Strona 1 z 105 1 2 3 11 51 101 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1046

Wątek: 'Dmuchawce latawce wiatr'... Ja też chce czuć się jak dmuchawce ;D

Awatar sloneczko09
    sloneczko09 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Domyślnie 'Dmuchawce latawce wiatr'... Ja też chce czuć się jak dmuchawce ;D

Hej
    Mam 21 lat... 166cm wzrostu...gdy miałam 13lat gdy schudłam z 64kg do 49kg (15 kg w tym wieku... głupota jakich mało :P) ...pamiętam że wtedy byłam bardzo głodna cały czas... nie miał mi kto wtedy doradzić. Rok temu przytyłam bardzo... do wagi 76kg, . Mam za sobą bardzo wiele nieudanych prób.
    Jestem tu od marca 2010 roku, udało mi się schudnąć z 76 do 65 kg no ale... jojo dopadło niestety.
    Tym razem walkę zaczęłam od 72 kg

Jestem na diecie 1000-1200kcal. Jestem zmotywowana jak nigdy wcześniej i mam nadzieje że uda mi się z Wami ! Pozdrawiam i zachęcam do zaglądania do mojego wątku Razem jest łatwiej zwalczać wagę
    Potrzebuję dużo dużo waszego wsparcia !
    Tym razem się uda, wiem to !
    Ostatnio edytowane przez sloneczko09 ; 25-03-2011 o 11:51

Wisienkowa Guest

Domyślnie Odp: 'Dmuchawce latawce wiatr'... Ja też chce czuć się jak dmuchawce ;D

Trzymam kciuki:*

Awatar Raiqa85
    Raiqa85 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Southend-on-sea

Domyślnie Odp: 'Dmuchawce latawce wiatr'... Ja też chce czuć się jak dmuchawce ;D

Słoneczko nawet nie wiedziałam, że taka młodziutka jesteś
    trzymam kciuki

Awatar sloneczko09
    Mieszka w
    Łódź

młodziutka hmm no dzięki dzięki :P rocznikowo mam 20 a tak to jeszcze nastolatka jestem :P heh

Właśnie wcinam kolacje : jogurt i 2 kiwi
    Razem mi wyszło 1139 kcal

Dodałam na mój profil zdjęcia :P sylwetki

A tak poza tym to jutro wracam do domu... cieszę się ale i obawiam... domowe obiadki mamy... ajj :P

Awatar Raiqa85
    Mieszka w
    Southend-on-sea

no to mamusia na pewno Cię przywita:P ale wierzę w Ciebie
    a figurkę masz ładną

Awatar VictoriaSerena
    VictoriaSerena jest nieaktywny Znany na forum

i ja 3mam mocno kciuki

Awatar sloneczko09
    Mieszka w
    Łódź

Dzisiaj wróciłam do domu... Nadźwigałam się z tą walizką.. w końcu wróciłam na prawie 2 tygodnie ;D

Dzisiejszy raport :
    śniadanie : 350 g jogurtu naturalnego
    II śniadanie : 2 kiwi, 15 g orzechów włoskich
    obiad : ryż z sosem meksykańskim
    podwieczorek : 2 cukierki... :/
    kolacja : 2 kr chleba bialego z pomidorem...

Razem 1227 kcal...

Zawaliłam wieczorem... ten bialy chleb... i to na kolacje.. a cukierki ! Ajj...
    ale jutro bedzie lepiej

Z ruchu to mialam dzisiaj ponad godzinke spacerku
    A jak tam u Was ?
    Pozdrawiam i życze kiłego wieczorku

Awatar Raiqa85
    Mieszka w
    Southend-on-sea

Słoneczko to jeszcze nie koniec świata

ja dzisiaj jestem wykończona strasznie..spacer z małą na rękach, bo pójdzie dwa kroki, a potem marudzenie:/ a teraz dopiero skończyłam prasowanie sterty ubrań..jeszcze czeka mnie kąpiel małej, a kręgosłup mnie boli jak choinka, więc ćwiczenia dzisiaj idą w kąt..

co do jedzonka, to chyba nie było źle, bo zakończyłam jedzenie już o 18.
    jakoś ostatnio jestem bardzo zdeterminowana

Awatar MinnieMin
    MinnieMin jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Tarnów

Hej Dziewczyny
    Chetnie dolacze do was jesli tylko moge
    Tez chce sie uporac ze swoja waga narzie brne do 70 kg a jezeli uda mi sie zzucic do 65 tak jak zaznaczylam to bedzie naprawde wspaniale

Sloneczko ty sie przejmujesz dwoma cukierkami a wiesz jak ja dzisiaj dolozylam frytkami to poprostu zla bylam sama na siebie.
    co prawda jadlam je tak jakos kolo 17 a pozniej juz nic nie jadlam czyli conieco zdazylam jeszcze splalic dodatkowo przy skakaniu na skakance i brzuszkach ale to i tak zamalo.

Jeszcze te pare dni do swiat bede sie trzymac jak najlepiej bo wiem ze we swieta bedzie jedzenie do sytosci i leniuchowanie, no ale w koncu taki urok swiat
    Ale musze sie pochwalic ze calutenki post nie zjadlam nic slodkiego ( takie bylo moje postanowienie )

Sloneczko widzialam na zdjeciu ze tez tak jak ja masz wieksze biodra, masz moze jakies dobre cwiczenia na te okolice ciala?
    Co jak co ale z biodrami to mam od awsze problem :/

No ale na poczatek tyle :P
    Pozdrawiam

Awatar sloneczko09
    Mieszka w
    Łódź

MinnieMin jasne że można ;D Że tak powiem : Witamy na pokładzie
    Nie ćwiczeń niestety nie mam, ja sama też za bardzo nie ćwiczę... tylko np. spacerek, rowerek i takie tam...Ale jak by ktoś miał to niech wpisze, albo linka wklei ;D A tak poza tym ile masz wzrostu ?

Raiqa85 super, grunt to upór w tym co robimy, byle do celu !

Oby dwie ładnie, wcześnie wczoraj skończyłyście jeść Ja tak koło 20 zjadlam kolacje, ale w nocy jeszcze siedziałam i sie uczyłam do 24...

Życzę miłego, dietkowego dnia !

Strona 1 z 105 1 2 3 11 51 101 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów