Strona 4 z 14 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 132

Wątek: kolejny raz...bez nich byłabym nikim...

Awatar bubusOna
    bubusOna jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Thumbs up Odp: kolejny raz...bez nich byłabym nikim...

Nareszcie Pierwszy raz udało mi się oprzeć wieczornym pokusom. Wczoraj poszłam grzecznie spać i nic nie przekąsiłam przed snem zupełnie nic. Jestem z siebie dumna :]

RybkaJR jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: kolejny raz...bez nich byłabym nikim...

No to pełen sukces!!!Gratuluje wytrwałości i silnej woli dzieki której oparłaś sie przekąskaAch...Już nie moge sie doczekać kiedy bedziemy,piękne,szczupłe i bede mogła kupić sobie jakiś sexi ciuchAle cóż trzeba być wytrwałymU mnie dzionek pozytywnie rozpoczęty i za ciebie trzymam kciukiBuziole:*
    Cel-6-stka z przoduTUTAJ WALCZE

Awatar bubusOna
    Mieszka w
    Warszawa

wróciłam od dentysty i jeb** mi z paszczy jak z fabryki chemikaliów łeee nie lubię tego zapachu...nie mogliby jakiś bananowy albo truskawka? W każdym bądź razie wracając zaszłam do warzywniaka i kupiłam same zdrowe pyszności : kalafiorek (mam ochotę od kilku dni na tego pana ha ha), marcheweczki, ogórek, jabłuszka, kilka mandarynek na osłodę i moją miłość.....sałatkę z buraczków mmmmm :P
    Buziaki :* :* :*

Awatar agusia91
    agusia91 jest nieaktywny Znany na forum

Widzę, że ładnie Ci idzie, z każdym dniem coraz bardziej interesująco Miłego dnia!

A tutaj sobie skrobię i walczę:
    Klik- i jesteś u mnie

Awatar bubusOna
    Mieszka w
    Warszawa

dziś poszło mi ładnie zaraz jak grzeczna dziewczynka kładę się do łózka i nie myśle już o żadnym jedzeniu...no chyba ,że o mojej słodkości leżącej obok :P
    Postaram się jutro wpaść :* :* :*

Awatar monique
    monique jest nieaktywny Znany na forum

Gratulacje dla grzecznej dziewczynki!! Oby tak dlaej! Pozdrawiam!

Awatar kulkowa
    kulkowa jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Cytat Zamieszczone przez bubusOna Zobacz posta
    nooo....tak to człowiek by chociaż więcej chodził - do sklepu czy z psem na spacer albo do przystanek wcześniej wychodził.. No i mniej by się jeść chciało Bo w takie mrozy to tylko dupsko na fotelu posadzić, tv włączyć i słodkościami zajadać... No i tragicznie to na samopoczucie wpływa, nic się człowiekowi nie chce...tylko taka beznadzieja. Patrze przez okno a tu biało-szaro :/ No ale już niedługo
    PS Dziś jak wyszłam na balkon rano w piżamce pościel wywietrzyć to uuuuu lepsze jak kawa - istna krioterapia. Ale nawet przyjemnie było. Może by tak codziennie na minutkę wychodzić.....już mi na mózg od tej pogody siada,chyba jakieś zwoje mi zamarzły :P

Najgorsze jest to, że ja nie jestem głodna - to bardziej psychiczne pragnienie jedzenia. Na prawdę ciężko mi na tym zapanować.... Ale z Wami w końcu to przezwyciężę :* :* :*
    Wreszcie na spokojnie Twój wątek prześledziłam i oczywiście jestem z Tobą
    Zazdroszczę rowerku stacjonarnego - mimo, że miejsca u nas nie ma, ale pewnie jakby się rowerek pojawił to i miejsce by się znalazło Kiedyś jeździłam codziennie minimum po 15km i nie dość, że wagowo było idealnie, zero jakichś cellulitisów, to nastrój, nastawienie, humorki - bez porównania!

I masz rację, taka zimnica to tylko rozłożyć się z frytkami albo popcornem i zabijać czas, oglądając filmy albo grając na kompie (The Settlers - uwielbiam hehe). Brak słońca też kiszka :/ Niebo stalowe, jakby zaraz miało na głowę zlecieć i jakoś tak ogólnie ciężko się zmobilizować... bo zimno. Bo wieje. Bo mi buty przemokną. Bo pies zmarznie. Bo bo bo i siedzisz na tyłku, a on tylko rośnie :/

Jejuuuu, jak fajnie spotkać ludziki o tych samych poglądach i problemach Już od tego się lżej robi

Hehe dobra jesteś, zwoje zamarzły xD We Wrocku temperatura już na plusie, ciekawe jak nam się to wszystko roztopi...

Ten psychiczny przymus jedzenia też znam - mam sposób, może tylko dobry dla mnie, ale nie zaszkodzi napisać Trzeba się czym zająć. Osobiście mam sporo spraw na głowie, więc to w miarę łatwe. Ale zawsze jest coś do posprzątania ;> Mp3 w uszy i jedziesz! Albo ćwiczenia właśnie. Wieczorem za to, nawet jak wysączę piwko (po którym zwykle odkurzacz wchodzi na wysokie obroty...) to od razu kładę się spać Spisz - nie czujesz głodu

Także spokojnie, powolutku i będziesz Miss BubusOna 2010!!

MSzulz jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

kogo ja tu widzę, moja droga koleżanka nie żebym się cieszyła,że się odchudzasz
    widzę, że nienajgorzej Ci idzie i cieszę się że jestes, będę wpadać i wspierać, ja zarzuciłam stary wątek i jakoś do nowego nie mogę się zmobilizować
    Jak widać u mnie też sporo na plus, jakieś bagatela 10 kg na plus plus 10 kg to taki bonusik, który mi się marzy od ładnych kilku lat
    pozdro Bubus a jak tam dzisiaj dzionek

Awatar bubusOna
    Mieszka w
    Warszawa

Na wstępie powiem tak: możecie mi złoić dupsko i to porządnie...dziś poleciałam po całości :/ Ten dzień najlepiej wymazać z pamięci. Jakiś demon mnie opanował...ale już się poddałam egzorcyzmom.
    Witam kulkowa no i jak miło że odwiedziła mnie "stara" znajoma na prawdę fajnie...wiec witam MSchulz no i cóż-życzę szybkiego spadku wagi
    2 dni nie ćwiczyłam.....dziś nie miałam (tak serio) czasu a wczoraj źle się czułam. Ale jutro nadrobię Wpadki zdarzają się najlepszym nie?
    Odezwę się jutro

buziaki :* :* :*

LucynaN jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Stargard Szczeciński

Hej

Przybywam ze wsparciem i przesyłam kilka motywujących kopniaków.

Mam nadzieję , że po wpadce weźmiesz się w garść i następny dzień będzie już ok

Aaaaa no i oczywiście gratuluję , że potrafiłaś się oprzeć wieczornemu podjadaniu. Ja na szczęście nie mam z tym aż tak dużych problemów chociaż chwilowo musiałam przestawić się na siedzenie w nocy i spanie w dzień....to nie powiem - ssie w żołądku, ale staram się nie dać. Guma do żucia i woda pozwalają mi przetrwać.

Pozdrawiam
    życzę powodzenia.

Strona 4 z 14 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów