Strona 1495 z 2174 PierwszyPierwszy ... 495 995 1395 1445 1485 1493 1494 1495 1496 1497 1505 1545 1595 1995 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 14,941 do 14,950 z 21739

Wątek: Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan:)

Awatar Madziulek86
    Madziulek86 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    39

Domyślnie Odp: Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan:)

Libańska Kawa, a jaka to ;>
    Ulabrzydula spokojnie poczekamy aż wraz z wiosną do nas zawitasz, a tymczasem możliwe że się we dwie spotkamy i może wymyślimy coś fajnego na Twój przyjazd
    JAK KTOŚ CHCE SZUKA SPOSOBÓW, JAK KTOŚ NIE CHCE SZUKA POWODÓW

DuzaPanna jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Madziulek
    może być Skaryszak - lubię ten park, bo mam z nim przemiłe wspomnienia związane

A ja młódka jestem - wiosen mam 18 (+10 ).

---------- Wiadomość dodana o 16:09 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 16:07 ----------

Cytat Zamieszczone przez ulabrzydula Zobacz posta
    Bo ja mam troszkę dojechać ...no i nie chciałabym wracać po nocy... a już coraz dłuższy dzień się robi.... ale jak co to dojadę
    Oj, chyba nie zdążyłaś doczytać co napisałam Łóżko nowe prawie kupione, nigdzie po nocy Cię nie puszczę!

Na zachętę, żeby zaciągnąć Cię do łóżka, powiem, że krochmalę pościel - lubisz ? ja uwielbiam! Ale taką niekrochmaloną też posiadam

ulabrzydula jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Sochaczew

Cytat Zamieszczone przez Madziulek86 Zobacz posta
    Libańska Kawa, a jaka to ;>
    Ulabrzydula spokojnie poczekamy aż wraz z wiosną do nas zawitasz, a tymczasem możliwe że się we dwie spotkamy i może wymyślimy coś fajnego na Twój przyjazd
    No mam taką nadzieję, bo się popłaczę jak mnie olejecie
    Cytat Zamieszczone przez DuzaPanna Zobacz posta
    Madziulek
    może być Skaryszak - lubię ten park, bo mam z nim przemiłe wspomnienia związane

A ja młódka jestem - wiosen mam 18 (+10 ).
    Ja to młódka jestem 18 (+40) jeszcze

Już wam zazdroszczę

---------- Wiadomość dodana o 16:13 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 16:10 ----------

Oj, chyba nie zdążyłaś doczytać co napisałam Łóżko nowe prawie kupione, nigdzie po nocy Cię nie puszczę! Na zachętę, żeby zaciągnąć Cię do łóżka, powiem, że krochmalę pościel - lubisz ? ja uwielbiam! Ale taką niekrochmaloną też posiadam __________________
    No chyba mijam POSTY......
    LUbię wszystko jak w miłym towarzystwie......
    krochmalona pościel.... super.....ale jesteś wzorowa gospodyni..... taka pościel
    to teraz tylko marzenie ściętej głowy

Awatar Madziulek86
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    39

hehe no to ja tam 3 latka młodsza to tyle co nic nie wiem jakoś sobie pomyślałam że my obie odchudzające się to że musimy na spacer iść jak się spotkamy, hehe
    ale równie dobrze możemy umówić się i ruszyć na kawkę czy coś

---------- Wiadomość dodana o 16:17 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 16:14 ----------

hehe moja Babcia jeszcze krochmali pościel
    Ulabrzydula nie wiek się liczy a to na ile się czujesz, więc spokojnie

Mieszka w
    Warszawa

libańska kawa to kawa z Libii która nijak naszej kawy nie przypomina, dlatego ja stosuję tę libańską jako przyprawę. Ale moge też zaparzyć tak jak ma być parzona

Madziulek, możemy się umówić na spacer, na kawę, na fitnes, albo na ciacho - wszystko w jakiś sposób związane jest z odchudzaniem

Mieszka w
    Sochaczew

Ulabrzydula
    coś wydziwiasz ja za chwilę nabęde nowy wypoczynek i w moim maleńkim ale własnym mieszkaniu ugoszczę Cię po królewsku! Nabierzesz się i jak na skrzydłach polecisz do Bielska albo gdzie tam Cię palec po tej mapie pociągnie

Obiecuję nie kusisz zakazanymi daniami
    Oferuję prawdziwą libańską kawę z kardamonem - co Wy na to ?
    Mowę mi odebrało, że takie młode dziewczyny chciałyby ze mną spotkać i jeszcze takie przyjęcie.......
    Już nie mogę doczekać się marca... ale już z góry dziękuję, ładuję baterie do Aparatu Foto...... i czekam na spotkanie w marcu

Awatar Madziulek86
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    39

hehe lecę do domku po pracce i nie wiem czy się dzisiaj odezwę ale jutro się zamelduję i dam znać jak moja niedziela
    Ulciu czekamy z niecierpliwością

Mieszka w
    Sochaczew

Cytat Zamieszczone przez Madziulek86 Zobacz posta
    hehe lecę do domku po pracce i nie wiem czy się dzisiaj odezwę ale jutro się zamelduję i dam znać jak moja niedziela
    Ulciu czekamy z niecierpliwością
    Dziękuję bardzo..... do sklikania... ja też na razie znikam.....

Mieszka w
    Warszawa

to i ja się za robotę biorę
    do miłego!

hehe, własnie mi forum powiedziało, że chciałam wysłać za krótką wiadomość, żeby ją wysłać D
    no to dopisałam parę słów, mam nadzieję, że wystarczy

Awatar GuanoApes
    GuanoApes jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    1

no proszę spotkanie za spotkaniem się szykuje hehe wspaniale można rzec!! Ja bym chciała z każdą się spotkać. Taki mam cel... a jak będzie to zobaczymy Matko, ale Madziula i Gosia to Wy naprawdę macie blisko siebie czasem i ja mogę do Warszawki wpaść. Co prawda pociągiem to 2,5h ale najbliżej z wszystkich dziewczyn na forum.

Kasiu masz rację, wiadomo tu jest miło fajnie, ale jak się na żywo ludzie zetkną to być tak kolorowo nie musi. Każdy ma swoje jakieś Aaaaleee po co tak zakładać z góry.
    Jak Twoja maskota dziś? Nadal po dywanach leje??

Ja mam już bilet na pociąg, poprane, teraz będę się pakować i sprzątać w domu swoje, co by nie zostawiać nieporządku.

Dorotko a na Ciebie wiesz, też że jeszcze czekam Kiedyś w końcu trafi Ci się ta delegacja do Białegostoku hehe przynajmniej na to liczę i w to wierzę.
    Fajnie, że biuro już tylko dopieszczacie. A zapowiadało się w sumie na trochę dłuższą pracę. Popatrz jak szybko jakoś minęło

Marz jak minął Ci dzień kochana? Dałaś radę?? Mam nadzieję, że nie przyniosłaś jednak tych zwłok do domu Tylko kochaną Marzenkę, trochę z mniejszą energia, ale jednak. Już tylko jutro

"A odchudzanie dla kobiety jest z kolei jak sen o przystojnym mężczyźnie: wciąż powraca, lecz nigdy się nie spełnia."Sylwia Kubryńska

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów