - Grupy Wsparcia Dieta.pl

victoria9876 jest nieaktywny Nowy na forum

Ja już co prawda jestem w drodze po szczupłą sylwetkę, ale przyłączam się do was, trzymam kciuki! Nie myślicie panie żeby jednak próbować zrezygnować z tych słodyczy ? Pozdrawiam

Awatar fatbody
    Mieszka w
    łódź
    Wpisy na blogu
    1

ja powoli chce z ograniczac chociaz sa miloscia mojego zycia:P najpierw raz na tydzien pozniej raz na 2 tygodnie a pozniej raz na miesiac bede je jadla nie chce z nich calkowicie rezygnowac bo tez sa do zycia potrzebne

--------------------------------------------
    KAŻDA CHWILA TO SZANSA, ŻEBY WSZYSTKO ZMIENIĆ!

Nowy rok - nowa ja!!! Czyli realizujemy postanowienie noworoczne. Start 04.01.2010! - Grupy Wsparcia Dieta.pl

ka_sia jest nieaktywny Znany na forum

Kochana! Życzę Ci dużo motywacji Młaaaaaaaaaaaaaa:*
    Nowy rok, nowe możliwości!! ;- ))))

Awatar Bengladesz
    Bengladesz jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gdańsk

Witaj fatbody i ja sie chetnie do Ciebie przyłączę i będę wspierać

klara1235 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wodzisław Śląski
    Wpisy na blogu
    2

ello kobietki chętnie się do Was przyłączę...a co d slodyczy...ja się ich nie tkne w dzień...mogą sobie leżec nie wiem jak długo...ale jak sie obudzę w nocy i są na stole...to jest po prostu masakra grrrrrrrr

START: 8 II 2012
    NASTĘPNE WAŻENIE: 18 II
    CEL 65KG DO KOŃCA KWIETNIA

ka_sia jest nieaktywny Znany na forum

Czesc FatBody, jak dzisiejsze dietkowanie?

Strona 1 z 32 1 2 3 11 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów