Strona 1 z 29 1 2 3 11 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 281

Wątek: Nowa JA

Awatar Anya993
    Anya993 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Słupsk
    Wpisy na blogu
    2

Domyślnie Nowa JA - zdjęcia, pole bitwy, rozterki...

Witam wszystkich
    Muszę się przyznać, że nie jestem nowa na forum. Odwiedzam was już od paru dobrych lat. Dwa razy udało mi się schudnąć 10 kilo (może nie dużo, ale to był zawsze mój życiowy max), ale wiadomo, po roku, dwóch kg wracały z naddatkiem.

Teraz powracam pod nowym nickiem, z nową motywacją i nowym podejściem do sprawy.

------------------------29.1.2010------28.2.2010------31.3.2010
    Na dzień dzisiejszy ważę 74.5 kg ------- 72.3 kg
    Mierzę 170 cm
    W talii mam 80 cm --------------- 77 cm
    W biodrach mam 102 ------------- 100 cm
    W biuście 101 ------------------- 99 cm
    Pod biustem 86 ------------------ 85 cm
    W brzuchu 96 ------------------- 94 cm
    W pępku ----------------------- 83 cm
    W udach (najgrubsze miejsce) 62 -- 61 cm
    W łydce (najgrubsze miejsce) 37 --- 38 cm

Ostatnio zrobiłam sobie zdjęcie i teraz tak pomyślałam, że może, na sam początek mojej walki wstawię, by się nigdzie nie zapodziało

Liczę na wasze wsparcie
    Ostatnio edytowane przez Anya993 ; 09-03-2010 o 19:35

LucynaN jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Stargard Szczeciński

Domyślnie Odp: Nowa JA

hej

Fajnie, że postanowiłaś założyć swój wątek, to mobilizuje!
    Ja też przez kilka lat poczytywałam forum i zmagania innych co mi dawało dużego kopniaka, ale dopiero niedawno postanowiłam założyć swój wątek. I chcę z nim osiągnąć swój cel.

Masz jakiś konkretny plan, dietę, ćwiczenia ???

Będę wpadać i kibicować!!
    Życzę powodzenia i wytrwałości

Awatar abc_86
    abc_86 jest nieaktywny Znany na forum

Hej Anya..
    mam podobnie jak Ty.. kilka razy podejmowalam proby odchudzania.. i przyznam ze w zeszlym roku na wiosne udalo mi sie zrzucic 6kg (jak zaczelam sie odchudzac wazylam 71kg).. stosowalam diete i duuuuzo jezdzilam na rowerze.. ale pozniej.. az wstyd pisac..
    znowu przytylam i to z nawiazka.. teraz waze 75kg i jestem przerazona tym bardziej ze w czerwcu bede swiadkiem na slubie kuzynki a w przyszlym roku sama wychodze za maz..

wiec naprawde kolejna proba zgubienia kg musi sie udac..

mam nadzieje ze bedziemy sie wspierac.. nie zakladam swojego watku.. podpinam sie pod Twoj jesli nie masz nic przeciwko..

jaka diete stosujesz? bo ja takiej jakiejs typowej nie mam.. po prostu mniej jem, wiecej pije wody, staram sie ograniczac tlustsze potrawy, slodycze, chipsy i pizze (to ostatnie to moja slabosc()
    i czekam az wreszcie skonczy sie zima zeby znowu wsiasc na rower..

Perna_ag Guest

Wink Odp: Nowa JA

Widzę, że też chcesz schudnąć do wesela. Cóż ja też w czerwcu mam wesele. Byłam nawet u dietetyka powiem wprost ta dieta mnie poprostu zabija - jednym słowem masakra. Uwielbiam jeść, ale postanowienie to postanowienie. Podobno najlepiej jest chudnąć w zimę, wtedy kiedy organizm się broni. Cóż życzę Wam powodzenia.

Awatar Anya993
    Mieszka w
    Słupsk
    Wpisy na blogu
    2

Dziękuję za miłe słowa ;*

Dieta... Liczenie kalorii, nie przekraczanie 1200-1300. W czasie wakacji jadłam od 1500 do 1600, ale wtedy duuużo się ruszałam. Teraz gdy z domu ciężko jest wyjść (w dosłownym tego słowa znaczeniu) i zimno, to człowiekowi nic się nie chce robić, a już na pewno nie ćwiczyć. Jakoś przewegetuję tą zimę, byle do wiosny!!

Planuję schudnąć do 65-60 kg, tak bym mogła spokojnie założyć sobie spódniczkę, nawet taką jaką mam na zdjęciu

Abc_86 podpinaj się podpinaj Na pewno będzie raźniej
    W sumie nie ma się co załamywać wagą, że nie jest taka jaka powinna być. Nie jest, to będzie. Schudnąć można zawsze. Czasami jak sobie pofolguję, przytyję na święta z 2 kg to zawsze to sobie mówię, by nie popaść w depresje XD

Też uwielbiam pizze, słodycze, smażone rzeczy... Dobrze, że za chipsami chociaż nie przepadam XD Myślę jednak, że nie można popadać w paranoję. Zjeść można sobie pizze od czasu do czasu, słodycze w umiarkowanych ilościach (zamiast całego tortu, jeden kawałek ) a smażone rzeczy... no cóż, nigdy się ich nie pozbędę, bo w domu gotuje mama, a nie ja XD

Dzisiaj się strasznie zmachałam... Odśnieżyłam pół podwórka ^^ 2.5 godziny spędziłam sam na sam z łopatą... Teraz się schylić nie mogę ...

---------- Wiadomość dodana 31-01-2010 o 10:11 ---------- Poprzednia wiadomość dodana 30-01-2010 o 14:03 ----------

31 stycznia 2010

Moja waga jest dziwna... Wczoraj się ważyłam i wyszło, że ważę 73.5, a dzisiaj pokazała 74.5... może te wahania spowodowane nadchodzącą @...

na śniadanie wchłonęłam dzisiaj 3 kanapki z żółtym serem i 30 gram parówki ^^" wyszło mi jakieś 450 kalorii a jest dopiero 10 :/

Awatar abc_86

Hej

no to Anya sie namachalas.. odsniezanie to tez pewna forma ruchu

mam nadzieje ze szybko sie juz zrobi cieplo bo juz nie wytrzymuje z ta zima..

ja jeszcze postanowilam ze nie bede jadla po 19.. pozniej tylko woda.. i musze zaczac jesc wiecej owocow i warzyw bo troche u mnie z tym krucho

aa.. i zrezygnowalam z jasnego pieczywa

dawno temu stosowalam diete 1000kcal.. i uwazam ze jest bardzo dobra i skuteczna.. tez wtedy bardzo duzo schudlam..
    i w sumie chyba zaczne znowu sobie liczyc

moze ustalimy jakis dzien tygodnia w ktorym bedziemy sie wazyly?

milego dnia

Awatar Anya993
    Mieszka w
    Słupsk
    Wpisy na blogu
    2

łeeee... dzisiaj zjadłam 1400 kalorii =.= o 200 za dużo... to znaczy, o dwie szklanki soku pomarańczowego za dużo...
    w sumie to na śniadanie zjadłam 2 kanapki z serem żółtym
    potem wypiłam szklankę soku pomarańczowego i 2 pierniki
    potem obiadek - makaron z jajkiem (250 gram w sumie)
    no i na koniec szklanka soku pomarańczowego
    eeee duuużo...

Kiedy się ważyć? Może tak w sobotę rano Co tydzień
    A mierzyć możemy się ostatniego dnia miesiąca

Ostka76 jest nieaktywny Znany na forum

Anya 993, dzięki za Twoje posty- motywujesz Miłe towarzystwo się tu uzbierało Zapraszam też do siebie.

Awatar abc_86

nie martw sie.. 200kcal za duzo to na poczatek i tak nieduzo..

wiesz.. poczatki sa zawsze najgorsze.. wazne ze sie kontrolujesz.. i starasz damy rade)

Awatar Anya993
    Mieszka w
    Słupsk
    Wpisy na blogu
    2

A jak tam twoja dietka? ;> Mówiłaś że się przyłączasz, więc może na początek też napisz jakieś dane o sobie XD Wzrost i obwody, bo wagę znamy z paseczka :P

Strona 1 z 29 1 2 3 11 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów