Strona 1 z 11 1 2 3 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 106

Wątek: 8kg w 12tyg-Uda sie? Wsparcie mile widziane:)

Awatar Pelenbrzusio
    Pelenbrzusio jest nieaktywny Nowy na forum

Domyślnie 8kg w 12tyg-Uda sie? Wsparcie mile widziane:)

Witam!
    Siostra polecila mi to forum i jestem zachwycona
    Zaraz zrobie suwaczek i napisze cos wiecej o sobie
    Witam wszystkich forumowiczow!

---------- Wiadomość dodana o 12:32 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 12:21 ----------

No i juz powinien byc suwaczek

A teraz o mnie... Moj problem to brzusio... nieproporcjonalnie duzy w stodunku do reszty ciala. Cwiczenia i bieganie nie pomaga wiec licze na to ze dieta cos da Na dzisiejszy dzien nie wymyslilam jeszcze nic orginalnego:
    -piec posilkow dziennie
    -zero slodyczy
    -ograniczenie tluszczy
    -ograniczenie produktow macznych oraz ziemniakow
    -no i na koniec cwiczenia

Moze ktos ma jakies sugestie? albo zna ciekawa dietke(procz proteinowej bo mam problemy z nerkami)?

---------- Wiadomość dodana o 12:46 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 12:32 ----------

Mam nadzieje ze ktos tu zagladnie

Przyszlo mi do glowy jeszcze jedno pytanie:
    -czy stosowal ktos diete grup krwi? czy jest skuteczna? co sadzicie o tym sposobie?

Awatar Marrys
    Marrys jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    ŁÓDŹ

Domyślnie Odp: 8kg w 12tyg-Uda sie? Wsparcie mile widziane:)

ja dziś czytałam w Świat kobiety o tej diecie (jest w gazecie artykuł o popularnych dietach)
    raczej mnie ten artykuł nie przekonał do tej diety. Napisane jest tam ze nie znaleziono dowodu na to że są korzyści z jedzenia wg grupy krwi. Chudnie się powoli wiec mniejsze prawdopodobieństwo Jo-jo. Mogą wystawić niedobory niektórych składników odżywczych.
    poprostu jesz mniej i chudniesz i chyba nie ma to nić wspólnego z grupą krwi.

moim zdaniem masz dobre założenia. mniej jeść i ćwiczyć! i pić dużo

Życzę powodzenia

będę do Ciebie zaglądała i zapraszam do Siebie

Awatar Kottek44
    Kottek44 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Wink Odp: 8kg w 12tyg-Uda sie? Wsparcie mile widziane:)

Hej .
    Ja też chce schudnąć dla własnego samopoczucia . Ja tam chodzę jeszcze do gimnazjum więc chce jakoś wyglądać . Mogę się przyłączyć??

---------- Wiadomość dodana o 14:11 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 14:08 ----------

A jeszcze coś. Ja stosuję taką tam internetową dietę, bo wydaje mi się, że coś z tego będzie . Mam nadzieję, że będziecie mnie wspierać bo to jest mi BARDZO potrzebne ??

Awatar Pelenbrzusio

Marrys wlasnie tez czytalam ze dieta opierajaca sie na gr krwi nie ma potwierdzenia naukowego a do tego ja mam AB wiec nie moge wiekszosci tego co A i co B Narazie postawie po prostu na zdrowe jedzenie i cwiczenia

Kottek44 a jak wyglada twoja waga i wzrost? Nie chce byc apsolutnie nudziara czy czepiac sie ale w wieku gimnazjalnym cialo jeszcze bardzo sie zmienia i moze wystarczy jesli ograniczysz slodycze, produkty maczne i wprowadzisz jakies cwiczonka? A przylaczyc mozesz sie jak najbardziej!! Serdecznie zapraszam Ile chcesz zgubic?

Awatar Kottek44
    Mieszka w
    Warszawa

Wink Odp: 8kg w 12tyg-Uda sie? Wsparcie mile widziane:)

Ćwiczyć ćwiczę, bo jestem w klasie sportowej . Masz rację, że się bardzo zmienia, ale po prostu chciałabym pokazać dziewczynę która siedzi we mnie w środku . Aktualnie mój wzrost to 169,5 cm, a waga... no cóż 87kg . Dzięki, że mogę razem z wami . Nie czuję się gruba czy otyła ale założyłam już dwa nowe wątki i jak na razie nie specjalnie dużo osób do mnie dołączyło . Trzymam za was kciuki . Wiem, że razem damy sobie radę i to spokojnie .

Jeszcze raz BARDZO dziękuję za wsparcie .

A dla motywacji:

Marzenia To Coś Czego Nikt Nam Nie Zabierze .

---------- Wiadomość dodana o 17:56 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 16:53 ----------

A no tak... Chce schudnąć do wymarzonej 60 .

Awatar Pelenbrzusio

Cytat Zamieszczone przez Kottek44 Zobacz posta
    Ćwiczyć ćwiczę, bo jestem w klasie sportowej . Masz rację, że się bardzo zmienia, ale po prostu chciałabym pokazać dziewczynę która siedzi we mnie w środku . Aktualnie mój wzrost to 169,5 cm, a waga... no cóż 87kg . Dzięki, że mogę razem z wami . Nie czuję się gruba czy otyła ale założyłam już dwa nowe wątki i jak na razie nie specjalnie dużo osób do mnie dołączyło . Trzymam za was kciuki . Wiem, że razem damy sobie radę i to spokojnie .

Jeszcze raz BARDZO dziękuję za wsparcie .

A dla motywacji:

Marzenia To Coś Czego Nikt Nam Nie Zabierze .

---------- Wiadomość dodana o 17:56 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 16:53 ----------

A no tak... Chce schudnąć do wymarzonej 60 .
    W takim razie tym bardziej zapraszam! Obawialam sie ze jestes kolejna gimnazjalistka ktora z 55kg chce schudnac do 52 A jaka diete sobie wybralas?

Awatar Kottek44
    Mieszka w
    Warszawa

Talking Odp: 8kg w 12tyg-Uda sie? Wsparcie mile widziane:)

Tak naprawdę dwie które podobno razem dają jeszcze lepsze efekty niż osobno . Pierwsza to Odchudzanie Na Zawołanie i 3minutowe odchudzanie .
    A tak z innej beczki... jutro szkoła, a mnie nie chce się iść XD. Zaczynam w środę, więc trzymaj kciuki .

Awatar Pelenbrzusio

Cytat Zamieszczone przez Kottek44 Zobacz posta
    Tak naprawdę dwie które podobno razem dają jeszcze lepsze efekty niż osobno . Pierwsza to Odchudzanie Na Zawołanie i 3minutowe odchudzanie .
    A tak z innej beczki... jutro szkoła, a mnie nie chce się iść XD. Zaczynam w środę, więc trzymaj kciuki .
    Z tego co pamietam to mi tez sie nie zawsze chcialo tam chodzic
    Pewnie ze trzymam kciuki!!

---------- Wiadomość dodana o 07:42 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 07:40 ----------

Ja juz po sniadaniu A teraz zabieram sie za szukanie jakis newsów na temat zdrowej diety!

Awatar Marrys
    Marrys jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    ŁÓDŹ

Jak Ci idzie dietkowanie? I ćwiczenia?

inteinte Guest

Cytat Zamieszczone przez Pelenbrzusio Zobacz posta
    Witam!
    Siostra polecila mi to forum i jestem zachwycona
    Zaraz zrobie suwaczek i napisze cos wiecej o sobie
    Witam wszystkich forumowiczow!

---------- Wiadomość dodana o 12:32 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 12:21 ----------

No i juz powinien byc suwaczek

A teraz o mnie... Moj problem to brzusio... nieproporcjonalnie duzy w stodunku do reszty ciala. Cwiczenia i bieganie nie pomaga wiec licze na to ze dieta cos da Na dzisiejszy dzien nie wymyslilam jeszcze nic orginalnego:
    -piec posilkow dziennie
    -zero slodyczy
    -ograniczenie tluszczy
    -ograniczenie produktow macznych oraz ziemniakow
    -no i na koniec cwiczenia

Moze ktos ma jakies sugestie? albo zna ciekawa dietke(procz proteinowej bo mam problemy z nerkami)?

---------- Wiadomość dodana o 12:46 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 12:32 ----------

Mam nadzieje ze ktos tu zagladnie

Przyszlo mi do glowy jeszcze jedno pytanie:
    -czy stosowal ktos diete grup krwi? czy jest skuteczna? co sadzicie o tym sposobie?

8kg w 12 tygodni - na pewno się uda.
    dobre, czyli niwelujące efekt jojo, odchudzanie to ok. 1kg na tydzień. założenia czasowe masz więc prawidłowe i to się chwali.

jeśli chodzi o dietę - możesz spróbować ONZ (odchudzanie na zawołanie). ja stosuję już czwarty raz i jestem zadowolona. spadło 5kg. biorę dość dużo leków, niektóre z nich osłabiają metabolizm, więc chudnę około 1kg na jedną turę. inne dziewczyny zazwyczaj chudną po 3kg/turę.

założenia diety są bardzo proste, jeden "cykl" trwa dziewięć dni. nie trzeba się przećwiczać - po prostu spaceruje się 2x30m dziennie. ja dodatkowo stosuje callanetics.

na diecie nie jest się głodnym - to jej wielki plus.
    więcej informacji o diecie znajdziesz na forum.

powodzenia.

Strona 1 z 11 1 2 3 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów