Libańska Kawa, a jaka to ;>
Ulabrzydula spokojnie poczekamy aż wraz z wiosną do nas zawitasz, a tymczasem możliwe że się we dwie spotkamy i może wymyślimy coś fajnego na Twój przyjazd![]()
Libańska Kawa, a jaka to ;>
Ulabrzydula spokojnie poczekamy aż wraz z wiosną do nas zawitasz, a tymczasem możliwe że się we dwie spotkamy i może wymyślimy coś fajnego na Twój przyjazd![]()
JAK KTOŚ CHCE SZUKA SPOSOBÓW, JAK KTOŚ NIE CHCE SZUKA POWODÓW
Madziulek
może być Skaryszak - lubię ten park, bo mam z nim przemiłe wspomnienia związane
A ja młódka jestem - wiosen mam 18 (+10).
---------- Wiadomość dodana o 16:09 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 16:07 ----------
Oj, chyba nie zdążyłaś doczytać co napisałamŁóżko nowe prawie kupione, nigdzie po nocy Cię nie puszczę!
Na zachętę, żeby zaciągnąć Cię do łóżka, powiem, że krochmalę pościel - lubisz ? ja uwielbiam! Ale taką niekrochmaloną też posiadam![]()
No mam taką nadzieję, bo się popłaczę jak mnie olejecie
Ja to młódka jestem 18 (+40) jeszcze
Już wam zazdroszczę
---------- Wiadomość dodana o 16:13 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 16:10 ----------
No chyba mijam POSTY......
LUbię wszystko jak w miłym towarzystwie......
krochmalona pościel.... super.....ale jesteś wzorowa gospodyni..... taka pościel
to teraz tylko marzenie ściętej głowy![]()
hehe no to ja tam 3 latka młodsza to tyle co nicnie wiem jakoś sobie pomyślałam że my obie odchudzające się to że musimy na spacer iść jak się spotkamy, hehe
ale równie dobrze możemy umówić się i ruszyć na kawkę czy coś
---------- Wiadomość dodana o 16:17 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 16:14 ----------
hehe moja Babcia jeszcze krochmali pościel
Ulabrzydula nie wiek się liczy a to na ile się czujesz, więc spokojnie![]()
libańska kawa to kawa z Libiiktóra nijak naszej kawy nie przypomina, dlatego ja stosuję tę libańską jako przyprawę. Ale moge też zaparzyć tak jak ma być parzona
Madziulek, możemy się umówić na spacer, na kawę, na fitnes, albo na ciacho - wszystko w jakiś sposób związane jest z odchudzaniem![]()
hehe lecę do domku po pracce i nie wiem czy się dzisiaj odezwę ale jutro się zamelduję i dam znać jak moja niedziela
Ulciu czekamy z niecierpliwością![]()
no proszę spotkanie za spotkaniem się szykujehehe wspaniale można rzec!! Ja bym chciała z każdą się spotkać. Taki mam cel... a jak będzie to zobaczymy
Matko, ale Madziula i Gosia to Wy naprawdę macie blisko siebie
czasem i ja mogę do Warszawki wpaść. Co prawda pociągiem to 2,5h ale najbliżej z wszystkich dziewczyn na forum.
Kasiu masz rację, wiadomo tu jest miło fajnie, ale jak się na żywo ludzie zetkną to być tak kolorowo nie musi. Każdy ma swoje jakieśAaaaleee po co tak zakładać z góry.
Jak Twoja maskota dziś? Nadal po dywanach leje??
Ja mam już bilet na pociąg, poprane, teraz będę się pakować i sprzątać w domu swoje, co by nie zostawiać nieporządku.
Dorotko a na Ciebie wiesz, też że jeszcze czekamKiedyś w końcu trafi Ci się ta delegacja do Białegostoku
hehe przynajmniej na to liczę i w to wierzę.
Fajnie, że biuro już tylko dopieszczacie. A zapowiadało się w sumie na trochę dłuższą pracę. Popatrz jak szybko jakoś minęło
Marz jak minął Ci dzień kochana? Dałaś radę?? Mam nadzieję, że nie przyniosłaś jednak tych zwłok do domu Tylko kochaną Marzenkę, trochę z mniejszą energia, ale jednak. Już tylko jutro![]()